1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 januari

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 januari

Gelukkig nieuwjaar!

Yes, we hebben het gehaald: 2021! Dat het maar een prachtig jaar vol prachtige games mag worden. Daarover gesproken: wat ga je dit weekend spelen?

michel musters

Spider-Man: Miles Morales is inmiddels ook uitgespeeld en nu zit ik middenin Sackboy's Adventure. En ik heb het lang uitgesteld, maar ik zal er vroeg of laat toch aan moeten beginnen: de remake van Demon's Souls. Ik ben namelijk niet de beste speler van soulslikes, dus dat wordt afzien. Wel ben ik erg benieuwd naar de graphics!

Demon's Souls

Martin verschoor

Ik zit weer helemaal in Warzone. Een win halen is bijna onmogelijk, want die laatste cirkel zit je soms nog met vijf teams in, maar de spanning blijft ongekend. Ik zit nu websites af te speuren wat de beste setups zijn en de beste plekken zijn om te droppen. Ondertussen ben ik een game aan het spelen die in 2021 gaat uitkomen en dus echt heel veel zin in heb. Daar over later meer.

Warzone.jpg

lars cornelis

Ik zit nog steeds heel diep in Cyberpunk 2077, al begin ik wel het einde te naderen. Ik denk dat ik de game dan even wegleg en de sidequests verder bewaar voor als de game beter geoptimaliseerd is. Daarna ga ik eens kijken welke backlog game nu aan de beurt is. Kan van alles zijn, geen idee nog!

Cyberpunk 2077

Thijs barnhard

Ik had eerder deze week het geniale plan om eindelijk eens aan Final Fantasy VII te beginnen. Nee, niet de remake maar de port van een paar jaar geleden met wat aardige extra’s. Zo kan je de random encounters uitzetten of de gevechten 3x zo snel laten afspelen. Zo is die game ook in 2021 ook nog prima speelbaar.

Final Fantasy 7

jacco peek

Ik heb Cyberpunk 2077 uitgespeeld na een uur of 50. Momenteel ben ik bezig met een ander einde, dat naar mijn mening iets beter is dan degene die ik had, dus daarmee rond ik die game voorlopig af. Ik wil voorkomen dat ik maar wat aan ga klooien in Pokémon, Animal Crossing of CoD, dus wellicht is het verstandig om direct in de volgende game te duiken. Valhalla staat nog op me te wachten en het wordt ook tijd dat ik begin aan Immortals of Hyrule Warriors. Ik kom deze dagen wel door!

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Aangezien ik afgelopen maandag Final Fantasy VIII weer heb uitgespeeld. Gaat al mijn game tijd nu weer AC Valhalla. Zit er nu in totaal 78 uur in en ik heb het gevoel dat ik nog maar op de helft zit, i frickin love it.
 • @Meta_coola

  En power is knowledge 😆
 • @LosPilotas

  Ik niet. Ja één potje. Daarna waren het mijn pa , ma , bro en oom die het speelde.
 • Morgen kijken voor een andere auto, moet er stukje voor rijden maar ben er beetje zenuwachtig voor. Hopelijk geen teleurstellende ervaring. Qua games paar potjes fifa voor tussendoor en wil nog wat forza horizon doen om de auto nog wat nader te checken (niet realistisch natuurlijk maar voor de lol met upgrades etc.).
 • @xevulutionx welke auto gaat het worden?
 • @HanTheMan
  Als het niet een te oncomfortabele overgang is qua comfort wordt het een 4 jaar oude weinig km tellende m3 competition.
 • @xevulutionx klinkt goed! maar de hamvraag is het hem nu ook geworden? :)
 • @HanTheMan
  yes het oncomfortabele viel me mee dus hij staat nu te shinen voor de deur :D. wel erg wennen want mn andere auto (die nog weg moet) had al het vermogen over vier wielen. In de m3c alles achter en vol gas geven is gewoon spinnen geblazen met deze temperaturen en wat vochtige wegen.
 • @xevulutionx awesome! gefeliciteerd man! :D lijkt me echt een feest om in te rijden!
 • Immortals Fenyx Rising, grootste verrassing van 2020 voor mij. Topgame!
 • Dark Souls 3. Volgens mij nader ik t eind, maar een lastige boss kan maar zo voor enkele dagen extra ‘spelplezier’ zorgen.
 • Slay the Spire en Red dead redemption 2.
 • Vanmiddag Brothers: A Tale Of Two Sons uitgespeeld (geweldig spel) en nu bezig met Close To The Sun.
 • Gears 5, Minecraft en Forza Horizon 4.
 • @Thijs
  Heb onlangs ook FF7 voor het eerst in mijn leven gespeeld op Switch. En het is maar goed dat die 3x speed optie erin zit, want anders was ik er heel snel klaar mee geweest. Verhaal moet ik toegeven is erg goed, maar de game zelf is echt slecht oud geworden.

  Zelf speel ik XenobladeDef nu. Zit er 14 uur in en ben erg te spreken over alle verbeteringen ten opzichte van het origineel. Alleen de camera werkt niet altijd mee.
 • GTA online, Stranded Deep en Dugout-Online. Dat is een voetbalmanager game die ik al 13.5 jaar speel.
 • Fenyx Rising en Assassin's Creed: Valhalla voor de PS5 liggen nog in het folie op mijn bureau…nu de PS5 nog… 😭
 • @Michael-Raymond-Clayton

  Moest je de PS4 versies maar kopen 😆
 • @LosPilotas Heel bewust niet gedaan. Ik wacht wel even in ruil voor een veel soepelere/snellere spel-ervaring. Bovendien waren het cadeautjes… Maar ach, ook wel leuk om wat te hebben liggen voor als die langverwachte PS5 eindelijk binnenkomt! 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren