1. Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 april

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 april

Het is lekker weer! Maar gaan we nog wat spelen? De redactie in ieder geval wel.

Wat ga jij spelen? Vertel het op Inside.Gamer.nl.

Lars Cornelis

Ik hoop dit weekend It Takes Two te kunnen gaan spelen. Even lekker samen op de bank een spelletje doen. Mocht dat niet lukken, dan val ik ongetwijfeld terug op PES of Assassin's Creed Valhalla.

Michel musters

Ik denk dat ik dit weekend het gamen even oversla. Wat? Echt?! Ja, ook ik heb niet áltijd zin om te gamen. Ik heb de eerste twee Halo-games in de welbekende collectie uitgespeeld en heb er mijn buik nu even helemaal vol van, speel zo nu en dan een run in Hades maar heb daar nu ook even geen behoefte aan en verder wacht ik vooral op Resident Evil Village. Het kan geen kwaad om even niets te spelen, dan heb ik tegen de tijd dat Village uitkomt weer extra veel zin!

Michel de Viking

Thijs barnhard

Nu ik Hollow Knight voor de tweede keer speel realiseer ik mij pas hoe open de opzet van deze game is. De eerste keer dat ik hem speelde nam ik een compleet andere route door Hallownest. Met 5 uur op de klok ben ik nu al in gebieden die ik de vorige keer pas na 20 uur ontdekte. Wat. Een. Game. Over fantastische games gesproken. Omdat ik tegenwoordig helemaal in Apex Legends zit leek het mij wel een aardig idee om de campaign van Titanfall 2 ook weer eens opnieuw te spelen. Daar heb ik tot nu toe geen spijt van. De eerste twee levels alleen al zijn niets minder dan briljant.

Hollow Knight

Martin verschoor

Het nieuwe seizoen van Warzone ga ik op zeker proberen. Even kijken wat deze nieuwe map te bieden heeft voor mij. Niet dat ik de illusie heb dat ik een win kan halen, maar gewoon even kijken toch.

Warzone

Jacco peek

Ik ga ook weer lekker Warzone spelen dit weekend. De nieuwe map voelt toch best wel fris, maar we zullen zien hoe lang dat gevoel blijft hangen. Verder is het tijd voor de finale van The Falcon and the Winter Soldier en zit ik diep in de Invincible-comics. Ik moet m'n wekelijkse superheldenshot hebben!

Al is een shot Astra Zenica ook wel welkom, zodat ik wat meer m'n huis uit kan in het weekend...

Warzone

Dit artikel delen

Over de auteur