1. Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 december

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 december

Kerstmis is in aantocht

Met de aankomende kerstdagen gaan we weer veel tijd doorbrengen met onze familie en vrienden. Veel eten en feestvieren en hopelijk ook veel spelen. Met dit laatste weekend voor Kerstmis vinden we hopelijk nog ergens tijd om een paar van onze favoriete games te spelen. Wat gaat het dit weekend worden?

thijs barnhard

Ik vind Subnautica tot nu toe echt super gaaf, maar ik ben mij vorige week zo rotgeschrokken van een gigantische vis die het op mij gemunt had dat ik de game een paar dagen niet meer heb aangeraakt. Ik denk dat ik dit weekend wel weer genoeg bij elkaar hebt geraapt om weer het water in te duiken. Als ze missen dan zit ik weer tussen de buitenaardse vissen. Op de Switch heb ik voor 95 cent de game Membrane gekocht. Deze super trippy puzzle platformer oogt alsof het zomaar extreem mijn ding kan zijn.

Subnautica

bert de vries

Ik weet weer waarom ik nooit echt een groot fan van Nintendo ben geworden. Ik kan heel slecht tegen m'n verlies als ik verslagen word door schattige karakters... Ik krijg in Smash Bros. Ultimate soms soms echt een gigantisch pak slaag... En hoe fijn is het dan, om met wat nieuwe/sterkere spirits op zak zo'n koddig beestje later in het spel volledig bont en blauw te slaan. Ganondorf heb ik nog steeds niet gevonden, en eigenlijk vind ik het helemaal niet zo erg: ik ben dol op het verzamelen van alles. Kom 'm vanzelf een keer tegen.

Super Smash Bros. Ultimate

wout van aken

Ik heb een ruime week vakantie, dus er zal genoeg gegamed worden! Games die op de planning staan zijn The Legend of Zelda: Twilight Princess, Diablo 3, Super Smash Bros. Ultimate, Heartstone en Command & Conquer Rivals. Ook wil ik de voorbereidingen beginnen voor een groot Magic the Gathering toernooi begin februari. En waarschijnlijk komt mijn broer nog een keer langs voor een potje Soul Calibur 2. Volgens mij heb ik de laatste drie keer de best of 5 gewonnen..

Magic The Gathering

marcel vroegrijk

Ik heb gisteren Wonder Boy: The Dragon’s Trap gekocht en wat een aandoenlijke remake is dat zeg. En wat is het ook een vreselijk moeilijke game. Ik weet niet of ik nog de vingervlugheid heb om me daar doorheen te duimworstelen. Verder heeft een vriendin van me Resident Evil 6 in de PSN-sale gekocht en wellicht gaan we daar zondag al een beginnetje mee maken in de co-op. Ik heb nu al zin in al die acrobatische moves die je in dat spel uit kunt halen. Het is niet de beste game ooit, maar er zijn weinig andere spellen waarin je al dual-wieldend onder zombies heen kunt sliden om ze in hun kruis te schieten.

Wonder Boy: The Dragon’s Trap

geert de wekker

Deze week ben ik vooral bezig geweest met games als Pokémon Soulsilver en onderweg met Pokémon GO om zoveel mogelijk Ice-type pokémon te vangen. Ondertussen heb ik alleen echt de kriebels weer gekregen om Kingdom Hearts 1.5 Remix op te pakken. Ik was een tijdje geleden weer begonnen met deze remix van de game en na het zien van de nieuwe trailers van Kingdom Hearts 3, kan ik echt niet wachten om verder te gaan met mijn favoriete game-serie. Als ik het goed heb was ik gebleven in Halloween Town om het laatste gevecht met Oogie Boogie aan te gaan. Tijd om die Keyblade weer op te pakken.

Kingdom Hearts

wes rijckaert

Als voorbereiding op de kerst en dus het weerzien met familie ga ik dit weekend in Smash trainingskamp. Alle personages zijn reeds vrijgespeeld dus ik focus mezelf nu op de challenges en het verkrijgen van de Isaac Mii outfit. Daarnaast is de laatste DLC van Spider-Man vandaag verschenen dus dat betekent dat ik eindelijk aan de slag kan met The City That Never Sleeps DLC. Na het uitspelen van de game heb ik de DLC volledig laten liggen om alles in een ruk te kunnen spelen. Heel veel zin in!

Spider-Man

Jacco Peek

Ik ben keihard op weg om een einde te maken aan Red Dead Redemption 2, dus die ga ik als eerste uitspelen. Het leeuwendeel heb ik al gehad (als je de game hebt uitgespeeld weet je wat ik bedoel), maar vermoedelijk heb ik nog een uur of tien totdat de credits voorbijrollen. Daarna duik ik lekker in de Spider-Man-dlc, waarvan de laatste twee afleveringen klaarstaan. Leve de vakantie!

Spider-Man

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Seasonpass van RE7, REZ Infinite, Untill dawn VR gekocht en ook BFV, heerlijk die januari uitverkoop op de PS4!
 • Final Fantasy VIII zit nu op 58 uur en 25 minuten. Ben nu bezig met al m'n personages en guardian forces naar lvl 100 te brengen, zodra dat gebeurd is ga ik disc 3 uitspelen.

  En tussendoor speel ik ook nogsteeds RDO.
 • @Meta_coola

  RDO begin ik wel een beetje eentonig te vinden.
 • @CyberFl

  Speel het met m'n 2 beste homies. Fun 100 % gegarandeerd elke keer.
 • PUBG Test server. Nieuwe map, wapens en fps modus. Misschien nog wat Rocket League en Overwatch.

  Of misschien nog wat Gamepass games. Of misschien de PS4 aansluiten om God of War uit te spelen.. Teveel keuze!
 • Er staan een aantal games op de nominatie en ik heb eindelijk eens een weekje vrij om wat meters te maken.

  Mutant Year Zero, The Bioshock Collection, Ashen, Forza Horizon 4 en het tweede seizoen van Telltales Batman zouden allemaal aangeslingerd kunnen worden. En tussendoor binge ik Better Call Saul nog even door. Fijn weekend!
 • @That Mr Awesome

  Als je BCS nog niet gezien hebt dan is dat zeker de moeite waard. Beste lopende serie wat mij betreft.
 • @Luigi1985
  Erg toffe serie inderdaad, zeker ook een van mijn favorieten op het moment
 • Zal Celeste worden. En ik denk dat ik morgen mss toch smash ga kopen
 • De GOTY 2018 (god of war) voor de 3de keer uitspelen.
 • Octopath Traveler
 • Super Smash Bros Ultimate, Pokémon Leds Go Eevee en Pokémon Ultra Moon.
 • Smash en warframe voor de Switch. FFXIV en een poging tot BFV voor de PS4.
 • Destiny 2 dit jaar nog even met alle 3 de 650 light lvl halen. Met de Hunter en Titan op 649 en de Warlock op 643 moet dat met een beetje geluk gaan lukken.
 • God Of War. Blijf 't een geweldig spel vinden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren