1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 maart

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 maart

En wat speel jij?

Het is weer weekend! Check hier met welke games de redactie zich dit weekend gaat vermaken. Het wordt toch geen lekker weer, dus lekker gamen het hele weekend!

Wout van Aken

Ik probeer Link onder de knie te krijgen in Smash Bros. Ultimate, en ben nog steeds lekker bezig in Magic Arena. Ook schaam ik mij dat ik Breath of the Wild nog steeds niet heb uitgespeeld, ondanks dat ik het een leuke game vind, dus grote kans dat ik die ook eindelijk eens weer oppak. Slay the Spire en Into the Breach zijn titels die mij zijn aangeraden, dus misschien check ik die ook nog even. Ik weet niet of ik daar allemaal aan toe ga komen, want zaterdag heb ik ook nog een Magic toernooitje.

Link

Romée Scholten

Ik ga waarschijnlijk dit weekend mijn PlayStation 3 weer uit de kast halen. Ik ben bezig met me verdiepen in moeilijke keuzes en kwam uit op Spec Ops: The Line. Ik vraag me af of de dilemma's echt zo moeilijk zijn, dus uitproberen dan maar. Even kijken of ik een goed persoon ben of niet. Waarschijnlijk niet, maar hé liever in-game je misdragen dan in real life toch?

Spec Ops: The Line

Geert de Wekker

Na de eerste beelden van Pokémon Sword en Shield ben ik helemaal hyped om Pokémon te gaan spelen. Ik denk dat ik weer ga beginnen in White 2. Lekker Unova herontdekken met Tepig als starter-pokémon. Al die tutorials in het begin zijn wel heel irritant, maar daar moet ik gewoon even doorheen komen. Ondertussen hoop ik dat snel antwoord krijg over welke nieuwe pokémon we gaan zien in Sword & Shield zodat ik een keuze kan maken over welke ik wil kopen straks.

Pokemon

Michel Musters

Ik ben nog altijd lekker bezig met Far Cry New Dawn en heb vlak voor het weekend ook een previewevent gehad van een PlayStation 4-game waar je komende week alles over leest op InsideGamer, maar ik zal dit (lange) weekend toch vooral aan het hossen zijn door de cafés en straten van mijn thuisstad. Het is namelijk Carnaval! Ook dat is eigenlijk een spelletje, een soort survivalgame, want vijf dagen en nachten feesten, drinken en lol hebben heeft zo zijn effect op je lichaam en geest, zeker als je - zoals ik - boven de 30 bent. Ik heb gemerkt dat je ook vooral op zondag niet even pauze moet houden. De kunst zit hem in gewoon doorgaan, dan ben je tegen zondag zo gaar dat je niets meer voelt. Als je wel pauze neemt, moet je je gaarheid weer helemaal opnieuw opbouwen. Gewoon een tip voor de Brabo's en Limbo's onder onze lezers, doe er je voordeel mee!

red dead

Jacco peek

Ik ga aan de slag met een game waar ik nog niets over mag zeggen, dus ik ben bang dat ik deze week weinig te melden heb. Misschien dat ik nog een gaatje heb om verder te gaan met Anthem. Ik ben momenteel level 12 en ik kan me vinden in de kritiek op de game. Bij vlagen vind ik het erg tof, maar keer op keer word ik uit de ervaring gehaald door van alles en nog wat. Hopelijk gaan ze die game updaten, want de gameplay is heerlijk!

Anthem

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dead or Alive 6, Trials Rising en Dirt Rally 2.0
 • Final fantasy IX of X. Ben er nog niet helemaal uit welken ik wil spelen.
 • Verder met Anthem, New Super Mario Bros U, Mario Odyssey en weer wat leveltjes van Celeste.
 • Werken aan m'n backlog. Horizon zero dawn sinds kort opgepakt en heel misschien aan persona 5 beginnen.
 • Vandaag Kingdom hearts 3 gekregen voor mijn verjaardag. Dus ben er wel even zoet mee.
 • @CyberFl

  Gefeliciteerd, mooi kado :)
 • Sea of Thieves, Yaaaarrrrr!
 • Dragon Quest XI eindelijk maar eens uitspelen. Heeft lang genoeg geduurd.
 • Ook hier gaan we weer de zeeën van Sea of Thieves op. Yaaarrrr !!!
 • Anthem!!

  Inmiddels lvl 30 en master work Colossus op power lvl 488, maar nog steeds enthousiast.
 • Civilization 6, alweer.
 • Vol bezig met the Division 2 waar ik vast gelopen ben, letterlijk in de game. en bezig met Killzone Shadowfall wat een spannende game !!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren