1. Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 maart

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 maart

Loot shooters en Heroes Dutch Comic Con

Het is weer bijna weekend en dat betekent voor velen dat ze weer een game uit de kast pakken. Wat speelt onze crew dit weekend?

Dennis Mons

Mijn gametijd gaat flink beperkt worden omdat ik samen met mijn collega's van PU.nl op Dutch Comic Con staan. Samen met Martin ga ik toffe interviews doen met héle leuke mensen zoals Dennis Weening, Stefanie Joosten. Arie Koomen, Spacekees en Tess Milne. Maar op weg naar Utrecht Centraal ga ik ongetwijfeld weer mijn tanden zetten in Trials: Rising omdat ik enorm verslingerd ben aan die game. Ik wil overal Gold halen, maar dat betekent dus dat ik levels bij het kleinste foutje meteen weer opnieuw start.

Oh en mochten jullie ook naar DCC komen: we hebben zes pc's staan met daarop de lievelingsgames van onze redactie. Wouters machine heeft The Sims 4, die van Martin Portal 2, Lucas heeft Spelunky, Tjeerd heeft Nidhog, op die van Florian kunnen mensen Forza Horizon 4 spelen en op die van mij Ori. Dus wat komen jullie bij ons spelen dit weekend?

Nidhogg 2

Lars Cornelis

Komend weekend staat Anthem weer op de planning. We hebben 'm bijna uit, dus dat is een mooie doelstelling voor dit weekend. Schijnbaar is er na het uitspelen geen zak meer aan Anthem te beleven dus mogelijk is dit ook gelijk het laatste weekend dat ik Anthem speel voorlopig. Merken we vanzelf, niet erg, ik heb me reeds voldoende vermaakt. Al ren ik graag nog wat langer rond tussen de Grabbits. Ik weet nog niet goed wat ik na Anthem ga spelen. Er ligt genoeg ongespeeld in de kast, dus tijd om eens wat uit het backlog op te duiken.

Anthem

Bert de Vries

The Division 2, natuurlijk. Want die vervelende vijandelijke facties blijven maar belangrijke punten veroveren! Verdorie! Ook moet mijn gearscore omhoog, want ik wil weer een dikke stronghold veroveren op de Black Tusk. Verder heb ik de laatste Batman afgestoft en in mijn ps4 gestopt, dus die moet ook even gespeeld worden. Na het freaky intro filmpje, heb ik er zin in. Fijn weekend, iedereen!

The Division 2

jacco peek

Hoe graag ik ook verder wil met The Division 2, dit weekend sta ik ook op Heroes Dutch Comic Con. Ook geen straf natuurlijk, want ik word altijd blij van zo'n beurs vol verkleedde mensen en bekende acteurs. Waarschijnlijk ga ik dit weekend dus op zoek naar leuke merch (lees: mees Pokémon-knuffels) en mensen begroeten op de PU-stand. Kom dus vooral even 'hoi' zeggen als je in de buurt bent!

Pokémon

Alicia Tai

Anthem! En misschien ga ik eindelijk een beginnetje maken aan Kingdom Hearts 3. De afgelopen maanden heb ik mezelf door alle voorgaande delen geloodst zodat ik het hele verhaal goed begrijp en weet je? Ik snap er eigenlijk nog steeds geen drol van. Gek genoeg (of misschien wel logisch) voel ik mij ook een beetje Kingdom-Hearts-vermoeid, dus misschien schuif ik deeltje drie nog even voor me uit en pak ik een andere game uit de kast. Genoeg om uit te kiezen in ieder geval!

Anthem

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Vandaag zeer waarschijnlijk Final Fantasy IX uitspelen ( en anders morgen) wat ik hierna ga spelen weet ik nog niet. Van af volgende week is het in ieder geval Assassin's Creed 3 remastered tijd.

  Edit

  Na 102 uur Final Fantasy IX weer uitgespeeld.
 • New super Mario bros. U deluxe en wellicht een potje Tetris
 • Splatoon 2 online is tijdelijk gratis te spelen, dus die ga ik checken en natuurlijk weer door met The Division 2.
 • Mijn vrouw gaf me vorige week the division 2 kado (ik had er al 3 dagen over lopen zeuren). Topmeid! Speel hem al heel de week en zal er zeker dit weekend mee door gaan. Met mijn drone en turret weer lekker de strijd in.
 • Dragon Ball FighterZ. Mijn vriendin heeft Just Dance uitgevonden, wellicht kom ik niet eens aan de beurt dit weekend.
 • @Silverwolf

  Well you're fucked 🤣🤣
 • Waarschijnlijk verder met The Lost Vikings op de Super Nintendo en misschien dat ik zondag nog wat scoor op de Comic Con, al kom ik in eerste instantie natuurlijk voor de comics.
 • The Legend of Heroes: Trails In The Sky SC en ik zit heel erg te twijfelen om Chocobo's Mystery Dungeon voor mijn Switch te halen. Heb er eigenlijk geen geld voor maar heb weer erg zin in een mystery dungeon game…keuzes keuzes.


  EDIT:

  Aangeschaft…ik ben heel zwak. Kan er ook niets aan doen dat mijn Switch weer wat liefde nodig had na anderhalve maand alleen maar PC gamen… :P
 • The Division 2 en Destiny 2.
 • Natuurlijk dit weekend de zee van Sea of Thieves weer op voor nieuwe avonturen. Inmiddels de rang van Pirate Legend behaald, dus er blijft ook nog tijd over om verder te levelen in Anthem. Level 10 pas, dus er ligt voor mij nog zat uitdaging.
 • Sekiro is nu speelbaar daar richt mij nu weer op en ook verder met devil may cry. En hoop andere.
 • Heb eergisteren yakuza 6 gekocht en ik ga verder met metal slug serie voor de ps4
 • Het is dit weekend een combinatie van DMC 5, Trials Rising en Dirt Rally 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren