1. Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 juli

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 juli

Octopath Traveler en Whisper

De Comic-Con dendert dit weekend rustig verder en wij gaan dit weekend aan de slag met wat aparte games. Zo wordt door Dennis dit weekend een edel dier verzorgd en waant hij zich terug in de tijden dat hij nog vrolijk door de weide heen huppelde.

michel musters

Dat ik elke week wat Fortnite speel is inmiddels een bekende zaak, maar ik heb nog wat andere games op de Switch waar ik mee bezig ben. Nadat ik de originele trilogie al honderdmaal speelde en vorig jaar op de PS4 de remaster heb uitgespeeld, ben ik nu ook Crash Bandicoot N.Sane Trilogy op de Switch aan het doen. En hoe kan het ook anders; het blijft leuk. Verder heb ik ook Sonic Mania Plus aangeschaft en ben ik voor het eerst die game aan het doorlopen. Ik ben nooit zo fanatiek in Sonic-games geweest, omdat ik het idee heb niet altijd goede controle te hebben over wat er op het scherm gebeurt, maar dit is zelfs voor mij toch wel een heerlijke trip down memory lane. Een nostalgisch gameweekend dus!

Crash Bandicoot

Martin Verschoor

Ik heb een boardgame liggen die geprobeerd gaat worden. In Jurassic World moet je samenwerken om een missie te halen in het spel. Ben wel benieuwd hoe dat is, want elke boardgame die ik ooit heb gespeeld, speel je tegen iemand. Dus of het ook leuk is om samen te spelen...geen idee. Er zitten dino’s in, dus dat scheelt.

Jurassic World

Jacco Peek

Op vakantie ben ik begonnen aan Octopath Traveler en daar ga ik dit weekend absoluut mee verder. De laatste keer dat ik de game speelde, werd ik midden in de game gegooid en snapte ik er geen bal van, maar nu ik m’n team zelf uitbouw heb ik het systeem volledig onder de knie. Weinig turn-based rpg’s weten me qua gevechten zo te pakken. Ook de aangrijpende verhalen vind ik ontzettend goed gebracht, al is het hier en daar wat overdreven. Zoals veel mensen opmerken is het spijtig dat de personages geen interactie met elkaar hebben, maar op zichzelf vind ik alle reizigers tot nu toe interessant genoeg om te volgen op hun reis.

Octopath Traveler

Pablo Bool

Ik ben echt nog helemaal niet ver met God of War. Ik word een beetje overrompeld door de hoeveelheid keuzes. Ga ik liever voor deze uitrusting of toch liever voor een ander. Speel ik eerst heel veel zijmissies uit of doe ik die tussendoor. Keuzes, keuzes. Ik word er een beetje gek van bij rpg's. Daarom ga ik dit weekend voldoende uurtjes vrijmaken om de vraag te beantwoorden: wat wil voor krijger wil je nou worden?

God of War

Dennis Mons

Als boardgames mogen, mag ik dan zeggen dat ik ga pokeren? Te lang al niet gedaan, dus hoop dat ik mijn shark skills nog een beetje onder de knie heb. Maar goed, als we dan toch een game moeten roepen: ik ga stiekem heel even Whisper proberen. Ik heb Ed van Power Unlimited opgezadeld met die paardengame voor 'Gamen met Ed' en hij vond het een tergende martelgang, dus ik wil stiekem wel even checken hoe enorm erg het is. "En dan wil je galopperen maar dat kan dat niet omdat je eerst de hoefijzers van Stormwind moet schoonmaken!", aldus Ed. Klinkt als een hele hoop fun, me dunkt.

Bert de Vries

Ik heb een pro controller en een Battle Pass gekocht, dus ik ga dit weekend basketballen in Fortnite op m'n Switch. Ik heb een hele lange poos niet begrepen waarom men die game zo leuk vindt, maar nu met een Battle Pass op zak, snap ik het. De game wordt ineens veel meer. Verder ben ik overnieuw begonnen in Fallout 4 en moet ik ein-de-lijk eens Dragon Age: Inquisition uitspelen. Genoeg te doen!

Dragon Age: Inquisition

Derek Taal

Ik speel dit weekend n i k s

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dat gaat zeker weten Wolfenstein the new order voor de ps3 worden,hij lag maar stof te happen in mijn kast…ik was helemaal vergeten dat ik die game had….ik moet me diep schamen.
 • Destiny 2, Monster Hunter World, Earthfall en wat Crew 2.
 • Na 3 weken zon, zee en vrouwelijk schoon is het weer tijd voor me digitale FFXIV kitten en Nier. Daarnaast een beetje Fortnite op de Switch. Nog geen Octopath traveler voor mij…too much too play…
 • Sowieso Octopath Traveler en ik heb begin van de week maar eens een originele Xbox op de kop getikt, dus ik zal daar ook nog wel wat mee rommelen.

  Plus als er een keer ingebroken wordt, dan heb ik nu tenminste iets om zijn of haar kop van de romp te slaan. Maar dat heb je niet van mij.
 • @Rainking Ik begrijp wat je bedoelt.
 • @Jack O
  Hahaha, dat ja.
 • Maffia 3. Ondanks alle negativiteit voor die game vermaak ik me prima!
 • Smite en streetfighter v
 • Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar t jurassic park bordspel. Kan je laten weten of dat wat is en waar het te krijgen is (mits t de moeite is natuurlijk)
 • Toch maar weer eens Battlefield 1 aangeslingerd, beetje Hardcore Conquest en vloeken. Daarnaast morgen naar de Ant-Man marathon. Zin an!
 • Call of Duty ww2, Pinball Fx 3, en Mario Tennis ace.
 • Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux voor mij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren