1. Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 november

Wat spelen we dit weekend? 2 en 3 november

Het begin van een nieuwe maand, een maand vol met gamereleases. Maar die kunnen we dit weekend natuurlijk nog niet spelen. Dit weer is wel het perfecte weer om te gaan gamen, lekker op je bank of bed met een dekentje. Je controller in één hand en een grote kop koffie in de ander (alhoewel dat lastig gamen is, maar goed). Oktober heeft ons veel leuke games gegeven, maar wat spelen wij dit weekend? Dat lees je hier.

Michel Musters

Ik zit helemaal in Call of Duty: Modern Warfare. De campagne is inmiddels uitgespeeld, en in de multiplayer ben ik level 50 inmiddels ontstegen. Ik heb het gevoel dat ik de maps inmiddels aardig onder de knie heb, en ik ben het nog lang niet beu. Vooral Gun Fight is geweldig zolang je met je partner kunt praten ondertussen, maar ik blijf altijd terugkeren naar Team Deathmatch. Ik ben deze game de komende maanden nog wel aan en af aan het spelen, vermoed ik.

MODERN warfare

Lars Cornelis

Ik weet het nog niet zo goed. Ik loop sinds het uitspelen van Death Stranding nog steeds een beetje met mijn ziel onder mijn arm. Ik was vorige week van plan om weer met Red Dead Redemption 2 verder te gaan, maar dat is er nog niet van gekomen. Ik ben aan Modern Warfare begonnen, dus wellicht dat ik daar weer mee verder ga. Of toch nog gewoon weer wat pakketjes bezorgen in Death Stranding...

Death Stranding review 3

WEsley Akkerman

Dit weekend heb ik het niet zo heel druk. Op twee afspraken na heb ik genoeg tijd om te gamen en ik denk dat ik vol in Outer Worlds ga duiken. Even nog wat uurtjes klokken in één van m'n favoriete games van dit najaar, totdat ik kan duidelijk in mijn favorieten game van 2019. Ja, dat kan ik al zeggen, ook al heb ik hem nog niet lang gespeeld. Hopelijk blijft die aanname overeind staan als ik eenmaal tientallen uurtjes heb kunnen klokken. Hoop doet leven, jongens.

Martin Verschoor

Ik breng dit weekend door in het altijd pittoreske Julianadorp om mijn ouders te verblijden met mijn aanwezigheid. Dus het zal in de avonduurtjes waarschijnlijk een beetje klooien worden met Apple Arcade. Mini Motorways slokt de laatste treinritten sowieso al aardig wat tijd op en ik verdenk deze game ervan dat die dit weekend ook wat uren gaat inpikken. Totdat ik weer thuis ben, want dan moet ik gewoon weer Michel Musters dragen in Modern Warfare.

Cody van den bogert

Het wordt wederom weinig gamen voor mij dit weekend. Ik heb weliswaar vandaag mijn laatste tentamen gehad, maar dat betekent niet dat de schoolstress voorbij is. Het tijdperk van de papers, verslagen en essays is aangebroken. Maar goed, allemaal heel zielig, maar het zijn de laatste loodjes en ik heb bijna mijn papiertje. Maar de vraag is: Wat ik ga spelen dit weekend? En dat is simpel: Call of Duty: Modern Warfare. Elke pauze die ik inlas, besteed ik aan Ground War. Ik loop namelijk helemaal weg met die modus.

Modern Warfare

Dagmar de Groot

Voor mij komen er volgende week nog wat tentamens aan, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik dit weekend niet heerlijk ga gamen. (Ik ben toch al drie weken aan het leren, sooooo). Ik ben eindelijk begonnen met streamen en YouTube videos maken, iets waar ik al lang over aan het twijfelen was. Dit weekend ga ik dus heerlijk Final Fantasy XV streamen en spelen, omdat dit tot nu toe erg leuk was om te doen, dus ik ga daar lekker mee door!

Bert de Vries

Ik ga dit weekend spenderen met het af en toe starten van de Rockstar launcher op m'n pc (zevende launcher, rip pc gaming) om te checken of ik Red Dead Redemption 2 toch al kan spelen... Verder uiteraard Destiny 2. En ik ben weer aan het golfen geslagen op de PS4, ook altijd leuk. In de afgelopen dagen heb ik weer veel te veel (kleine) games gekocht tijdens alle Halloween sales. Die moet ik eigenlijk ook even uitproberen.

Destiny 2 Shadowkeep

Jacco Peek

Dit weekend speel ik Call of Duty: Modern Warfare, want level 55 komt langzaam in zicht. Ondanks dat er nog het een en ander aan mag gebeuren, heeft de multiplayermodus me toch weer gegrepen. Ieder vrij moment denk ik: even een potje, waarna ik weer een uur verder ben. Ook heb ik Luigi’s Mansion 3 gehaald, maar ik twijfel of ik niet beter eerst Gears 5 kan afmaken. Die game stond totaal niet op m’n radar, maar nu ik eraan begonnen ben wil ik toch graag verder spelen.

modern warfare

Thijs Barnhard

Verschrikkelijk ver ben ik nog niet, maar Outer Worlds is tot nu toe heel erg leuk. Het weet wij meer aan te spreken dan Fallout en dat heeft voor mijn gevoel te maken met het feit dat wereld in dit spel een stuk compacter voelt. Dat klinkt misschien raar want je reist een compleet sterrenstelsel rond, maar nergens voelt het zo overdonderend als bijvoorbeeld Fallout 4. Het helpt ook dat de quests en personages die je tegenkomt een stuk leuker geschreven zijn. Vergeet die settlements die je hulp nodig hebben, Outer Worlds begrijpt veel beter wat zo'n soort avontuur leuk maakt!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vriendin van huis het hele weekend en dat begint vanavond al dat betekent vol aan Modern Warfare gaan en lekker genieten. Morgen avond een vriend van me over de vloer om te gamen. Dat zal wel FIFA of Super Smash worden met daarbij de nodige drank. Zondag uitbrakken met een controller in me hand. Als dat geen goed weekend wordt weet ik het ook niet meer. Zin in!
 • Eindelijk maar eens Red Dead 2 op de xbox X.
 • Modern Warfare, mijn KD is al boven de 1.20, dus een beetje onderhouden.
 • @CyberFl
  Cool
 • Dit weekend lekker Modern Warfare spelen! Als ik even geen zin meer heb in die game ga ik over op Fire Emblem Three Houses. Maar ik denk voornamelijk MW.
 • Destiny 2. Tot nu toe toch nog blij dat ik de expansion heb gekocht.
 • @blue_blade_3

  Ja?

  Ik twijfel nog steeds daarom de expansion niet gehaald. Heb tot maand voor de release van deze expansion ruim 1500 uur de game gespeeld. En was er gewoon ineens helemaal klaar mee.

  Na de reviews nog niet echt overtuigd. Heb nog steeds het gevoel dat het weer niks voorstelt. Meer eigenlijk betalen voor heel weinig nieuws.
 • @DefenseForceNL
  Het voelt als destiny 1 voor mij. Veel bounties, een paar exotic quests en een beetje grinden voor gear/weapons.

  Tot nu toe is er elke week wel iets toegevoegd om te spelen. Ik denk dat het wel pas leuk is met vrienden, want je moet wel veel dezelfde "hersenloze" activiteiten doen, dus dan is het beter om in ieder geval met je maten te kunnen lullen.
 • @blue_blade_3

  Heb jij dan echt alleen shadowkeep gekocht of die deluxe met annual pass?
 • @DefenseForceNL
  Alleen shadowkeep. Ik ga niet betalen voor een pass waar ik de inhoud niet van weet. In het ergste geval ben ik dan 10 euro meer kwijt
 • Dit weekend ben ik zeer waarschijnlijk niet in staat om te gamen, want ik heb vanavond een Halloween feestje in de kroeg. Ashley "ash" J Williams gaat ashy slashy en los met de deadite drinks

  https://i.postimg.cc/g0ws4RjR/DSC-1055.jpg

  https://i.postimg.cc/4xxB7jTW/DSC-1058.jpg

  https://i.postimg.cc/7YDBDft8/20191101-154648.jpg

  https://i.postimg.cc/VkZ4j4fm/DSC-1057.jpg
 • @Meta_coola

  Ben jij zo een kroeg iemand? Haha
 • @CyberFl
  Mja valt eigenlijk wel mee  https://i.postimg.cc/zGmYbmzn/DSC-1064.jpg

  https://i.postimg.cc/0QyTRPnq/DSC-1066.jpg

  https://i.postimg.cc/kgx3WjGL/DSC-1067.jpg

  https://i.postimg.cc/TP9z4pr9/DSC-1069.jpg
 • Mijn vaste partij is van Modern Warfare weer voornamelijk teruggegaan naar Black Ops 3 dus dat zal het wel worden. Daarnaast miss nog de Modern Warfare campaign.
 • @Real13

  Wrm ga je terug naar een kidsgame man. Modern Warfare is zoveel beter.
 • @CyberFl Black Ops 3 is nog steeds de laatste goede cod imo. Maps zijn top en je kunt dat ene ding doen wat je in Modern Warfare niet kunt, rushennnnn
 • @CyberFl
  Zijn alle CoD's niet kidsgames?
 • @CyberFl

  Is gamen sowieso niet voor kinderen ?
 • Ik ga Luigi’s Mansion spelen en de laatste lootjes in links awaking.
 • Super Monkey Ball Banana Blitz HD voor mij!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren