1. Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 oktober

Wat spelen we dit weekend? 17 en 18 oktober

Weekend!

We hebben dit weekend alle reden om lekker veilig binnen te blijven, dus dan kunnen we net zo goed lekker gamen. Wat ga je spelen?

Michel musters

Net als vorige week zit ik nog altijd in Super Mario 3D All-Stars. Hoewel ik de drie platformers al eerder heb gespeeld, is dit vooral een tijddoder tot de volgende generatie consoles hier is. Ik ben gestopt met Super Mario 64 na een ster of 70 - ik had er na het zien van alle levels wel weer genoeg van - en ben meteen overgestapt naar Super Mario Galaxy. Daar geniet ik een stuk meer van, niet alleen omdat het spel wat nieuwer is en dus de tand des tijds beter heeft doorstaan, maar ook omdat ik die nog maar één keer uit heb gespeeld en ik dus best het een en ander was vergeten. Het is duidelijk een van de beste driedimensionale Mario-platformers, misschien wel beter dan Mario Odyssey qua pure gameplay.

Super Mario Galaxy

thijs barnhard

Ik zit in ongeveer hetzelfde schuitje als Michel. Super Mario 64 heb ik uitgespeeld met een ster of 70 en nu ben ik verder aan het gaan met Super Mario Sunshine. Die game komt niet in de buurt van de andere twee spellen in Super Mario 3D All-Stars maar ik vind hem alsnog leuk en raar. Ik ga voor het minimale aantal Shines zodat ik de meest frustrerende levels gewoon links kan laten liggen. En wat staat er verder op de planning? Spelunky 2 natuurlijk!

mario 3d all stars

lars cornelis

Ik zit een beetje te wachten op de next gen consoles en games eigenlijk. Op dit moment speel ik Destiny 2, FIFA 21 en Mass Effect Andromeda allemaal een beetje half door elkaar en ik heb niet zoveel zin om nog aan iets anders te beginnen. Is het al november?

jacco peek

De Black Ops Cold War-bèta is alweer in volle gang, dus daar zal ik zeker wat tijd in steken. Ik ben vooral benieuwd naar Fireteam, de Ground War-achtige modus die is toegevoegd. Verder speel ik ook alles een beetje door elkaar en weet ik het soms ook niet meer. Misschien wordt het tijd om Tell Me Why uit te spelen.

Black ops Cold War

Dennis mons

Door een samenloop van bizarre, maar extreem feel good-omstandiheden (you know who you are) ben ik deze week ineens weer een zéér fijne gaminglaptop rijker. De specs zijn meer dan uitstekend en ik voel me als een kind in een snoepwinkel. Wat ik ga spelen weet ik nog niet, maar het feit dat ik niet bang hoef te zijn dat mijn pc eruit klapt (zoals op stream voor PU) bij zelfs een simpele game als The Suvivalists is wel prettig. Misschien is nu toch het moment dat ik Game Pass Ultimate neem, want mijn machine kan het aan. wooHOO!

the survivalists 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nog steeds Assassin's Creed Odyssey, heb gisteren na 108 uur en 25 minuten de base game uitgespeeld en ben nu bezig met de Lost Tales of Greece DLC.

  Oh en ik zit officieel in de top 1 % most dedicated players van de AC Odyssey community

 • @Meta_coola

  Tik m aan ouwe!
 • @Meta_coola

  Nog 4 uurtjes zet hem op je kan het.
 • @Meta_coola
  Tof dat ubi op deze manier erkenning geeft en er aandacht aan besteed. Mooie mijlpaal Meta!
 • @That Mr Awesome

  Ja ik vind het echt mooi wat ze doen. Ik hoop dat Sony ook zo iets gaat doen met de PS5, ze doen sowieso de statistieken met onder andere hoever je al bent dus deze stap verder gaan lijkt mij een kleine moeite.

  Nu is het niet zo dat ik graag mijn ego gestreeld wil hebben ( want ik ben verre van egocentrisch) maar ik vind zulke statistieken gewoon leuk om te zien en te lezen.
 • @Meta_coola sterk!!
 • Ik ga verder met Ori 2. En mss met resident evil 7.
 • Ik heb Fifa 21 gekocht dus die ga ik dit weekend spelen. Daarnaast wat Aninal Crossing New Horizons, want Halloween.

  Heb Cloudpunk gekocht dus ga deze ook nog even proberen en verder nog wat potjes Overwatch. Deze is nog paar dagen gratis te spelen op de Switch.

  O damn en speel elke dag een paar potjes Rocket League en Hades.
 • @DefenseForceNL

  FIFA 21 bah…
 • @LosPilotas

  Lekker boeie wat jij bah vind.
  Speel wat ik leuk vind, niet wat jij leuk vind.
 • De komende tijd ga ik Judgment en Just Cause 4 afronden. Daarna alleen nog multiplayer games tot de Series X binnenkomt. Dan is het tijd voor AC: Valhalla!
 • Vorige week zei ik een tweede poging te gaan wagen om in Borderlands 3 te komen, en dat is gelukt! T verhaal en de personages zijn prima, maar niet op het niveau van deel 2. Maar de insane wapens en skills stelen toch weer de show. Speelt lekker weg en heeft me weer goed te pakken. Dat houdt me nog wel bezig tot dat zwarte blok bezorgd wordt 10 november.

  Fijn weekend!
 • Fable anniversary beginnen. Kriebelt opeens en enige fable die ik niet heb uitgespeeld. Misschien nog even borderlands 3 of smash ultimate.
 • Tja… Ik zit opeens helemaal in Rocket Arena.
 • Ik zat even in een tussen fase met wat ik wilde spelen. Ook ik heb knetter veel zin in de nieuwe consoles. Uiteindelijk een derde poging gewaagt aan divinity original sin 2. En man wat had ik een moeite om in die game te komen. Door alle positieve verhalen niet opgeven. Koste me geloof ik een uur of 12 voordat ik een beetje de mechanics echt goed begreep. En toen kwam er opeens een moment dat ik me bedacht woow… ik ben nu al 3 uur aan het spelen zonder dat ik het door heb. Nu kan ik niks anders zeggen dan: wat een pareltje! Omdat ik in het onderwijs zit, een week vakantie. Dus hier ga me voorlopig wel mee vermaken!
 • @aupslegend

  Wow. Laatst hadden we even het idee om een rpg te spelen en kwamen we vanwege de hoge metacritic rating hier op uit. (Normaal is rpg niet mijn genre)

  Na het lezen/kijken van wat reviews bekroop mij al t gevoel dat t mss te ingewikkeld is. Dus niet gedaan.

  12 uur is wel echt doorzetten zeg. Als ik na een uurtje niet lekker in de game zit, raakt mijn geduld al op. Daarom speel ik wss graag games als Mario enz.
 • @Luigi1985

  Het probleem zat hem er ook in dat ik hem op de ps4 speel. Deze game is gewoon gemaakt voor de pc, dan is iedere click ook een stuk logischer. Op de ps4 moest ik onwijs wennen aan de besturing. Daarnaast is het begin gewoon erg pittig omdat je weinig armor hebt. Maar je blijft een punt hebben. Erin komen was pittig, niet voor niets dat ik de game drie keer een kans heb moeten geven.
 • Spelen? Eh, geen idee eigenlijk. De afgelopen weken heb ik niet veel meer gespeeld. Ik ga er niet vanuit dat het iets ernstigs is. De zin komt vanzelf wel weer terug, hahaha.
 • Beetje stuntelen in Rocket League. Heerlijk spelletje maar nog echt pittig.
 • Als ik naast leren voor tentamens nog wat tijd over, dan ga ik Metal Gear Solid 1 maar weer oppakken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren