1. Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 februari

Het wordt lekker weer dit weekend, maar alsnog zullen we waarschijnlijk grotendeels binnenshuis spenderen. Dus: wat spelen we dit weekend?

Ook laten weten wat je speelt? Kijk dan op het gloednieuwe Inside.Gamer!

Dennis mons

Had stiekem gehoopt dit weekend tot de 4K-crew te mogen behoren, maar dat laat nog even op zich wachten, dus ik duik waarschijnlijk wat 'oude games' in. Hoogst op mijn lijstje staat PGA Tour 2K21 omdat ik wel weer golfkriebels kreeg van Mario Golf: Super Rush. Ik snap dat golfgames niet bij iedereen goed scoren, maar ik word er (over het algemeen) verdraaid zen van... tot ik een birdie verkloot. ANGRY!

PGA Tour 2K21

michel musters

Het is niet echt spannend, maar ik speel nog altijd Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Elke dag een (half) wereldje, en zo nu en dan tussendoor Bowser's Fury. Dat is het - naast de gebruikelijke oefeningen in Ring Fit Adventure - op dit moment wel zo'n beetje. Ik heb het iets te druk om uitgebreid drie verschillende spellen tegelijk te spelen op dit moment!

mario 3d world

thijs barnhard

Ik ben deze week begonnen aan Observation. In dit spel speel je de AI aan boord van een ruimtestation. Er gebeuren vreemde dingen aan boord. Tot nu toe is het een beetje creepy en best wel spannend. Een hele slimme computer ben ik nog niet, maar ik ben erg benieuwd naar waar het verhaal heengaat. Verder speel ik net zoals Michel dagelijks kleine beetje Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Die laatste game heb ik al uitgespeeld, maar ik wil voor de volle 100% gaan.

Observation

Jacco peek

Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel - en in de tussentijd solo Bowser's Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Strategy staat ook op m'n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen.

Cody van den bogert

Deze tekst komt je waarschijnlijk bekend voor, maar het is echt precies wat ik zou gaan typen. Dus voila: Natuurlijk speel ik Mario. Het duurt iets langer omdat ik hem volledig in co-op speel - en in de tussentijd solo Bowser's Fury. Gisteren moest ik weer huilen van het lachten, dus voorlopig ben ik nog niet klaar met die game. De demo van Project Triangle Tactics staat ook op m'n Switch, dus die wordt sowieso ook even gecheckt. Waarschijnlijk ben ik er megaslecht in, maar tegen die grafische stijl kan ik geen nee zeggen. 

mario 3d world bowsers fury

martin verschoor

Ik wil dus heel graag aan Jedi Fallen Order beginnen. Maar ik ken mezelf ondertussen ook wel een beetje en zal waarschijnlijk alleen Apex, Warzone en Hearthstone spelen. Yep, ik heb de fout gemaakt om die weer op m’n telefoon te zetten. En Hearthstone is net als fietsen, dat verleer je niet.

Hearthstone

Dit artikel delen

Over de auteur