1. Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 augustus

Wat spelen we dit weekend? 18 en 19 augustus

In de afgelopen week is er weer een hoop bekend geworden over de nieuwe games die dit jaar uitkomen. Dit betekent helaas wel dat we niets anders kunnen doen dan wachten totdat deze pareltjes zullen verschijnen. Toch is er nog een ongelimiteerd aantal games die de redactie kan afstruinen om de tijd te doden. En wat speel jij dit weekend?

Jacco Peek

Het ligt er een beetje aan of mijn Joy-Con is gerepareerd en ik verder kan met Octopath Traveler. Het is doorbijten, maar de individuele verhalen zijn sterk genoeg om verder te spelen. Ik zou bijna hopen dat er een easy mode wordt toegevoegd om de grind dragelijker te maken, maar dat zal wel niet. Mocht het dit weekend anders lopen, dan doe ik zeker nog een paar potjes Overcooked 2 met m’n broertje en een maat. De laatste keer kreeg ik meerdere malen de slappe lach, waardoor de hele boel in de hens vloog. Topgame.

Overcooked 2

Bert de Vries

Ik heb zo ontzettend veel zin in Rage 2, dat ik deel één weer heb geïnstalleerd. De kleuren kloppen niet, het geluid is buggy, en zelfs je buggy is buggy... Maar het is ondanks alles wel een heerlijke game. Lekker in je Mad Max achtige auto's rondcruisen in een wasteland is gewoon heerlijk! Bovendien: deze game heeft de beste shotgun ooit. Verder wil ik graag andere grote games spelen, maar ik ben verslingerd aan een hele kleine game: Pocket City voor Android. Het is een hele fijne city-builder die echt bedoeld is om op een telefoon gespeeld te worden, bevat gaan crappy microtransacties of vage wachttijden, en vreet tijd. Ik kan 'm iedereen die graag te veel tijd kwijt is aan kleine lullige games, van harte aanbevelen.

Rage 2

Rick Bloemzaad

Dit weekend ga ik weer eens aan de slag met The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de Switch. Ik heb de game te lang niet aangeraakt en verdient naar mijn mening wel degelijk zijn portie aandacht. In het begin zal het wel weer wennen zijn, aangezien dit mijn eerste Zelda-game is ooit. Dit zal echter de pret voor mij niet drukken. Daarnaast zal ik waarschijnlijk ook weer wat competitieve Rocket League-matches (wederom op de Switch) gaan spelen om mijn rank enigszins op te kunnen krikken, of te verliezen. Kennelijk ben ik zeer gehecht aan mijn Switch.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Eline Oosterloo

Dit weekend ga ik niet veel gamen. Ik denk dat ik voornamelijk wat Hearthstone zal spelen en daarnaast misschien verder ga met Dragon Quest 5. Was niet zo gek lang geleden opnieuw begonnen met spelen, maar ben ongeveer halverwege gestopt. Wilde hem nog eens spelen, omdat ik het een bijzondere Dragon Quest-game vind met een duister thema. Je speelt in het begin een jongetje van 6 dat te jong is om zichzelf te verdedigen. Je verliest je vader wanneer jullie samen op reis zijn, waardoor je gedwongen bent op te groeien op één van de meest duistere plekken op aarde. Het is een van de weinige retrogames waarbij ik een traantje moest wegpinken.

Michel Musters

Eindelijk ben ik Bayonetta aan het uitspelen. Ik ben al eens begonnen op de Xbox 360 en Wii U, maar rond hoofdstuk 4 schopte de game altijd onverbiddelijk mijn kont. Nu heb ik de game gewoon op very easy gezet. Ja, dat is een beetje vloeken in de kerk, maar ik ben nu al bij hoofdstuk 10 beland, dus ik kan er eindelijk van genieten en daarna meteen door naar deeltje twee!

Bayonetta

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ga voor het eerst een Madden game proberen dus heb Madden 19 aangeschaft en met een beetje geluk krijg ik morgen Shenmue 1en 2 binnen die is verzonden.
 • Mafia 3 qua gameplay meh maar qua verhaal tot nu toe geweldig. Oh en als ik niet game zal ik zeer waarschijnlijk bezig zijn met m'n 4de review voor de member content hier op IG.
 • Gisteren Graveyard Keeper ontdekt! Daarnaast verder met Hollow Knight, om vervolgens in de avonden weer wat potjes PUBG te doen.
 • @Gaaiz ik zag 'm op GoG. Is het wat? Soort lugubere Stardew Valley?
 • @Bert de Vries
  Precies dat ja. De humor is wel leuk, maar wachten op een patch is wellicht aan te raden vanwege kleine bugs en haperingen.
 • Ben net over de helft van AC Origins. Geniet met volle teugen van het ontdekken van nieuwe gebieden van deze heerlijke game. Odyssey gaat er ook zeker komen, ik ben blij met de nieuwe opzet vd serie.
 • @adutchman

  Ja eh, nu heb ik echt niks tegen de gameplay van voorgaande delen (hell ik vind nog steeds heerlijk om te spelen) maar dit is de verandering die voorlopig nodig was. Hopelijk gaat het deel na odyssey ook nog gewoon verder borduren op deze gameplay. (geruchten die sinds origins de rond gaan zijn tot nu toe uit gekomen. Het zou een trilogy worden van Egypte, Griekenland en Rome. Dus hopelijk volgend jaar Rome met deze gameplay)
 • @Meta_coola
  Okee vet in Rome. Op Facebook zag ik een filmpje dat het in Japan gaat afspelen. Ze hadden die symbolen ontcijferd, waarvan de laatste in Japan zou zijn. Maar ik denk dat jij het wel weet ☺️ Hoe dan ook het is leuk
 • @adutchman

  Klopt das idd het andere gerucht. Met beide uitkomsten kan ik leven xD. Anyway eerst odyssey spelen in oktober.
 • @Meta_coola

  Ik zou Rome jammer vinden, daar speelde brotherhood zich al af.
 • @pe-ah
  Ik ben benieuwd als ze Rome kiezen, of ze dan de oude map overnemen. Zie ik ze wel voor aan in ieder geval
 • @pe-ah

  Mja brotherhood is het christelijke Rome. Rome die het volgens de geruchten gaat zijn is het Rome ten tijd de Romeinse republiek en dat is toch wel iets anders. En daarbij zo creatief als Ubisoft is zal sowieso geen copy paste worden van brotherhood Rome.
 • Vandaag een Switch gekregen en morgen komt Mario Kart 8 binnen, dus die ga ik veelvuldig spelen!
 • Assassin's Creed: Origins aan het spelen en is best aardig. Beetje veel grinden en de locaties lijken verdacht veel op elkaar maar die vibe had ik ook toen ik 25 jaar geleden naar Egypte ging.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren