1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 juni

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 juni

Wat houdt jullie bezig dit weekend?

Nog maar een paar weekjes tot de E3 dus nu moet er door de redactie even snel wat extra gamesessie worden uitgeperst voordat alle tijd wordt opgeëist door de veelvuldigheid aan persconferenties. De meesten gaan aan de slag met Mario Tennis Aces, aangezien het spel dit weekend een gratis event heeft.

Arran

Ik vind Moonlighter een prachtig spel, maar helaas heb ik al reeds ontdekt wat er achter de mysterieuze vijfde deur schuilt. Omdat ik het spel heb uitgespeeld laat ik hem daarom voorlopig weer liggen. Daarentegen blijft Monster Hunter World maar groeien. Afgelopen donderdag kwam de derde grote uitbreiding, dus het is alweer tijd dat ik op Lunastra ga jagen voor talloze coole wapens. Bovendien is een vriend vriend van me vrij recentelijk ook begonnen met spelen, dus hij gaat lekker met me mee. Ook ga ik misschien met mijn vriendin aan de slag met Zombicide: Green Horde. Ergens in juni of juli ontvangen we de Kickstarter-exclusives, maar dat weerhoudt ons er niet van om nu al af en toe een missie te spelen. Bovendien hebben we al wat extra personages van Black Plague, Wolfsburg en een paar personages die ik heb overgekocht van wat mensen. De apocalyps kan leuk zijn!

elder dragon lunastra Monster Hunter World

Thijs Barnhard

Ik heb zoveel games om te spelen dat ik er een beetje onrustig van ben. Dit weekend is de beta van The Crew 2 beschikbaar en van wat ik tot nu toe heb kunnen spelen is er in deze vroege versie al gigantisch veel om te spelen en te ontdekken. Van de vliegtuigen en boten waarmee je in deze game ook kunt racen heb ik tot nu toe nog weinig meegekregen dus er is nog heel erg veel te doen. Ik ben ondertussen ook bezig met Yoku's Island Express. Deze game van Team17 is een hele charmante combinatie van pinball en Metroid. Aangezien een van die twee dingen binnen mijn interessegebied valt vermaak ik mij er erg goed mee. De belangrijkste game van dit weekend is natuurlijk Mario Tennis Aces voor de Switch. Die game is maar een paar dagen speelbaar totdat ie eind juni echt uitkomt dus ik moet mijn tijd met dit tennisspel maximaliseren. Nu nog hopen dat de Chain Chomp ook meteen speelbaar is in de online test.

chain chomp mario tennis aces

Dennis Mons

EINDELIJK(!) gaat de demo van Mario Tennis Aces live dit weekend. Dus kan ik lekker bezig gaan met het toernooi, oefenpotjes tegen de computer spelen en de tutorials op mijn gemakkie doorlopen. Heb ook wel even een uitstekende tennisgame-fix nodig, want helaas moet ik zeggen dat Tennis World Tour, die ik de afgelopen dagen ook flink gespeeld heb, gewoon (nog) niet al te best is. Daar komt een patch voor (met online play erbij), dus ik hoop dat het die game een beetje leven weet in te blazen. Tot die tijd lekker balletjes rammen in Aces dus.

Mario Tennis Ultra Smash

Jacco Peek

Ik ga een hoop games spelen dit weekend, waaronder Detroit: Become Human. Ik speel de game samen met m’n broertje, dus ik ben minder ver dan ik had gehoopt, maar samen keuzes maken is eigenlijk ontzettend leuk. Ook ga ik Pokémon Quest checken, ondanks dat ik niet al te beste verhalen erover heb gehoord, en ga ik aan de slag met Mario Tennis: Aces. Die laatste heb ik maandag al bij Nintendo gespeeld en ik heb ontzettend veel zin in nog meer spannende potjes tennis!

Detroit: Become Human

Eline Oosterloo

Ik ben de laatste tijd wat meer into Magic the Gathering. Ik heb dan ook zin om dit weekend mee te doen aan de prerelease van Battlebond. Het is een aparte set die gericht is op Two Headed Giant. Dat wil zeggen: een set waarbij het de bedoeling is dat er 2v2 gespeeld wordt. Veel kaarten hebben mechanics die de samenwerking opzoeken met je partner. Dat is leuk, want de meeste sets lanceren met de focus op 1v1. Two Headed Giant brengt een heel andere dynamiek in het spel: je moet altijd rekening houden met je partner en samen tot beslissingen komen. Daar heb ik wel zin in dus!

magic the gathering

Pablo Bool

O yes, o yes, o yes. Ik ga dit weekend lekker jouw schoonmoeder afknallen in Call of Duty: WW2. Oftewel ik ga het attack of the undead-evenement spelen. Ik ben altijd wel van een potje zombies knallen, maar was de afgelopen tijd bezig met andere ondoden vermoorden in God of War. Ik heb het nog niet uitgespeeld dus voor de verandering neem ik even een uitstapje naar een andere game. Dat doet mij vast goed. Daarnaast loopt mijn huisgenoot nu al één maand te zeuren dat ik samen met hem Overwatch moet gaan spelen. Ik twijfel nog, maar heel misschien ga ik het wagen dit weekend.

attack of the dead COD WW2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Assassin’s Creed Origins, maar vanavond eerst naar John Cleese.
 • Monster Hunter World en Tennis World Tour verder nog geen idee. Misschien nog even Destiny 2.
 • Detroit: Become Human. Helaas kwam ik eergisteren een YouTube video tegen met een gigantische spoiler in de titel. En als het waar blijkt te zijn, dan ga ik een flinke bolus van een reactie achterlaten bij die video.
 • God of War it is! Deze week aangeschaft en man wat een game is dit zeg! GOTY ik weet het nog niet maar game of the half year… zeker weten!
 • Super mario odyssey! Erg leuke game, zoveel om te doen!
  Mario kart is bestelt dus ben benieuwd wat dat gaat worden. Maar die krijg ik dit weekend niet meer binnen.
 • Gravel (wat een toffe racegame zeg) en Arkham City.
 • Waarschijnlijk niks.

  Morgen eindelijk Intents Festival, dus daar gaan we lekker een dagje flink stampen

  Zondag zal uitbrakken en series kijken worden denk ik.
 • Riptide gp renegade en kingdom hearts HD remix 1.5
 • Ik heb echt zoveel te spelen. Na de teleurstellende trailer van BFV weerinformatie Rising Storm 2 en Squads gedoken, daarnaast moet God of War wel gespeeld worden. Goed, niets van dit wordt werkelijkheid. Want ik ga een weekendje naar Brugge. De Switch blijft ook thuis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren