1. Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 augustus

Wat spelen we dit weekend? 24 en 25 augustus

Man of Medan, RAD en de Alpha van Modern Warfare

Oké het schijnt dus enórm lekker weer te worden, maar dat gaat ons er toch niet van weerhouden om toch te gaan gamen? Dit is wat wij gaan spelen dit weekend. Maar wat spelen jullie?

Thijs Barnhard

RAD is de nieuwste game van Double Fine en hoewel ik een enorm zwak heb voor deze studio vind ik eigenlijk maar weinig games van ze echt leuk. Misschien brengt RAD daar wel verandering in want deze roguelike klinkt alsof ie helemaal in mijn straatje past. Je mag gerust stellen dat ik een enorm zwak heb voor games met een gezonde dosis willekeur. Daarnaast is voor mij ook eindelijk het moment aangebroken om Fire Emblem: Three Houses op te starten. Voor welk huis ik ga kiezen weet ik nog niet, maar na dit weekend heb ik een keuze gemaakt.

RAD

Jacco Peek

Dit weekend ga ik keihard aan de slag met de Gunfight-modus van Modern Warfare, die als Alpha-test speelbaar is op de PS4. Ik heb Gunfight al een uurtje mogen spelen en dat was ontzettend lachen. De potjes zijn lekker kort en intens, waardoor je er snel in kunt springen. Zin in!

Call of Duty: Modern Warfare

Viktor Vlaflip

Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan met Octodad, ik ga dit weekend beginnen met mijn derde playthrough en ik kan niet wachten! Wat ik zo tof vind aan dit spel is dat ik mezelf enorm kan identificeren met het hoofdpersonage van dit spel. Bovendien vind ik elke keer weer nieuwe details in het spel wat me vorige keer niet was opgevallen.

Dennis Mons

Ik moét verder in Man of Medan, want ik wil graag de review pennen. Tot nu toe vermaak ik me er prima mee, maar het is verre van een traditionele game. Het is voornamelijk een aaneenschakeling van quick-time events en beslissingen die invloed hebben op het verloop van het verhaal. Het is dus meer een interactief verhaal, zoals bijvoorbeeld Heavy Rain dat ook is. Ik ga jullie laten weten hoe hij uiteindelijk is. En ter afwisseling duik ik voor shits & giggles weer een keertje in GTA V, want dat heb ik ook al lang niet meer gedaan.

man of medan

Cody van den Bogert

Het wordt voornamelijk Apex Legends dit weekend, zoals de laatste tijd wel vaker het geval is. Ik zit er dan ook wel lekker in de laatste tijd en heb wel zin om even te knallen. Niet de solo-modus trouwens, die vind ik maar een beetje mèh. Ik ga trouwens niet alleen op Apex Legends knallen, want die 2vs2 gunfight-modus van Modern Warfare ziet er ook wel geinig uit. Verder ga ik rustig verder lezen in mijn Witcher-boeken en van het weer genieten.

Apex legends

Dagmar de groot

Dit weekend ga ik weer verder met God Eater 3 op de Switch, tot nu toe heb ik de God Eater games gespeeld op de PlayStation 4 (en ik heb natuurlijk de nieuwe anime gekeken)maar ik heb laatst nummer driegescoord voor op de Switch. Ik heb de game nu drie dagen en heb er al ruim 15 uur in zitten. Misschien dat ik het dit weekend afwissel met The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar ik zit eigenlijk wel heel erg vast aan het verhaal van God Eater 3 en ik wil graag weten hoe het eindigt, alhoewel ik niet denk dat ik het red om het in één weekend uit te spelen.

God eater

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Als ik er de puf voor heb om te gamen dan word het Assassin's Creed Odyssey, zit nu op 106 uur en 28 van de 40 cult of kosoms leden zijn down. Ik denk dat ik nog iets van 25 uur nodig heb om de main content uit te spelen. En nog ongeveer 50 uur om de 2 DLC stories uit te spelen. Geld/waarde perfect verdeeld
 • Ondanks de hitte ga ik toch wel even Rainbow Six en Destiny 2 spelen.
 • Modern Warfare even proberen met een maat, anders is het overwatch, pubg of Apex.
 • Dragon Quest Builders 2 ligt op de mat.
 • Nog wat World Of Warcraft voordat de Classic servers live gaan en zondag is er een game beurs in Zwolle, daar hoop ik nog wat leuks te scoren.
 • @Rainking

  Erotica beurs?
 • @CyberFl
  Hahaha, meeste gamers mogen van mij de kleding aanhouden.
 • Voor mij zal t weer super Mario maker 2 worden. Ben nog niet uitgekeken op deze game. Afgelopen week wat meer levels gespeeld en wat minder zitten bouwen.
 • Voor mij gaat het dit weekend Bug Bumble worden voor de Nintendo64,die heb ik gisteren binnen gekregen,en ik hoop dat morgen mijn nieuwe atari jaguar controller binnen komt?!?,ken ik verder met atari karts,want mijn vorige controller is kapot jammer genoeg.
  En ik ga verder met Dothack 2 voor de ps4


  Ik wens iedereen een hele toffe weekend!
 • Van alles op de Gamescom morgen!

  Zondag van het weer genieten. Wellicht nog een beetje Mario Maker 2 en/of Cuphead op de Switch in de tuin :)
 • Lol ik ben New Star Manager tegen gekomen in de store en hoewel het geen Football Manager kwaliteit is vind ik het toch stiekem erg leuk om te spelen op de ps4.
 • Op de Switch Celeste. Maar ik heb ook Okami voor dit ding gekocht voor een spotprijsje. Deze game heb ik al jaren half in het vizier, gezien het met Zelda vergeleken wordt (een van mijn favoriete series). Het is alleen dat ik de grafische stijl gewoon zo troebel en chaotisch vond ogen dat ik deze titel links heb laten liggen. Ben benieuwd of deze game wat voor mij is, ik hoop het ;)

  @IG

  Is het trouwens niet een idee nieuwe gezichten te introduceren via een video of een kort artikel? Want ik zie steeds vaker nieuwe namen onder artikelen verschijnen, maar geen idee wie deze mensen zijn. Het mooie aan IG vond ik altijd dat de crew onderdeel was van de community. Nu zie ik sommigen van jullie wel eens terug in de comments zoals Jacco of Dennis, maar voor mijn gevoel staan wij steeds verder van jullie af. En dit komt omdat 'vreemden' de site runnen. Dit is wel eens anders geweest, en dat vond ik altijd erg positief. Het is maar een gedachte.
 • Sinds lange tijd nog eens een game gekocht op diens releasedag: Telling Lies. Dit weekend wel heel wat werk voor de boeg, maar als alles naar wens verloopt moet er 's avonds wel wat tijd overblijven om deze topper eens aan te vatten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren