1. Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 april

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 april

God of War en nog veel meer

Het is weer zover. De laatste twee dagen van de week waarin mensen (hopelijk) wat meer tijd hebben voor zichzelf: het weekend. Als gameredactie komt het wel eens voor dat we deze vrije tijd spenderen aan videogames en wij inspireren onze lezers graag met onze plannen. Doe jij iets cools dit weekend? Laat het weten in de comments.

Thijs Barnhard

Vorig weekend ben ik begonnen aan Assassin's Creed: Origins en dat bevalt tot nu toe heel erg goed. Zo goed zelfs dat ik met enige moeite die game in moet ruilen voor God of War die toch net een iets hogere prioriteit heeft. Ik heb los van de allereerste trailer helemaal niets van die game meegekregen dus ik ben heel erg benieuwd wat mij allemaal te wachten staat. Mother 3 spookt ondertussen ook nog steeds door mijn hoofd dus ik kan het zeer waarschijnlijk niet laten om daar ook nog een hoofdstukje van te spelen tussen God of War'en door.

Mother 3

Derek Taal

Ik werkte mezelf met tegenzin door Far Cry 5, maar heb uiteindelijk toch enigszins vermaak kunnen vinden. Niet naar het verhaal luisteren, sluipen met pijl en boog en vooral alle zijmissies overslaan. Daarom nader ik al vrij snel het einde en kan het dit weekend achter me laten. Gelukkig ligt God of War dan al in de brievenbus op me te wachten om de zure nasmaak hopelijk weg te spoelen. Dat schijnt namelijk een vrij goede game te zijn. Nooit interesse in de serie gehad, maar ben nu toch wel benieuwd.

Far Cry 5

Arran Winmai

Ik zweer, ik speel ook andere games dan Monster Hunter World. Toch ga ik ook dit weekend ermee aan de slag. De Spring Blossom Festival is voorbij maar gister begon ook de nieuwe siege, waarin zestien mensen samenwerken aan één missie en man, wat vond ik dat vet. Bovendien wil ik de armor van het betreffende monster (Kulve Taroth) craften voor hij weggaat, dus ik moet hem nog wel een paar keer farmen.

Verder ga ik zaterdag naar de Elf Fantasy Fair (EFF). Lekker buiten zijn met mooi weer, cosplay maar vooral ook wat oude vrienden weer zien. Oh, en karamelappels. Wat hou ik toch van die dingen. Tenslotte ga ik misschien weer een scenario van Zombicide: Green Horde spelen.

Monster Hunter World

Dennis Mons

Weten jullie nog dat ik 'hoopte' dat ik PureFarming 2018 vorige week al een beetje kon spelen? Nou die vlieger ging niet op vanwege de skitrip van onze uitgever. Maar inmiddels is de trekker gestart en heb ik al aardig wat rondjes getuft over de akkers. En dat is ook precies wat het is: doodsaai rondtuffen en keihard werken. En op één of andere manier heb ik dat persoonlijk wel even nodig, want ik kom er enorm door tot rust. Enig nadeel is dat de framerate en de textures van de game belabberd zijn, dus na een tijdje spelen word ik er misselijk van. Maar dat heb ik graag over voor de voldoening van wéér een aanhanger vol met graan of koffiebonen naar een grossier te rijden. Denk ik.

Pure Farming 2018

Marcel Vroegrijk

Ik ga als het even kan vanavond met God of War beginnen. Ik had echt niet gedacht dat ik die dag nog mee zou maken (ik twijfel nog steeds), want ik vind alle voorgaande God of War-games vreselijk. Het personage Kratos, de gekunstelde puzzels, de overdaad aan ongeleide agressie, het feit dat een god of halfgod of ooitgod met twee benen tegelijk afzet als hij springt, alles vond ik er tergend aan. Met de nieuwe God of War voelt het aan alsof ze een compleet andere game hebben gemaakt, die tegelijkertijd fans van de eerdere spellen niet tegen hun lijkbleke borst stoot. Ik ben heel benieuwd wat ik ervan ga vinden.

God of War

Eline Oosterloo

Ik heb echt zin om te gamen dit weekend. Echter ben ik bijna jarig (maandag) en dat betekent zoals altijd een dubbele verjaardagspartij met mijn tweelingzus. Die valt op zondag en daarom zal ik alleen zaterdag tijd hebben om wat te spelen. Om eerlijk te zijn weet ik niet hoeveel ik aan DQ5 toekom, want de nieuwe uitbreiding van Hearthstone is ook uit en ik vind de nieuwe mechanics (Echo en Rush) geweldig! Er is zelfs een creature met Changeling, een creature die elke creature type is, bijgekomen, cool! In de gratis Arena-run die ik heb gekregen heb ik als Hunter een Beast-deck gemaakt en dat is echt een beest. Ha, snap je? 12 wins, here I come!

Hearthstone

Bert de Vries

Ik ben klaar met videogames. Nadat ik de game zo'n twee jaar geleden heb gekocht, heb ik eindelijk The Last of Us gespeeld. Ik ben al behoorlijk ver en zwaar, ZWAAR onder de indruk. Alles in die game is met zo veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt, dat ik heel bang ben dat ik niet snel weer een game ga spelen die deze mate van perfectie weet te benaderen. Dus ja, ik ga The Last of Us uitspelen en daarna een potje janken dat 't echt voorbij is. Misschien dat ik dan maar weer eens een boek moet gaan lezen...

The Last of Us

Jacco Peek

Ook al heb ik het meeste nu wel gezien, natuurlijk ga ik verder met God of War. Momenteel ben ik een beetje aan het grinden om zeldzame spullen te vinden om Kratos maximaal te upgraden, om hopelijk de moeilijkste eindbaas van de game te verslaan. De combat heb ik helemaal onder de knie, maar toch blijft de game na het hoofdverhaal uitdagend. Mocht ik nog wat tijd overhebben, dan ga ik eens kijken hoe het ervoor staat met Call of Duty: WW2. De laatste update heeft de game totaal op de schop genomen en de nieuwe multiplayer maps zijn ook uit, dus het begint weer te kriebelen.

Call of Duty: WW2

Michel Musters

Ik heb God of War, eindelijk! Helaas heb ik vanavond eerst een barbecue bij mij thuis, maar als dat eenmaal klaar is schop ik iedereen eruit en is het genieten geblazen. Skyrim op de Switch moet maar weer even wachten. Daar heb ik toch al 150 uur in zitten. God of War het hele weekend, baby!

God of War

Martin Verschoor

Vanavond ga ik naar Roosendaal om te kijken of daar misschien ergens een barbecue aanstaat. Als dat eenmaal klaar is schop ik iedereen eruit en is het genieten geblazen. Skyrim op de Switch moet maar even wachten. Daar ben ik nog niet aan begonnen. God of War op de PlayStation van Michel, het hele weekend, baby! (nee, gewoon thuis hoor....denk ik).

Barbeque

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Monster Hunter World en de nieuwe God of War.
 • Hopelijk word ik volgend jaar uitgenodigd voor Michel's BBQ
 • God of War, tot nu toe echt een heerlijke game. En heel misschien ( al is die kans heel klein) ga ik ook nog wat Assassin's Creed Syndicate spelen.
 • Uit de backlog ben ik net begonnen aan Shovel Knight op de Switch!
  Maar, Football Manager Switch lonkt stiekem ook.
 • De laatste 5 planeten in starfox zero en levelen met pokemon white(Heb daar te weinig tijd ingestoken) en de elite 4….en ik denk wat left4dead.
 • God of war natuurlijk!
 • God of war
 • Ik ga proberen te gamen met de Switch. Maar om persoonlijke omstandigheden niet zon zin.

  Voor de rest fijn weekend mensen en game ze ! Martin fik Roosendaal niet af, ookal is het vreselijke stad ;).

  Gefeliciteerd alvast Eline !
 • God of War.
 • Far Cry 5 en Assassins Creed Origins


 • Ook hier God of War.
 • Shin Megami Tensei IV voor mij, het begin was erg pittig maar ik begin de game nu onder de knie te krijgen :)
 • Gisteren God of War gehaald, en man wat een strakke boel! Enige minpuntje tot nu toe is de beperkte animaties van sommige vijanden, waardoor ze soms synchroon door de lucht vliegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren