1. Wat spelen we dit weekend - 18 en 19 januari

Wat spelen we dit weekend - 18 en 19 januari

Het weekend breekt weer aan, we zijn alweer over de helft van januari! Wat gaat de tijd toch snel. Dit weekend doen we het dus even lekker rustig aan en gaan we weer een gamepje spelen. Maar wat gaan we spelen? En wat gaan jullie spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Wesley Akkerman

Dit weekend ga ik eens lekker voor Dragonball Z: Kakarot zitten. Ik speel de game nu sinds dinsdag en kan gelukkig al vertellen dat de eerste indrukken positief zijn. Ik wil natuurlijk niet al te veel verklappen zodat je straks geen reden meer hebt om de review te lezen, maar wil wel alvast zeggen dat het spel best pittig kan zijn als je niet oplet tijdens belangrijke gevechten. Je moet echt kijken naar hoe je vijanden dan bewegen en patronen herkennen. Ik wil niet zo ver gaan en claimen dat dit 'de Dark Souls onder de Dragonball-games' is, maar gemakkelijk is het niet als je niet alle moves in je arsenaal gebruikt. Hersenloos knoppenrammen is niet aan de orde.

Dagmar de Groot

Ai, lastige keuze! Ik heb vandaag weer wat salaris binnen gehad, dus ik ga nog even gebruik maken van die fantastische PlayStation-deals die vanavond aflopen. Ik heb al een aantal games in mijn mandje liggen, maar kan nog niet kiezen wat ik wil spelen. Misschien ga ik door met Kingdom Hearts 3, ik vind het een toffe game - alleen wel wat cringy van tijd tot tijd, maar ja... Dat is Disney. Of ik ga Horizon Zero Dawn spelen, dat moet ik natuurlijk ook even goed ervaren! Of ik ga de dlc van mijn game van het afgelopen decennium spelen (Final Fantasy XV). Zo veel opties! Ik kan niet kiezen...

Kingdom Hearts 3

Marcel Vroegrijk

Donderdag is To the Moon uitgekomen voor de Switch. Het spel kwam in 2011 al uit voor de pc en ik herinner me de releasedag nog heel goed. Ik had mijn jas al aan om naar de supermarkt te gaan voor avondeten, maar wilde To the Moon alvast opstarten. Een paar uur later barstte ik in janken uit, zo hard raakte het einde me. Ik had mijn jas nog steeds aan en de supermarkt was inmiddels dicht. Ik ben benieuwd of de game me nu ook nog zoveel doet. Ik ga dit keer wel eerst boodschappen doen.

to the moon

JAcco Peek

Ik speel weer eens van alles door elkaar. De laatste dagen ben ik weer in Gears 5 gedoken, in de hoop dat ik erin blijf hangen. Het was qua verhaal weer even inkomen (ik ben sowieso niet zo thuis in de franchise), maar uiteindelijk speelt de game als een trein. Daarbij ziet het er prachtig uit, en dat is zo nu en dan wat ik nodig heb. Verder start ik af en toe m’n Game Boy Advance SP op om de eerste Pokémon Mystery Dungeon te spelen. Ik kan die pokémon in nood natuurlijk niet in de steek laten!

Gears 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik wou dat ik kon zeggen dat ik nu Dragonball Z: Kakarot zou gaan spelen, maar helaas ik moet wachten tot morgen. De game is niet geleverd bij mediamarkt Middelburg (en ja mediamarkt is de enige winkel dit gehucht dat games verloopt.) dus nu wachten tot bol.com morgen mijn bestelling bezorgd.


  Wat ik wel al weet door naar streams gekeken te hebben, is dat voor fans als mij de game een droom is die uitkomt.
 • @Meta_coola lang leve steam + xbox controllerrrrr
 • @mightybundy

  Deze game wil ik fysiek in mijn handen vast kunnen houden
 • @Meta_coola dat kan ik begrijpen met deze game. Full nostalgia trip.
 • @mightybundy

  Is het de moeite?
 • @CyberFl Hij is nu aan het downloaden. Ik zal vanavond uitproberen.
 • @mightybundy

  Ben het ook aan het spelen, super leuke game.
 • @Meta_coola

  Toch niet belangrijk? Ik heb em gewoon gedownload zoals ik meestal wel doe, veel makkelijker dan steeds met die doosjes te zitten (mijn dochtertje van 1 maakt ze steeds kapot)
 • @Meta_coola
  Wait, you guys have Media Markt?
 • Wanneer komt de review van Dragon Ball Z Kakarot op de site?
 • Horizon en Ori. Ben denk ik bijna klaar met Ori. Horizon helaas niet verder gespeeld afgelopen week.
 • The Outer Worlds
  Dishonored 2
 • Net begonnen aan The Evil Within 2 en verder de laatste missies van Devil May Cry 5 doen.
 • @adutchman

  Ben met de eerste Evil Within bezig. Eerste paar hoofdstukken vond ik niet echt wat maar naarmate je verder komt word ie steeds vetter en creepy'er.
  Ga dus ga ook zeker nog aan deeltje 2 beginnen.
 • @jdl82raw
  Ik heb ook genoten van deel 1, de sfeer is echt mijn ding. De dlc vond ik wel minder. Shinji Mikami is een van mijn favoriete gamemakers, ik kijk nu al uit naar zijn nieuwe project.
 • @adutchman

  Bij de reveal moest ik heel even aan de film Left Behind denken maar gelukkig zit hier veel meer achter dan in die waardeloze film.
  Was ook een erg vette trailer en wil hier ook meer van zien.
 • Vorige week Darksiders 3 uitgespeeld. Ik heb Frostpunk gedownload dus ik ga die maar eens uitproberen. Heerlijk die gamepass voor 3 jaar voor 1 euro deal.
 • @mightybundy
  De moeite waard, Darksiders 3?
 • @That Mr Awesome Hij is wel leuk! Ik vind alleen de combo's erg beperkt vergeleken met meeste hack & slash games. Story is wel erg boeiend en de puzzels zijn ook wel leuk om op te lossen.
 • @mightybundy
  Cool, wil m misschien ook wel proberen. Nog twee vraagjes. Hoe lang ben je er mee bezig geweest? En heb je de eerdere delen uit de franchise gespeeld (of is dat niet nodig voor het verhaal)?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren