1. Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 april

Ja hoor, we hebben het weekend gehaald! Tijd om te checken wat de redactie gaat spelen.

Wat speel jij dit weekend? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

Dennis mons

Ik ben een beetje in een retro-bui de laatste tijd, maar vooral wat betreft een heel specifiek genre: de point & click. Daarom heb ik de remasters van Full Throttle en Day of the Tentacle binnengehaald. Benieuwd of ik het nog net zo cool en grappig vind als toen. Oh en omdat het raceweekend is ga ik ook zeker nog even een paar rondjes rijden op Imola in F1 2020. kan ik Max even een appje sturen met wat tips zodat 'ie dit keer wél wint en niét buiten de baan inhaalt. Go Max!

f1 2020

Cody van den bogert

Ik duik dit weekend de grotten van Spelunky 2 weer in. I know, niet heel verrassend, maar ik ben er nu echt bijna! Het is me nu inmiddels een aantal keer gelukt om met de gouden pijl voor Hundun te staan, maar telkens mis ik wel iets. De laatste keer brak mijn boog bijvoorbeeld! Verder zal ik zeker nog wat Overwatch spelen. Ik ben namelijk weer terug van weggeweest en tik Diamond nu weer aan, maar daar nemen we natuurlijk geen genoegen mee!

lars cornelis

Ik speel een beetje van alles door elkaar. Maar het jeukt al een tijdje om Metal Gear Solid 2 en/of 3 opnieuw te gaan spelen. Zou het dit weekend dan eindelijk eens zover zijn? Kept you waiting, huh...

Metal Gear Solid 3 Snake Eater

Lucas May

Pokémon White! Na Pokémon Pearl te hebben uitgespeeld ben ik verder met de volgende DS-game en het is flink genieten geblazen. Hiernaast heb ik de maffe multiplayergame Bamerang op de Switch staan, dus even kijken of die de moeite waard is!

jacco peek

Als het goed is kunnen we dit weekend de Resident Evil: Village-demo spelen, dus dat ga ik met frisse tegenzin doen. Verder weet ik het niet zo goed, misschien wordt het tijd om eindelijk eens Oxenfree te spelen. Heb Afterparty ook laten liggen omdat ik de eerste titel van Night School Games ook niet heb gespeeld, maar nu Oxenfree 2 onderweg is moet ik maar eens gaan beginnen.

Resident evil

martin verschoor

Sowieso de demo van Village proberen. Dik zin in die game. Daarnaast nog wat potten Apex draaien en ik ben verwikkelend in een speedrun-wedstrijd met Cody in Astro’s Playroom. Het level Mountain Run kan je dus in 32 seconden klaren en Cody zit nu op de 36 seconde en ik op de 37. Dus dit weekend even oefenen op de jump glitch.

Resident Evil Village

thijs barnhard

Hollow Knight staat op Game Pass dus het leek mij wel een aardig idee om die game opnieuw te spelen. Tot nu toe bevalt dat heel erg goed want ik ben compleet vergeten hoe de plattegrond van die game in elkaar steekt. Ik ben dus weer zoals vanouds de weg kwijt. Genieten weer.

Hollow Knight

Dit artikel delen

Over de auteur