1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 februari

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 februari

Resident Evil 2, Battlefield V, Kingdom Hearts, Wargroove en carnaval...!

Voor iedereen die dit weekend naar buiten gaat om sneeuwpoppen te maken en sneeuwbalgevechten gaat houden, als je weer warm binnen zit, is het weer tijd voor games. Met wat voor games gaan we dit weekend aan de slag om warm te blijven? Alvast een tip van Michel, een ouderwetse kroegentocht is altijd een goed idee in februari.

michel musters

Ik speel dit weekend ook een spelletje, maar geen virtuele. ‘t Is tijd voor Klunen in het stadje in Brabant waar ik woon! Dit pre-Carnaval evenement houdt in dat je met je spaarkaart langs allerlei cafe’s moet, daar een drankje doet en een stempel krijgt. Als je kaart vol is krijg je een beloning... en een dikke kater de andere dag. Alaaf!

Carnaval

bert de vries

Ik weet precies wat er allemaal mis is met de game, maar ik blijf Battlefield V opstarten op mijn pc. Wat een fijne game! Ik hoop wel dat er binnenkort echt flink wat bugs worden platgeslagen, maar ook nu vermaak ik me prima. Verder ga ik eindelijk aan de slag met The Banner Saga op de Switch en daar heb ik ook heel veel zin in. Genoeg te doen dus, dit weekend. Geniet ervan, iedereen!

Battlefield 5

martin verschoor

Resident Evil 2 moet ik nog uitspelen en ik raad je aan het zelfde te gaan doen, als je dat nog niet hebt gedaan. De remake van Resident Evil 2, heeft me een paar keer hard op laten gillen, dat is sowieso goed. Maar wanneer mijn vrouw, die weinig tot niks met games heeft, met open ogen mee zit te kijken, dan zegt dat toch wel iets. Denk ik dan.

Resident Evil 2

geert de wekker

Het einde van Kingdom Hearts is nabij en daar ben ik heel blij mee, want dan mag ik eindelijk van mezelf doorgaan met 'Chain of Memories', ook al heb die game grijs gespeeld op mijn GameBoy Advance. Gek genoeg heb ik de laatste tijd ook wat meer mobiele games ontdekt, zoals onlangs Yu-Gi-Oh! Duel Links. Het klassieke animé-kaartspel in een versnelde versie, is een heerlijk spelletje voor onderweg en als het koud is ook gewoon op de bank. Ik val weer terug in mijn jeugd - waar ik eigenlijk nooit uitgekomen ben - en ga weer lekker duelleren met mijn favoriete monsterkaarten. 'Time to duel!'

Yu-gi-oh!

jacco peek

De Anthem-demo zou dit weekend beter moeten draaien, dus ik duik zeker even terug in de game. Tot nu toe vind ik de gameplay ontzettend tof, de wereld prachtig, maar de verhaalelementen zijn ontzettend vaag. Ook moet ik Life is Strange 2 Episode 2 even afmaken en heb ik Wargroove gekocht, die Advance Wars-achtige indiegame. Ik ben met name benieuwd naar de asynchrone mutiplayer-modus, waarbij je steeds een zet doet en dus niet ‘live’ tegen elkaar hoeft te spelen. Stiekem was Wordfeud daarom ook heel fijn om te spelen.

Wargroove

dennis mons

Ja en bedankt heh Jacco, want nu heb ik ineens zin om weer eens WordFeud aan te slingeren, en ik maak niet eens een grapje. Had altijd wel wat om met dit soort donkere, sneeuw- en regenachtige dagen in je joggingsbroek een beetje met woorden bezig te zijn. Kat op schoot, bak thee ernaast; lekker knus (en ik vind thee eigenlijk laffe koffie, kun je nagaan). Maar goed, ik ga vast nog wel een gaatje vinden om een andere game te spelen, en ik vermoed dat het Breath of the Wild gaat zijn. Ik moet alleen weer helemaal opnieuw beginnen omdat ik echt geen idee meer heb, waar ik gebleven was.

Wordfeud

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Smash nog steeds. Ik heb eindelijk *trommelgeroffel* luigi vrij gespeeld
 • @Luigi1985
  Nooit gedacht dat jij die graag zou hebben;)
 • @blue_blade_3

  Haha die hadden ze als eerst moeten geven.

  Nee, gelukkig is dat Kirby want daarmee kan je alle gevechten winnen als het met andere personages niet lukt.
 • @Luigi1985
  Is dat zo? Ik ben er niks van met kirby. Geef mijn zijn gemaskerde, gevleugelde, met zwaard vechtende broer maar;)
 • Ik ga voor stellaris
 • Firewatch net uitgespeeld. Kort maar heerlijk. Alaof je een interactief boek leest.
  Verder alleen de closed beta van Anno 1800.
 • Kingdom hearts 3. Alleen niet voor lang meer heb er nu 50 uur opzitten. Denk dat ik zo'n beetje op het einde zit.
 • @Meta_coola
  Dus je hebt bijna 10 uur per dag KH3 gespeeld?
 • @CyberFl

  Afgelopen zaterdag begonnen met de game. Plus no sleep, no sleep 😉


  Edit

  En uitgespeeld. 53:30 uur
 • @Meta_coola

  :-O
 • Ik weet het eigenlijk nog niet. Denk wel wat Kingdom Hearts 3 en verder misschien start ik Football Manager 2019 wel even op.
 • Eeeen nog steeds Suikoden V. Ik weet wat je denkt. "Schiet eens op, man!" 20 jaar geleden had ik 'm ondertussen al 2 keer uitgespeeld.

  Eergister Super Mario 64 voor de Nintendo 64 binnen gekregen, dus zal er wel op neerkomen dat ik dat zal zitten te spelen.
 • RDR 2 eindelijk afgerond en nu ga ik door met de Anthem demo en Shadow of Mordor. Anthem ga ik zeker halen trouwens, lekkere simpele shooter.
 • Dead Cells en heel heel heel misschien Wargroove
 • Dit weekend ga ik voor de Anthem demo en probeer ik wereld 3 van Mario + Rabbids uit te spelen. Een zeer toffe game maar ben er nog niet uit of ik de dlc zou halen. Daarnaast ben im begonnen met Warframe op de switch dus misschien dat, al trekt die mij nog niet zo.
 • Ik zit in val Thorens, dus geen tijd om te gamen.
 • Nog steeds Xenoblade 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren