1. Wat spelen we dit weekend? 18 en 29 november

Wat spelen we dit weekend? 18 en 29 november

Nog druk bezig met de launchgames

Weekend! Tijd om met onze verse Black Friday-aankopen en/of nieuwe consoles aan de slag te gaan. Maar nog belangrijker: wat speel jij?

Jacco Peek

Er zijn nog steeds zoveel games! Ik heb Miles Morales uitgespeeld (opgegeten) en ben nog steeds bezig in Assassin's Creed Valhalla. Waarschijnlijk spendeer ik een groot gedeelte van mijn gametijd aan die titel. Grappig genoeg ben ik ook weer hooked aan die andere AC, New Horizons. Hopelijk vind ik nu wel een winterjas voordat de sneeuw komt, want het aanbod was deze week helemaal niks.

Animal Crossing

Lars cornelis

Ik speel nog steeds van alles door elkaar, maar langzaam beginnen er ook weer games weg te vallen. Astro's Playroom en Call of Duty heb ik uit, dus dit weekend wil ik me vooral op Spider-Man Miles Morales storten. 'On the side' speel ik ook nog Assassin's Creed Valhalla en Gears 5, en als ik die laatste uit heb wil ik aan Gears Tactics beginnen. Mijn weekend is nu al weer te kort.

gears 5

michel musters

Ik heb de singleplayer van Call of Duty: Black Ops Cold War inmiddels uitgespeeld en heb ook al flink wat progressie geboekt in de multiplayer. Het is de rest van de week Double XP dus daar ga ik dit weekend wel wat uurtjes voor inruimen vermoed ik. Tip: zet de adaptive triggers uit in de multiplayer op PS5, anders zijn je tegenstanders veel sneller. Verder heb ik inmiddels al zo'n 45 uur in Assassin's Creed Valhalla op de Series X zitten en is het einde nog lang niet in zicht, dus ga ik daar mee verder. Ik heb net een bezoekje aan het oude Londen gebracht. Ik ga vermoedelijk dit weekend ook één van m'n andere PS5-games voor het eerst opstarten, maar welke? Spider-Man: Miles Morales, Sackboy's Adventure of Demon's Souls Ik ben er nog niet over uit.

Demon's Souls

cody van den bogert

Ik kan nu een heel verhaal gaan typen, maar het komt erop neer dat ik het hele weekend Sackboy: A Big Adventure ga spelen. Ik ben namelijk helemaal verliefd op deze game. Eens kijken of ik dit weekend al de Platinum Throphy binnen kan slepen. Als het aan mijn vriendin ligt in ieder geval wel!

Sackboy: A Big Adventure

lucas may

Spider-Man: Miles Morales wordt dit weekend keihard aangeslingerd bij mij. Hoewel ik niet weggblazen was door het origineel op de PS4, vind ik deze PS5-game toch echt geweldig. Misschien zijn het de 60fps-prestaties, of is Miles Morales gewoon een betere protagonist dan Peter Parker (gasp!). Hoe dan ook ben ik heel hard aan het genieten en heb ik nu al geen zin om de aftiteling te gaan zien. Tussen het slingeren door, ga ik verder met Super Mario Bros. 2 op die nieuwe Game & Watch; perfect voor tussendoor!

Spider-Man: Miles Morales

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Assassins Creed Valhalla!

  Heerlijke game, enige wat een beetje irritant is dat de laadtijd op de ps4 echt verschrikkelijk langzaam is. Het lvlen gaat bij mij ook niet zo heel snel..
 • Ik ga verder met Dark Souls 3. Wat een geweldige game is dat zeg. Dat ik die zo lang heb laten liggen.

  Misschien ook nog Hades voor de Switch. Ik ben ineens vooruit gegaan. Kwam steeds niet verder dan de tweede baas, maar nu schop ik het met twee vingers in de neus tot de vierde wereld. Het is een verslavend spelletje maar ben er nog steeds niet heel erg kapot van. Soort mobile game die je speelt om tijd te doden. Zo voelt ie voor mij een beetje.
 • @Luigi1985
  Tof dat DS3 eindelijk klikt. Als dat eenmaal gebeurd, is het een van de beste ervaring van afgelopen generatie voor mij.
 • @COSMIC_TSAR

  Ja het was ff dat eerste stuk op de high wall waar ik doorheen moest. Daar ben ik twee keer gestrand en verder gegaan met andere games. Ik kende de formule natuurlijk al van Bloodborne, maar ik was wel een beetje vergeten hoe tof t echt was.
 • @Luigi1985
  Vermoedelijk ken je VaatiVidya al: https://www.youtube.com/c/VaatiVidya

  Zeer de moeite waard om na t uitspelen van je eerste run zijn video's over Dark Souls 3 Lore te kijken.

  Veel plezier.
 • @Kiekmgoan46

  Nee ken ik niet. Ik moet je ook eerlijk zeggen dat ik niet echt precies weet wat ik nu allemaal aan t doen ben en waarom, maar ik vind vooral de setting en de gameplay (en de moeilijkheidsgraad) erg vet. Bovendien zitten de werelden super goed in elkaar.

  Zal na de eerste run wel
  Eens zijn video’s bekijken.
 • Mn hoofd staat niet echt naar gamen dit weekend. Afgelopen woensdag heb ik jammer genoeg mn kat na 13 jaar moeten laten inslapen.
 • @Meta_coola
  Kut om te horen Meta, een dier verliezen is altijd klote. Sterkte!
 • @Meta_coola

  Sterkte! Zal wel een groot gemis zijn. Wij hebben ook katten en ze zijn er altijd. Zou t verschrikkelijk vinden als ze er niet meer zijn.
 • @Meta_coola
  Sterkte !
 • @Meta_coola
  Sterkte!
 • @Meta_coola

  Sterkte, Meta!
 • @Meta_coola Sterkte man, het verlies van een huisdier is altijd zwaar
 • @Meta_coola

  Sterkte Meta
 • @Meta_coola
  Sterkte!
 • @Meta_coola sterkte Coola!
 • Destiny 2 ookal vind ik de nieuwe powers veel te overpowered.

  Daarnaast Hyrule Warriors AoC en wat Forza 7 , PES 2021 en Gears Tactics of 5.
 • Ik ga weer dingen door elkaar oppakken, wat fifa21 mogelijk (ook al irriteer ik me aan de game) en Watchdogs is gepatcht dus daar nog mee verder. Ook Dirt 5 nog ff opstarten.
 • Destiny 2. Eens kijken hoever we met de raid weten te komen!
 • Nieuwe raid is vet man
  @blue_blade_3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren