1. Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei

Wat spelen we dit weekend? 22 en 23 mei

Het gaat stortregenen, dus reden genoeg om te gamen! Maar wat speelt de redactie?

Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer.nl!

Lars Cornelis

Ik heb afgelopen week de laatste baas van Returnal verslagen, maar ik ben nog niet helemaal klaar met die game. Dit weekend duik ik dus andermaal de bullet hell in. En als ik het dan toch zo gewend ben om steeds dood te gaan, dan kan ik misschien daarna meteen verder met Ori. Sowieso wil ik dit weekend Snowrunner en Psychonauts checken op Game Pass en ik was eigenlijk begonnen aan Battlefield Hardline - de enige Battlefield die ik nooit gespeeld heb, maar die wel botersmooth nu loopt dankzij FPS Boost. Wat zeg je? Hebben we weer een extra lang weekend? Godzijdank, ik ga het nodig hebben!

returnal

Jacco peek

Resident Evil is uitgespeeld! In de tussentijd ben ik begonnen aan de Mass Effect Legendary Edition, en ook daarvan is het eerste deel afgerond. Hoewel het een goede game is - ik stoorde me nog wel aan het ouderwetse design - kan ik niet wachten om in deeltje 2 te duiken. Dat is nu eenmaal een van de beste games ooit! Verder ben ik de laatste weken in de geschiedenis van Minecraft gedoken en heb ik zin gekregen om weer verder te gaan met m'n wereld.

mass effect legendary edition

cody van den bogert

Ik heb dit weekend veel te weinig vrije tijd en daar baal ik van. Toch zal ik zeker wat spelletjes gaan spelen. Terwijl ik nog altijd bezig ben met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, kijk ik met een schuin oog naar de Mass Effect Legendary Edition. Wellicht dat ik die even op de kop tik voor dit weekend!

New Pokémon Snap

Martin verschoor

Knockout City komt uit, dus die is nu aan jet installeren en ga ik even kijken of ik de middelbare school-frustraties op online tegenstanders kan botvieren. Daarnaast moet ik nog Resident Evil uitspelen en moet er even Apex gespeeld worden.

Knockout City

Dit artikel delen

Over de auteur