1. Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 januari

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 januari

Begint het buiten nu echt te vriezen en kunnen we zelfs sneeuw verwachten? Mooi, dan hebben we een goede reden om lekker warm gekleed binnen te blijven dit weekend. Ga eens goed op die bank zitten en begin maar met twijfelen over welke games je dit weekend gaat spelen. Wat gaat het worden, tijdens dit bar koude weekend?

geert de wekker

Nog een week en dan komt het langverwachte Kingdom Hearts 3 uit. Het voelt een beetje als wachten op mijn verjaardag, al kan ik 's nachts nog wel slapen gelukkig. Om goed in de stemming te komen ga ik richting de laatste werelden van Kingdom Hearts 1.5. Neverland was een teleurstellend hoofdstuk qua design, maar gelukkig kan ik nu wel weer nieuwe toernooien spelen in Olympus Colliseum. Met twee uitdagende cups te gaan, ga ik hier eerst lekker voor zitten en trainen. Hierna gaan we richting Maleficent voor de eindstrijd met haar, Riku en de big bad wolf himself, Ansem.

Kingdom Hearts

Jacco Peek

Je hebt me al vaker horen orakelen over Thronebreaker: The Witcher Tales (vandaag zelfs nog op de website, dus ik ga niet uitleggen waarom ik verder ga met die game. Ook speel ik waarschijnlijk het laatste stuk van Undertale en vind ik het wel weer tijd voor een potje Super Smash Bros Ultimate. Geniet van het weekend!

Thronebreaker: The Witcher Tales

wout van aken

Graag gebruik ik deze plek om jullie allemaal met klem te adviseren nooit een abonnement bij online.nl af te sluiten (of met een huisgenoot samen te wonen die niet wil overstappen). Voor de zoveelste keer heb ik namelijk geen internet, en het wachtmuziekje drijft mensen tot waanzin. Omdat de monteur pas maandag kan langskomen, zal er dus weinig gegamed worden. Gelukkig was ik dat toch al niet van plan, want dit weekend is de pre-release van Ravnica Allegiance, de nieuwste set van Magic the Gathering. Nog steeds komt er elke drie maanden een nieuwe set uit van deze Trading Card Game, en ik kan niet wachten om deze te spelen in zowel 1vs1 als 2vs2. En dan denken sommige mensen dat offline games geen toekomst hebben..

Arthur van vliet

Ik speel dit weekend Vane en ik weet nog niet wat ik er nou van moet vinden. Jarenlang heb ik uitgekeken naar de game, maar een eerste speelsessie bevestigt het beeld dat in meerdere reviews al werd geschetst: een hakkelige glitchy teringbende – maar wel een prachtige teringbende. Benieuwd hoe het afloopt.

Vane

Eline oosterloo

Ook ik duik in de wereld van Vane dit weekend. Ik ben er eigenlijk blind ingegaan. Op eerste gezicht wist ik niet zo goed wat het spel van me wilde, maar nu ik het begin te begrijpen zie ik de charme er wel van in. Een review van mij zal spoedig volgen.

Vane

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Vanmiddag stapte ik Intertoys binnen en toevallig hebben ze opruiming daar. Zelfs de Switch games. Dus heb ik Bayonetta 1&2, Hyrule Warriors en voor de PS4 Yakuza 6 voor een heel schappelijk prijsje kunnen kopen. Dit weekend wordt het Bayonetta1!
 • FFXIV blue mage !
 • Tentamens zitten er weer op dus lekker weer genieten van de games. Dit weekend beginnen aan mario rabbids. Daarnaast AC odyssee en black out.
 • Nog steeds bezig met Suikoden V. Heb er nu 18 uur in zitten, maar ik dacht dat dit spel wel zo'n 75 uur duurde ofzo, dus voorlopig ben ik er nog niet.
 • Jacco hoe is het met de stabiliteit van Thronebreaker gesteld? Erg benieuwd of er al een patch is doorgevoerd.

  O.T. Voor mij Gwent en wellicht RD online
 • Ace Combat 7 en Warhammer Vermintide 2
 • Final Fantasy X (ps4 versie) en Assassin's Creed : Brotherhood. Maar meeste tijd zal gaan naar Final Fantasy X. Oh en als hij tijd heeft met een maat van mij divinity original sin 2 spelen.
 • Horizon Zero Dawn en quacemelee 1
  Heb er heel veel zin in.
 • Ace Combat 7 en WL bij FIFA.
 • Steep en minecraft na 3 jaar. Eens kijken wat er veranderd is…
 • Dark souls 2
 • Beetje Pokémon en Uncharted 1, 2 en 3 marathon vanaf morgen. Ik heb de games nog nieuw kunnen vinden via Marktplaats, dus ik kijk er echt naar uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren