1. Wat spelen we dit weekend: 24 en 25 november

Wat spelen we dit weekend: 24 en 25 november

Black Friday is geweest dus voor iedereen die een goede deal gemaakt heeft kan hopelijk dit weekend genieten van zijn nieuwe games of consoles. Moet je nog even wachten tot alles binnenkomt, dan ligt er vast nog wel ergens een game om even de tijd mee te doden. Het is weekend dus wat gaan we spelen?

Bert de vries

"Sanitäter! Sanitäter!" Nu ik alles in Destiny 2 wel zo'n beetje gezien heb en ook geen zin heb om binnenkort weer geld uit te geven aan een uitbreiding, ben ik begonnen aan "F*ck! I'm bleeding out!" Battlefield V. En, wat is die game tof! Ik heb mij, zoals in bijna elke Battlefield, gestort op de medic klasse en ik geniet met volle teugen. Heerlijk om al die wanhopig kermende spelers (best een confronterende toevoeging) weer overeind te helpen na een epische sprint door vijandelijk vuur. Om vervolgens de vijandelijke hospikken van werk te voorzien met mijn MP40.

Battlefield 5

marcel vroegrijk

Astro Bot Rescue Mission. Ik wens verder geen interactie meer te hebben met deze realiteit en de mensen die erin leven.

Astro Bot

rick bloemzaad

Dit weekend ga ik mijn Pokédex uitbreiden met Pokémon: Let's Go Pikachu! De drie uur die ik al aan de game heb besteed, vlogen voorbij. Ik gebruik dan ook de Pokéball Plus die, als leuke toevoeging, mij blijft motiveren om steeds meer pokémon te vangen. Gelukkig had ik de kans om een shiny Geodude te vangen, terwijl ik na twee jaar Pokémon GO gespeeld te hebben nog nooit eerder een shiny pokémon überhaupt ben tegengekomen. Ik kan niet wachten tot de Geodude uiteindelijk evolueert in een shiny Golem en ik al mijn tegenstanders glimmend de baas kan zijn.

thijs barnhard

Ik heb nog nooit van mijn leven een Civilization gespeeld en nu heb ik deel VI gekocht voor de Switch. Als ik andere spelers mag geloven kan ik net zo goed geen andere weekendplannen voor dit jaar te maken. Dat zou ik overigens heel erg jammer vinden want ik heb ook nog heel erg veel lol met Hitman 2. De eerste Elusive Target is inmiddels al uitgeschakeld dus nu ga ik weer verder met de missies uit het eerste deel opnieuw spelen.

Hitman 2

wes rijckaert

Dit weekend staat in het teken van drie dingen: mijn verjaardagsfeest, Pokémon Let’s Go en [redacted]. Over die laatste game kan ik helaas weinig loslaten, dus daar vertel ik later meer over. Na het lezen van onder meer de review van Jacco begon het toch te kriebelen en heb ik – net als 3 miljoen anderen – Pokémon Let’s Go aangeschaft. Tot op heden bevalt de game prima. Het doet niks echt speciaal, maar dat hoeft ook niet. Let’s Go is als mijn lievelingsmaaltijd voor de zoveelste keer naar binnen werken. Bekend en o zo lekker.

Pokémon Let's Go

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Eerlijk gezegd zou ik niet weten wat ik dit weekend zou moeten spelen. Hopelijk gaat dit weekend en de komende week een beetje snel voorbij, want van af volgend weekend is het weer Final Fantasy VIII maand.
 • @Meta_coola

  Ja, stel je voor dat je daar een week te vroeg mee begint.
 • @That Mr Awesome

  Nou ja eerlijk gezegd is dat best wel een big deal. Het is al 17 ( dit word het 18de) jaar traditie om in december te beginnen en in december te eindigen. Ik breek niet met tradities.
 • @Meta_coola

  Gewoon uit nieuwsgierigheid - en mogelijk kan dit members ook helpen jou wat beter te duiden - maar is er bij jou wel eens enige vorm van autisme of OCD gediagnosticeerd?

  Je hoeft hier ook absoluut geen antwoord op te geven hoor, want eigenlijk gaat het me ook niet aan, maar het is gewoon iets wat ik wel vaker denk als ik je reacties lees.

  En mocht het niet zo zijn, dan geeft dit wel een beetje aan wat voor indruk je achterlaat: o.a moeite met loslaten (op iedereen reageren die negatief is over iets wat jij leuk vindt), heel erg van tradities zijn - dat soort dingen.
 • @barton

  Niet dat ik het je kwalijk neem dat je dit vraagt, maar verandert zijn antwoord iets aan hem en onze omgang met hem?We kennen Cola, de enige tip die ik aan anderen heb is ; laat hem in zijn waarde, en verwacht niet van hem bepaalde dingen te veranderen aan zichzelf want dit gaat hij gewoon niet doen. Ook wel weer respect voor.
 • @barton

  Nope er is bij nooit iets geconstateerd. Overigens zal ik ook niet op anonieme plekken zoals dit mijn medische zaken bespreken. Hoog uit via een pm maar dan ook alleen maar als ik zeker weet dat zulke dingen in de pm blijven
 • @barton

  Je durft wel te vragen zeg, maar kom hij heeft een andere gedachte/mening of kijk op iets dan mij, dan moet hij wat mankeren? Dat zegt meer over jou dan over iemans anders!
 • Battlefield V voor mij. Ben nu bijna door de war stories heen en morgen beginnen met de multiplayer.

  En Celeste
 • Ik ga de Spyro trilogie spelen en verder met Darksiders 2 voor de ps4 en verder een verjaardag's feestje van mijn broertje bij hem thuis.
 • Met black friday een psvr met farpoint gehaald. Was mijn ontgroening met vr, wat een ontzettende mooie game ervaring!
 • @adutchman
  Op de PlayStation Store staan ook nog wat demo's en gratis "ervaringen" (als je dat misschien zelf nog niet wist), misschien dat daar nog wat voor je tussen zit.

  Edit: Oh, by the way, deze week is Beat Saber uitgekomen voor de PSVR. Als je 2 Move controllers hebt, is dat mogelijk één van de leukste dingen die je ooit in je leven zal doen (al kan ik daar geen garantie op geven, hahaha).

  https://www.youtube.com/watch?v=pa4vrynwkwY
 • @Rainking Hey thanks. Die demo's had ik nog niet aan gedacht, die ga ik ff checken!
  En ik heb de move controllers dus die beat saber hou ik in de gaten;)
 • @adutchman
  Mocht je toevallig ook een amerikaans PSN account hebben, in de Store daar staan ook nog dingen die weer niet in de europese Store staan.
 • @Rainking Ja die heb ik. Weer een tip waar ik wat aan heb. Muchas gracias!
 • @adutchman
  No problemo. Veel plezier met je VR.
 • Ik heb RDR 2 nog altijd niet uit gespeeld en ik geniet er na vele uren nog met volle teugen van, dus als ik tijd heb, ga ik lekker verder met paardrijden, banken overvallen en overige bendeleden uit hete vuren redden.
 • Ik ga lekker verder met Pokémon lets go eevee. Ondanks dat ik eerder erg teleurgesteld was dat we niet al gen 8 kregen, ben ik aardig verrast over de game. Voornamelijk Lavender town vind ik weer erg tof gedaan! En als shiny hunter is dit een geweldige game. Na 25 uur spelen al 3 shinies.
 • Ff offtopic;

  Aan welke game doet het begin deuntje van deze reclame jullie Denken? Ik kreeg wel een ingeving namelijk ;

  https://youtu.be/Zg6Dvb6JoAE
 • @benjaminben klinkt bekend, maar kom er nu niet op.
 • @benjaminben Ik ken het ook maar kom er ook niet op.. misschien Medievel of Pandemonium?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren