1. Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 februari

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 februari

Beetje Ori, beetje Stardew Valley, beetje Saga, beetje boel carnaval

In alle hectiek is gisteren gewoon over het hoofd gezien dat de Wat spelen we nog online gezet moest worden. Maar aangezien het nog steeds weekend is (of eigenlijk nu pas weekend is), doen we dat natuurlijk gewoon alsnog en zetten we het even extra in het zonnetje! Dus: Wat spelen we dit weekend, en natuurlijk, wat spelen jullie?

Martin Verschoor

Die verdomde boom in Ori heb ik van de week even laten zien hoe je dit spelletje speelt en nu is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan in deze heerlijke game (sorry Lars). Echt veel tijd zal ik overigens niet echt in The Blind Forest pompen, want iemand moet die daily challenges doen in Apex Legends, toch?

ori and the blind forest

Zoë Bonefaas

Sowieso een paar uurtjes Stardew Valley. Ik ben pas weer helemaal verliefd op het spel geworden en kan niet wachten om even terug te keren naar dat rustige dorpje. Verder ben ik volgende week weer een keer de DM bij mijn Dungeons and Dragons-groep. Dus dat betekent dat ik huiswerk heb dit weekend en de sessie moet voorbereiden.

Dungeons and Dragons

Jolien Mauritsz

Ik ga denk ook aan de slag op mijn boerderij in Stardew Valley. Ik heb een weekend gevuld met verjaardagen, dus tijd om in The Witcher 3 of Skyrim te duiken gaat denk ik niet lukken. Gelukkig bestaat er niets beters dan na een drukke dag dan Stardew Valley te spelen!

Stardew Valley

Jacco Peek

Ik weet het nog niet zo goed. Waarschijnlijk vast wel een paar potjes Modern Warfare, maar geen idee of ik zin heb om echt ergens in te duiken. Binnenkort komen er namelijk genoeg boeiende games aan. Misschien dat ik Saga eindelijk eens uitlees, een hele vette sci-fi/fantasy comicreeks.

Marcel Vroegrijk

Ik ben momenteel via Shareplay (please Sony schrap deze feature niet bij de PS5) Sundered: Eldritch Edition aan het spelen. Een Lovecraftian metroidvania als je het zo wilt noemen. Ik haalde die game altijd door de war met Severed, wat ik niet echt een leuke game vond, dus daardoor scrollde ik er altijd langs in de PlayStation Store. Tot vorige week, toen ik ontdekte dat Sundered een heel ander soort game is. Het begon wat zwakjes, maar iedere minuut wordt het beter en inmiddels zit ik er heel diep in. Vooral de schaal en artstyle van de eindbazen is indrukwekkend.

Sundered

Michel Musters

Gamen? GAMEN?! Er is maar één spel dat ik dit weekend (en begin volgende week speel): het grote overleven tijdens Carnaval-spel! Oké, wanneer ik overdag mijn kater aan het doorstaan ben, start ik misschien nog even The Witcher 3 op Switch op (ik zit inmiddels over de 70 uur, maar ben al wel in de derde act). Maar daar blijft het dan ook bij.

Carnaval

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Stardew Valley, Farm Together en Plants vs Zombies BfN
 • Dreams, Doom 1 en Counterstrike GO
 • Ben aan Final Fantasy VII begonnen. Niet zozeer om 'm uit te spelen, maar ik wil het Midgar gedeelte spelen, zodat ik het kan vergelijken met de remake. Het is ondertussen alweer een aantal jaartjes geleden dat ik dit spel gespeeld heb. Voorlopig is het geen straf. Jeugdsentiment!
 • Met een beetje geluk nog Dreams. Zondag jarig en vandaag vier ik mijn feest. Tijd te kort
 • @insanespartan23

  Gefeliciteerd!
 • Ga met volle teugen van Zelda BotW genieten!
 • @barton

  Doe dat. Ik heb er 200 uur in zitten en 100 procent completed. Een van de beste games die ik ooit gespeeld heb. Zeker top 5.
 • Assassin's Creed 2. Mits ik aan gamen toe kom, want is druk weekend dit keer.
 • Als ik aan gamen toekom, wordt het waarschijnlijk weer horizon Zero dawn. Ben er nu wel aan toe om m een keer uit te spelen. Ik heb namelijk erg veel zin om weer met The Last of Us te beginnen, zodat ik weer in de flow zit voor deel twee.

  Tussendoor nog South Park misschien. Ga als inwoner (import) van Noord-Brabant ook carnavallen vandaag. Wish me luck.
 • Ik heb al twee keer eerder een poging gedaan om te beginnen, maar toen pakte het eerste uur me gewoon niet. Nu heb ik doorgezet en zit ik er toch helemaal in. Ik heb het over Hollow Knight!

  Fijn weekend!
 • @That Mr Awesome
  Super! Geniet er van. :)
 • Ik wil graag The Division 2 spelen die ik gekocht heb voor 3 euro maar je moet opeens akkoord gaan met een contract. en dat doe ik niet, hoewel ik denk dat je niet het spel teruggeven dat het daar op slaat.
 • Arkham city dlc
 • @Jacco Peek nice! Ik moet zelf ook nog steeds het 3e (hardcover) boek van Saga uitlezen. Helaas te veel te doen en te weinig tijd haha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren