1. Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 maart

Wat spelen we dit weekend? 21 en 22 maart

Beetje Halo, beetje Animal Crossing, beetje Ori, beetje DOOM

Het zijn bizarre tijden. De een heeft misschien alle tijd gehad om te gamen deze week, de ander snakt misschien naar het weekend en afleiding. En laten games daar een prima middel voor zijn. Dus wat spelen we dit weekend? En wat spelen jullie?

Michel Musters

Nou, ik ben eindelijk (zo goed als) klaar met The Switcher 3, en precies op tijd, want ik ben sinds woensdag begonnen aan Animal Crossing: New Horizons! Het is mijn eerste Animal Crossing, maar ik vermaak mij al meer dan prima. Een van de leukste dingen in games an sich vind ik om mijn eigen huis op te bouwen en te versieren - bijvoorbeeld in Skyrim en ook in The Witcher 3. Animal Crossing draait daar zo'n beetje om, dus geen idee waarom ik er nooit eerder aan ben begonnen. Heerlijk dit! En super ontspannend, wat in deze barre tijden ook niet onbelangrijk is.

Jacco peek

Het is wereldwijde Animal Crossing- en Doom-dag, dus ik ga met beide games aan de slag. Animal Crossing wordt de eerste keer, maar afgaande op de reviews en trailer denk ik dat het best wel iets voor mij is. Ik ben wel weer even toe aan een game waarin niks moet, zeker als ik ook vol gas ga knallen in Doom Eternal. Perfectly balanced, as all things should be.

En dat allemaal met het einde van Ori and the Will of the Wisps in het achterhoofd. Wát een game is dat :heart:

Ori and the Will of the Wisps

Zoë Bonefaas

Deze week ga ik Animal Crossing spelen!! De nieuwe game is uit en ik kan niet wachten todat ik de Switch in mijn handen heb... Helaas heb ik die niet. Dus zal ik het moeten doen met Animal Crossing: New Leaf. Dat is ook een leuk spel! En omdat mijn Nintendo 3DS blijft resetten naar 2011 kan ik een nieuw spel beginnen en blijven tijdreizen tot ik in 2020 zit.

Martin Verschoor

Eindelijk maak ik gebruik van m'n gameroom, want het spelen van spelletjes deed ik eigenlijk altijd gewoon beneden. Maar nu streamen we live vanuit huis en aangezien het voor de kijkers misschien toch wat beter is als er niet de hele tijd, twee kinders doorheen schreeuwen...is het hele circus naar boven verplaatst. Dit weekend nog wat extra lampen plaatsen daar en het een beetje aankleden. Als er dan gespeeld gaat worden , dan staat er DOOM Eternal op de planning en de demo van Resident Evil 3.

Doom Eternal

Jolien Mauritsz

Ik sluit mij aan bij Jacco en Michel en ga dit weekend lekker aan de slag met mijn eiland in Animal Crossing: New Horizons. Na maanden gespamd te zijn door Nintendo met trailers en screenshots, kan ik niet wachten om met deze game aan de slag te gaan!

Horizon Zero Dawn

Lars Cornelis

Ben ik de enige die geen Animal Crossing speelt? En ook al geen Doom... nee, ik probeer dit voorjaar eerst even wat games áf te maken alvorens ik aan nieuwe dingen begin. Ik wil alle Halo's opnieuw gespeeld hebben onderweg naar Infinite. Ik zit inmiddels in Halo 3. Voorlopig heb ik best wat tijd om handen dat ik flinke stappen in die marathon kan maken.

halo

Dennis Mons

Met alle tijd van de wereld om dit weekend om te gamen, sterker nog, misschien straks wel alle tijd op welk moment van de dag dan ook, ga ik in een epos duiken. Ik heb al eerder gezegd dat ik verder zou gaan met Horizon Zero Dawn. Toevallig sprak ik vandaag mijn 'chef' Martijn die niet per se een gamer is, maar die heeft de smaak wel te pakken. En door zijn enthousiasme laat ik Spider-Man nog even liggen en ga gewoon HZD aanslingeren. Awesome game van Hollandse bodem.

Horizon Zero Dawn

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • AC oa, best wel een leuke game eerlijk gezegd, had het totaal niet verwacht. Maar de lokale multiplayer is geen aanrader. Ze lopen je steeds in de weg en kunnen amper iets doen.
 • @CyberFl

  Dat amper iets kunnen doen moet je wat verder in de game wezen, dan hebben ze wel meer te doen. Ook al zou dat niet voor uren achter elkaar wezen. Elke dag een uurtje met meerdere is meer dan zat. De rest vind ik het toch meer een SP game.
 • @DefenseForceNL

  Ben wel een beetje hooked, het heeft iets magisch, zeer rustgevende en leuke game. En dit voor mijn eerste AC game. Alleen kun je niet zoveel doen in het begin.
 • @CyberFl

  Klopt het komt allemaal zeer langzaam op gang. Als je een week verder bent heb je steeds meer te doen.
 • Ik speel ori and the will of the wisps. Erg vette game. En ben bezig Hollow Knight een nieuwe kans te geven.

  Trouwens heb ik wat gemist want waar blijven de reviews van Doom, Ori en Animal Crossing?
 • Dit weekend staat in het teken van Doom Eternal, demonen afknallen in 60 fps. Need i say more.
 • @Real13 Veel plezier. Ga de game volgende week aanschaffen……….game ziet er waanzinnig goed uit ;)
 • @Cypher Thanks, game ziet er veelbelovend uit idd
 • Niet echt veel zin in gamen dit weekend, dus het zal zeer waarschijnlijk series kijken worden. Als ik ga gamen dan word het AC 3 of divinity original sin 2.
 • Dying Light
  Resident Evil 3 demo
 • Nu 12 uur in Ori Wotw zitten en vraag me af hoe ver ik precies ben richting het einde (probeer wel veel te completen). Ik heb alleen weinig hoop dat ik heel veel uren kan maken ermee dit weekend, maar indien mogelijk dan zal t hiermee zijn.
 • Ik val in herhaling maar wederom horizon. Echt bijna klaar. En South park idem dito. Daarna voor de switch misschien een leuk nieuw spelletje uitzoeken.
 • Animal Crossing en Marvel Ultimate Alliance 3
 • Nioh 2. Het gaat niet hard, maar het gaat.
 • Oi, joi, joi, Doom Eternal, wauw!

  Heb er een paar uurtjes inzitten, alle keizers wat een belachelijk vette ervaring tot nu toe. Alles wordt geprikkeld. Dik audiovisueel spektakel waar te midden van alle gore en chaos je je koppie er bijzonder goed bij moet houden om jezelf te blijven voorzien van health, armor en ammo. Als je dat trucje een beetje door begint te krijgen is t de dikste powertrip die je al gamend (imo) kunt ervaren.

  Had veel verwacht, maar niet dat t Doom 2016 voor mij onspeelbaar zou maken. Hulde!
 • Wou eerst aan Darksiders 3 beginnen van de week maar het is toch The last of us remaster geworden en ik moet zeggen dat het best wel een extra dimensie geeft in deze creepy tijden.
  Lekker daar mee verder dus en daarna gelijk aan Left Behind beginnen.
 • Ori, Warzone en wellicht even Assassins Creed: Odyssey, aangezien die dit weekend gratis is.
 • Ik ga de ps3 weer eens aanslingeren en de game enemy front spelen.
 • Sinds deze week zit ik in team 4K OLED! Dus ik ga dit weekend lekker vanalles door elkaar spelen en kijken, genieten van de upgrade en grafische pracht. Van 32 naar 55 inch is ook niet niks.

  Fijn weekend iedereen!
 • @That Mr Awesome

  Welcome 2 the club.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren