1. Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 oktober

Wat spelen we dit weekend? 19 en 20 oktober

Ring Fit Adventure, Uncharted 4 en Horizon Zero Dawn

Het lijkt er nu toch echt op dat de zon zich voorlopig schuil gaat houden en de wolken de komende tijd de boventoon gaan voeren. Gelukkig is dat voor ons geen groot probleem, aangezien we allemaal van gamen houden. Dit doen we uiteraard lekker binnen, waar het warm en droog is. Hebben jullie al gameplannen voor dit weekend? Wij wel, dus als je opzoek bent naar inspiratie, dan zit je hier goed!

Alicia Tai

Ik ga mijzelf dit weekend pijnigen met Ring Fit Adventure. Ik ben iemand die te veel van lekker eten houdt om zich aan een heel strikt dieet te houden en doordeweeks heb ik geen puf meer om naar de sportschool te gaan, dus die game is mijn redding. De combinatie van fitness-oefeningen en RPG-mechanieken maken het hopelijk interessant genoeg dat ik gemotiveerd blijf om regelmatig te blijven sporten. Laat mij maar een beetje crunches doen en mezelf in een knoop leggen om een magisch koninkrijk te redden van een kwaadaardige bodybuildende draak en dan vallen die kilo's er hopelijk vanzelf af!

Fit Ring Adventure

Lars Cornelis

Death Stranding, maar behalve dat de review op 1 november komt mag ik jullie daar helemaal niks noppes nada over vertellen.

Death Stranding

Dennis Mons

Ik heb eigenlijk helemaal geen tijd om te gamen, vanwege Rotterdam Games Week waar ik vandaag en morgen Level Up ga presenteren en bijhouden. Maar als er zondag nog even een moment is dat ik wat kan of wil gaan spelen, zal het sowieso iets laagdrempeligs zijn. Hoogstwaarschijnlijk slinger ik dan Uncharted 4 aan die ik nog niet heb gespeeld en nu toch gratis beschikbaar is als je PlayStation Now hebt. Toch wel erg fijn aan die service.

Wes Rijckaert

Net als vorige week maakt de Switch overuren. Ik ben inmiddels al flink wat uren bezig met Fire Emblem: Three Houses en kan maar niet stoppen met deze fantastische game. De personages uit het Golden Deer huis zijn stuk voor stuk interessant en hebben inmiddels een plekje in mijn hart gekregen. Met nog vier hoofdstukken te gaan heb ik voldoende uren in het vooruitzicht en wellicht dat ik ook nog met de Black Eagles of Blue Lions aan de slag ga. Ik durf in ieder geval wel te stellen dat Three Houses een van de beste games is die ik dit jaar heb gespeeld. Nu duimen dat Claude zijn opwachting in Smash Bros. gaat maken…

fire emblem three houses

Cody van den Bogert

Ik ben bang dat gamen er voor mij niet of nauwelijks in zit dit weekend. Heb een druk programma en bovendien voel ik me de hele week al niet top. Mocht ik ergens tijd en energie vinden, dan wordt het een game met een sterk verhaal. Misschien ga ik wel weer even Horizon Zero Dawn spelen.

Horizon Zero Dawn

Jacco Peek

The Switcher 3! Wat een pareltje in handheldmodus, ondanks de nogal lage resolutie. Ik vind het fantastisch om gewoon af en toe m’n Switch erbij te pakken, een beetje progressie te maken, en weer verder te gaan met wat ik aan het doen was. Binnenkort lees je meer over wat ik ervan vind!

witcher switch

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Ik weet nog niet, misschien een beetje RDO maar kans is groot dat ik een game loos weekend pak.
 • Ik schuif net één van m'n all-time favourites, Batman: Arkham Asylum, in m'n PS3. Had ik weer eens zin in. Geweldig spel!
 • Fort of the Damned is live, dus we dit weekend pakken we de banjo en gaan we de zee weer op, in Sea of Thieves.
 • Ik heb Link's Awakening gisteren voor een mooi prijsje op de kop getikt bij de Gamemania, die wissel ik af met Tales of Berseria.
 • @adutchman
  Link's Awakening is erg leuk. Veel plezier daarmee.
  Tales Of Berseria moet ik ooit nog eens aanschaffen. Demo was goed.
 • @Rainking
  Thanks!
 • Niks, klussen in m'n nieuwe woning. Kan niet wachten om daar over twee weekjes op de bank te zakken en in de game hoek Sea of Thieves weer eens op te starten. Maar eerst nog even aan de bak dus. Fijn weekend!
 • De laatste circle of slaughter(3000) in Borderlands 3,wens me geluk!
 • Link’s Awakening en mss een beetje Stardew Valley.
 • @Luigi1985
  Begint dat Zelda deuntje al een zaadje in je hersenen te planten?
  Binnenkort loop je over straat en zonder dat je 't doorhebt neurie je de overwold theme. Sterker nog, 't gebeurt nu al. En je had 't geeneens door.
 • @Rainking
  Haha ja hij is best aanstekelijk.
 • @Rainking

  Qua muziek is de Zelda-franchise een voorbeeld voor allen.
 • Monster Hunter Iceborne, Borderlands 3, Grid en wat Fifa of PES
 • Fortnite. Chapter 2.
 • Mass Effect 2.
 • Weekend dat in het teken staat van werk helaas. Maar op de vrije avonden misschien toch maar wat tijd vrijmaken voor wat potjes schaak en Phoenix Wright: Ace Attorney.
 • Re4 remaster op de PS4, Yoshi's Story en Spyro op de Switch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren