1. Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 april

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 april

Nieuwe consoles en nieuwe games worden zeker getest

De zon gaat flink schijnen dit weekend en dat is voor sommige mensen goed nieuws, maar niet iedereen houdt van het warme weer. Heb jij geen zin om naar buiten te gaan dit weekend, maar ook geen inspiratie voor wat je wel kan doen? Lees dan even verder, want wij hebben genoeg ideeën.

Geert de wekker

Nu ik ook eindelijk een Nintendo Switch in huis heb - een fantastisch verjaardagscadeau die ik heb gekregen van m'n vriendin - kan ik ook alle games spelen waar ik al zo lang op wacht. Met alleen Mario Kart nog als game is de keuze voor dit weekend snel gemaakt om lekker vertrouwd weer de racebaan op te gaan. Ook alle functies van de Switch ga ik natuurlijk helemaal uitpluizen en m'n verlanglijstjes voor nieuwe games ga ik bijwerken. Ieder geval staan Super Smash Bros. Ultimate en aankomende Pokémon Sword/Shield-games bovenaan. Een nieuwe console in huis... Oh Hell Yeah!

Nintendo Switch

Thijs Barnhard

Ik ben heel blij dat ik een lang weekend heb want ik heb erg veel games om te spelen. Op de Switch heb ik Cuphead en Katana ZERO die gisteren allebei zijn uitgekomen en op PS4 staat de Early Access van Dreams klaar om gespeeld te worden. Ik heb tot nu toe alleen nog maar wat projecten van andere spelers gecheckt, maar dit weekend wil ik zelf wat maken. Ik heb al wat ideeën voor simpele games en scenes, maar nu ben ik vooral benieuwd naar hoe makkelijk het is om zelf wat in elkaar te zetten.

Cuphead

Jacco peek

Ik ben veel weg van huis dit weekend, maar dat betekent niet dat er niet wordt gegamed. Zo ben ik zaterdag te gast bij Rickachu, waar we ongetwijfeld een hoop Nintendo-games gaan spelen. Uiteraard ga ik ook nog oefenen met Joker in Super Smash Bros. Ultimate, die ik ontzettend lekker vind spelen.

Joker

Dennis mons

Het gaat voor mij potentieel een heel druk weekend gaan worden wat gamen betreft. Sowieso heb ook ik Days Gone binnen en ben wel erg nieuwsgierig naar deze titel. Maar ik ga voor een review ook aan de slag met Snooker 19. Iedereen wat dat ik dol ben op pool en speel soms ook nog wel eens een potje snooker in poolhalls waar ik vaak kom. Moet daarbij wel toegeven dat ik in het laatste niet zo heel goed ben, en vraag me af of dat op een virtuele tafel ook het geval zal zijn. Maar goed: maakt niet uit, want ik hou van het spel. Sterker nog: het wordt een heerlijk snookerweekend, van dan zijn ook de Snooker World Championships 2019. Go Ronnie!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Als die helse cluster hoofdpijn (a.k.a. Suicide headace ) eindelijk weg gaat misschien nog wat Assassin's Creed IV : Black Flag of World War Z.

  Anders is het heel veel slapen.
 • Ben net begonnen met Cuphead. Gaat best lekker. Echter voor een goede ranking merk ik wel dat je parry moet gebruiken en dan is het ineens een stuk lastiger. En een kleine verslapping van concentratie kan al fataal zijn. Mijn gevoel zegt dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven.

  Moet ondertussen ook nog even new luigi u uitspelen. Twee wereldjes nog.
 • The division 2, wie speelt dit ook nog steeds? Want ik krijg er geen genoeg van.
 • @CyberFl
  Af en toe even, maar pas level 24 dacht ik.
 • @Gaaiz

  Mijn power is momenteel 494, ben momenteel aan het wachten op de Raid.
 • @CyberFl
  Ik speel het ook veel. De juiste gear vinden is wel echt een hel
 • heb gisteren gratis transistor gedownload voor de pc en ik ga verder met dissidia final fantasy NT voor de p4
 • Voor dennis mons een tip cue club 2.. is wel van bovenaf maar voor mij sinds jaar en dag een goede snooker/pool game..
 • Destiny 2 en wat Pes
 • Forza Horizon 4 en The Witcher 3.
 • Eindelijk LA Noir afronden nog 3 missies te gaan. Days gone komt volgende week dus de aankomende week ga ik de tijd doden met wat shooters met o.a. Rainbow Siege.
 • 'Enter the Gungeon' voor de Switch vandaag aangeschaft. Floor 1 is vooralsnog goed te doen maar daarna wordt het snel lastiger. Als ik de ruimte vind, gaat ook Borderlands 2 nog even aan op de pc en Stardew Valley op mijn mobiel wordt waarschijnlijk ook nog bevingerd.

  Toch zal ik veel met mijn dochter buiten te vinden zijn en probeer ik ook nog een deel van seizoen 4 Game of Thrones er doorheen te werken. Druk? Ach ja..
 • Dark Souls Remastered op de Switch en Call of Duty/Battlefield/Apex Legends op de PS4.

  Er komt toch ook een fysieke versie van Cuphead?
 • @CerandoX.nl

  Ja, alleen is nu de vraag: "voor welke regio's?".

  http://www.nintendolife.com/news/2019/03/cuphead_physical_release_confirmed_for_nintendo_switch
 • Injustice 2 moet lvl 30 hebben
 • Weer wat verder gekomen met Bloodborne. Het is dat je je karakter kan levelen, anders had ik het allang opgegeven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren