1. Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 mei

Wat spelen we dit weekend? 23 en 24 mei

Een mengelmoes aan games

Het weekend is al twee dagen aan de gang, dit vanwege hemelvaart en de redactie is al druk aan het gamen geweest. Een aantal games die zij hebben gespeeld of nog gaan spelen in de komende dagen zijn hieronder op een rijtje gezet.

Dennis Mons

Ik ga gewoon wat bekennen: Ik speel vroegah veel Rollercoaster Tycoon. Ben gewoon dol op die sim-games en dacht daarom dat ik wel 'ff' ook Planet Coaster te gaan spelen. Maar komt 'ie dan heh: Ik snap er geen ene fuck van! Geen idee wat ik moet doen, de tutorials helpen niet en als ik dan @lucasmay vraag om te helpen, lacht 'ie me uit en zegt hij dat ik juist dát moet gaan streamen. Maar ik voel me zo ontzettend n00b terwijl ik maar op rides klik en hier en daar een bewaker of schoonmaker neerkwak. Maar ik weiger het op te geven. Dus ga ik de aankomende dagen met volle concentratie alsnog een poging wagen om een park te bouwen.

Planet Coaster

Thijs Barnhard

Dit weekend wordt een beestenboel. Ik knoei nog steeds dagelijks wat aan in Animal Crossing: New Horizons. Dat is leuk en gezellig, maar compleet anders dan de andere dierengame waar ik momenteel ook mee bezig ben. In Maneater speel je namelijk een extreem hongerige en agressieve haai die het op alles en iedereen gemunt heeft. Dat is erg vermakelijk tot nu toe want dit spel is overduidelijk met een dikke vette knipoog gemaakt. Haai-bye!

Maneater

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend weer aan de slag met Grand Theft Auto 5. Ik ben echt nog in het begin, maar vind het nu al geweldig. Ik ben nu bij de missie dat ik de jacht van Michael moet terugstelen, dus zoals jullie merken ben ik nog niet ver. Ik moet vooral even wennen aan de controls als je vanuit de auto moet schieten. Dit komt vooral omdat ik nog geen muis voor mijn laptop heb aangeschaft en het dus moet doen met de touchpad. Deze missie gaat denk ik nog wel even duren...

Jacco Peek

Minecraft Dungeons! Ik zit er een paar uurtjes in en het is een lekker overzichtelijke dungeon crawler, ideaal voor kinderen of een snel potje co-op. Dankzij de briljante difficulty slider en het flexibele lootsysteem kun je echter ook best wel specifieke builds met bepaalde enchantments en skills, waardoor het voor de serieuzere gamer ook best een leuke game is. Afhankelijk van hoe groot en boeiende de endgame is ga ik ook weer verder met The Witcher 3, want die game was deze week jarig.

Minecraft Dungeons

Zoë Bonefaas

Fable II. Ik heb die game een paar jaar geleden uitgespeeld en kwam hem pas tegen. Door veel leuke herinneringen heb ik de game weer opgepakt. Ik werd tijdens het spelen ook weer overspoeld door nostalgie. Zeker toen ik voor zo'n vijftien minuten lang hout aan het hakken was in Oakfield. Daarnaast hebben the Hollow en She-Ra nieuwe afleveringen die ik nog moet kijken. Dus mijn weekend komt wel vol.

Fable 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Met MW Tier 100 gehaald dus van het weekend maar weer even verder met AC: Odyssey. Zo komen we het weekend wel weer door
 • @Snafu9
  Same! Slle seasonal challenges gedaan en zelfs een nuke weten binnen te slepen. Weer genoeg cod dus.
  Misschien toch maar eens verder met The Witcher.
 • Ik heb OG Trials Of Mana op de Switch bijna uitgespeeld, dus die hoop ik dit weekend af te ronden en ik heb van de week op de gok Animal Crossing: New Horizons gekocht en dat blijk ik toch best leuk te vinden. Ik speel het meer in short bursts in plaats van er uren achter te zitten en dat is voor mij precies goed, heb ik het idee.
 • Assassin's Creed Unity. En misschien ook beginnen aan Maneater.
 • Civilization VI en Animal Crossing verder misschien God Wars of Dragon Quest 11. Echter heb ik ook wel weer zin in Stardew Valley.

  Had eerst in me hoofd Destiny 2 maar weer is op te starten, maar denk dat ik die game maar moet laten liggen.
 • @DefenseForceNL

  Dankzij de crosssave kan ik nu gwn verder met destiny 2 op Google stadia, zonder de game te hoeven downloaden en updaten, en het loopt veel beter dan op de PS4.
 • @CyberFl

  Is het wat stadia?

  De creditcardverplichting houdt mij erg tegen…
 • @DopieJopie1

  Ja werkt zeeeeer goed, totaal geen input lag. Je krijgt nu 2 maanden gratis pro. Dus zeker eens proberen
 • @CyberFl
  Beter dan op de normale PS4, heel misschien, maar dan nog is er veel meer input lag.
 • Minecraft met mijn vrienden, langzaam voorbereiden voor de 1.16 update. Ondertussen wat potjes stronghold crusader 2.
 • Ik ben begonnen met portal 2. Erg leuk.

  Verder lezen we Dooku Jedi Lost. Weer een stapje verder in de Star Wars canon.
 • The Witcher 3 en Indivisible voor mij beide op de Switch!
 • @wiebeamalur

  Ik was ook bezig met de indivisible staat op gamepass. Echter vind ik de gameplay niet geweldig werken dat ik er mee gestopt ben. Het blokken werkt maar ik mis de volledige controle. En ben eigenlijk gestopt dat de game vraagt een schild te breken door eerst atack boven en daarna onder te doen. Dat vind ik verre van lekker werken. Ik vind het wel heel erg zonde. Want de rest van die game vind ik echt geweldig. Alleen ja als ik de gehele controle mis bij het vechten houd het voor mij op. Misschien dat ik het over tijdje nog eens probeer.

  Maar wat ik speel dit weekend vrij weinig. Ben een beetje uit gegamed ben blij dat de zomer maanden veels tofs met zich mee gaat brengen.
 • Ik ben begonnen aan far cry primal. Lekker de caveman uithangen.
 • Alan Wake proberen, en als er wat volk online is Golf with your Friends. Verder hoop ik weer progressie te maken met Metro Exodus.
 • @Gaaiz
  Vond Metro Exodus helemaal top! Geniet ervan.
 • Hollow Knight, zit er helemaal in, maar shit, deze game vind ik lastig. Ben nu druk bezig met het laatste van de 3 gevechtsrondes in de Colosseum of Fools. Met ronde twee had ik (om die fucking eindbazen die je geen rust gunnen) fucking veel moeite, dus de derde ronde zal wel niet veel beter zijn. Ook de bazen verslaan in die droomwereld (nadat je ze in de gewone wereld al hebt verslagen) is bijna niet te doen, ik heb gewoon niet genoeg skills gok ik. Want ik dacht dat ik bij het uitspelen van Celeste en Dark Souls aan de top van mijn kunnen zat, maar HK eist nog veel meer van mij. De game is pittig, maar fair, daar hou ik wel van. Ook al voelt het oneerlijk wanneer je hééééél veel GEO op een zeer lullige manier verliest.
 • @benjaminben

  Is de game nog pittiger dan de souls serie? Dan ben ik blij dat ik gestopt ben haha. Nee dat souls van al je spullen kwijtraken wanneer je doodgaat voordat je soul verwijderd hebt vind ik het punt dat ik zeg dat gaat mij te ver. Wel een hele toffe game.
 • @smaakmaker

  haha ik vind hem moeilijker ja, maar Souls vond ik frustrerender (dit omdat de controls niet zo lekker vloeiend waren, dit fixte Bloodborne gelukkig). Souls legde ik ook sneller weg omdat die game trager is, HK houdt je wel aan het lijntje. Met name wanneer een moeilijk gedeelte dicht bij een save-bankje is. 'Nog één keertje dan' is de gedachte die vaak door je hoofd spookt :P Denk niet dat dit een game is voor jou nee.
 • @benjaminben


  Haha Nee ik vind het vaak doodgaan niet erg zeker niet omdat ik het een erge vette stijl vind hebben. Al kan ik dan wel lekker vloeken Maar mij is dus 2x overkomen dat ik doodging voordat je soul verslaat en dat heeft mij totaal 2000 van die muntjes gekost en daar heb ik echt een hekel aan. En toen ben ik vlak voor de 3e boss ergens gaan saven. En daarna nooit meer opgepakt. Wel zonde want ik blijf op eat punt na erg vet vinden m


  En ik zou ze best aan een vette 2D Metroid willen zien werken. Maar wel dat Nintendo dat verliezen van al je muntjes of wat dan ook verbied.

  Maar het was bij deze game wel dat. En niet dat de game niet soepel werkte. Dat vind ik bij de indivisible anders die werkt voor met de gevechten niet soepel genoeg. En dat is daar de reden dat ik ben afgehaakt voorlopig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren