1. Wat Spelen We Dit Weekend? 22 en 23 november

Wat Spelen We Dit Weekend? 22 en 23 november

Gamequizjes, Assassin's Creed en heel veel Borderlands 3

Natuurlijk hopen we jullie op Heroes Dutch Comic Con tegen te komen maar dit weekend, maar dan nog is er ruim de tijd om weer even lekker in games te duiken. Dit gaan wij dit weekend spelen, en jullie?

Dennnis Mons

Dit weekend ga ik bar weinig tijd hebben om zelf te gamen omdat we natuurlijk op Heroes Dutch Comic Con aanwezig zijn. Maar dát er gespeeld gaat worden, is een ding dat zeker is, en hopelijk door jullie, daar in Utrecht. Ik ga namelijk in samenwerking met Power Unlimited en Gamer.nl de PowerQuiz doen over games en gaming op de Gaming Stage van HDCC. Jullie krijgen 25 vragen om je oren in Kahoot en degene die de juiste antwoorden (en snél) geeft wint toffe prijzen. Zo geef ik een exemplaar van het awesome boek Nerds weg geschreven door Thijs van Domburg en Emilio Guzman. Maar we hebben ook wat toffe prijzen dankzij 2K, nog wat extra random goodies én een exemplaar van de nieuwe Power Unlimited die we in een tasje hebben gestopt. Dus morgen om 13:30 uur en zondag om 12:30. Wie doet er mee?

Wesley Akkerman

Ik krijg dit weekend mijn neefje van 10 te logeren, dus Oom Wesley zal waarschijnlijk aangewezen zijn op de Nintendo Switch. Zo kan het neefje lekker spelen op de Xbox One of PlayStation 4. En als die dan echt gaat zeuren over de Switch (dat mag nog wel, zolang die niet over Minecraft of Fortnite begint), dan kan die op de Switch Lite. Op de normale Switch staat namelijk mijn save game van Pokémon Sword. En aangezien ik volgende week de review wil schrijven over die game, heb ik nog wat uurtjes nodig om mijn avontuur in Galar voort te zetten. Maar of dat op mijn eigen grote tv kan, is weer een tweede. Die strijd ga ik denk ik verliezen. Gelukkig ziet Pokémon er veel beter uit op het kleine scherm.

Pokemon Sword en Shield

Bert de Vries

Assassins Creed III op de Switch. Ik vond het aanvankelijk een verschrikkelijke game, maar nu ik een uur of tien verder ben ga ik deze titel steeds meer waarderen. Waar Connor begint als een doodsaaie, vervelende zeur, (zeker in contrast met zijn coole schurk-pap) is hij tien uur later ineens een coole impulsieve assassin die heel goed weet wat hij wil. En de wereld is ook ineens boeiend! Dus ik ga lekker rondrennen in het oude New York en sluipen door de bossen om konijntjes te vangen. Om een beetje in die geschiedenis-vibe te blijven, ga ik verder met Red Dead 2 op de pc.

assassins creed 3

Martin Verschoor

Borderlands 3, want dat hebben we speelbaar op onze stand tijdens Heroes Dutch Comic Con dit weekend. Mocht je daar dit weekend ook zijn, kom effe meespelen, want dat kan. Kom je ook meteen in onze stream en kan je de groetjes doen aan de mensen thuis, mocht je dat leuk vinden. Ben je daar niet, maar wil je toch een beetje meegluren? check de streams op deze site, want we zijn twee dagen live....non-stop.

borderlands 3

Cody van den Bogert

Dit weekend loop ik vooral rond op Heroes Dutch Comic Con, maar ik heb vrijdag- en zondagavond wel even tijd. Het merendeel van deze vrije uurtjes ga ik in Star Wars Jedi: Fallen Order steken, want ik ben helemaal gek op die game. Het Jedi Grandmaster-niveau is echt mijn ding, een moeilijke uitdaging is namelijk precies wat ik nodig heb bij zulke spellen. Daarnaast wil ik eigenlijk echt weer even een Weekend League meepakken, dus Fifa 20 start ik ook nog wel even op.

star wars

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Shenmue III. Tot nu toe geniet ik erg van deze game. Death Stranding en Pokemon moeten maar even wachten, want Shenmue gaat voor.
 • Pokémon Sword. Top game.
 • Pokemon Shield en verder maar even kijken
 • Luigi’s Mansion weer. En misschien Ori
 • Shenmue 2 en Red Dead Redemption 2.

  Death Stranding heb ik afgelopen zondag uit gespeeld. Geweldige game, 9,5 range qua cijfers is meer dan terecht voor deze game.
 • @Meta_coola

  Kun je me vertellen wat er leuk is aan Shenmue? Is het net zoiets als Yakuza ofzo?
 • @Erik07

  Hmm moeilijk om uit te leggen, je kan het inderdaad wel vergelijken met de yakuza serie.

  Gameplay van Shenmue 1 en 2 is nu echt outdated en voice acting is echt belabberd. Maar dat verhaal is echt zo goed.

  Als je yakuza leuk vind raad ik je Shenmue aan ondanks dat de gameplay oud is.
 • @Meta_coola

  Ik heb echt genoten van deel 1 en 2. De graphics en voice acting waren idd erg slecht. Maar de sfeer van die games trokken mijn aandacht. Is deel 3 dan de moeite waard om aan te schaffen?
 • @TommieNL

  Ik zelf heb deel 3 (en heb een te grote backlog om hem op dit moment te kopen) nog niet maar ik hoor van vrienden dat het echt een geweldige game is die zeer zeker de moeite de waard is om te spelen als je deel 1 en 2 goed en leuk vind.

  En op internet lees ik ook erg goede reacties op Shenmue 3.
 • Verder met Jedi: Fallen Order. Vermaak me er opperbest mee.
 • @Rainking
  Moeite waard? Lijkt me best tof van wat ik heb gezien.
  Misschien even wachten op Black Friday
 • @AWESOMEDUDE3
  Ik vind van wel. Het heeft wat bugs, dat is wel zonde. Gelukkig is dat te patchen, maar qua gameplay is het goed. Beetje Soulsborne light gameplay, met een hoop MetroidVania, Uncharted/Tomb Raider en Titanfall elementen.
 • Pokémon Shield en Kingdoms of Amalur: Reckoning voor mij!
 • @ Bert de Vries

  Connor is één van de mindere Assassins maar nog steeds een erg sterk personage qua character en vooral qua character opbouw. Hij komt eerst saai en zeikerig over maar in de loop van de game groeit hij ook echt. Maar toch kan ik connor in het begin ook wel waarderen, hij is als indiaan zijnde gewoon heel erg naïef en heeft hij moeite hoe de kolonisten leven en zich gedragen.

  Aan de speelbare personages kan je echt merken dat Ubisoft schrijf talent in huis hebben.
 • @Meta_coola
  Dat verklaard waarom ik gestopt ben met AC na AC3. Die game heb ik kwa single player maar 5 uur gespeeld en ik was er al klaar mee. Blijkbaar ligt dat dan aan mij
 • @blue_blade_3

  Blijkbaar :P
 • Wat death stranding en beetje Mario Odyssey.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren