1. Wat spelen we dit weekend? 26 en 26 mei

Wat spelen we dit weekend? 26 en 26 mei

Het is bijna weekend en dat betekent dat wij onze favoriete games uit de kast halen. Vergeet niet in de comments te delen wat jij dit weekend gaat spelen!

Geert de wekker

Ah ik ben zo aan het genieten van mijn nieuwe Switch, altijd fijn een nieuwe console in huis. Nu ik met Mario Kart al vele trofeeën verder ben, wordt het tijd om een echt grote game te spelen. Al sinds de eerste previews en eigenlijk alleen maar (terechte) positieve reacties, kan ik niet wachten om dit weekend aan de slag te gaan met Legend of Zelda: Breath of the Wild. Maybe a little late at the party, maar liever te laat dan helemaal niet gespeeld. Als een totale Zelda-noob ga ik blind dit spel in, maar dat is misschien beter ook om er helemaal verliefd op te worden. Is het al weekend?
Breath of the Wild

Dennis Mons

Dit weekend ga ik bar weinig tijd hebben om veel te spelen, maar ik ga hoe dan ook met American Fugitive aan de slag. Het is een beetje een GTA-achtige game, maar dan wel die met die welbekende top down view. Moet eerlijk zeggen dat ik nog weinig weet over de game, maar heb wel even de trailer bekeken en die stijl kan ik enorm waarderen. Ga het dus allemaal even over me heen laten komen en kom volgende week ongetwijfeld met een update over wat ik ervan vond!

american fugitive

Thijs Barnhard

Dead Cells heeft deze week een grote update gekregen dus nu ben ik weer met die game begonnen. Ik heb geen idee waar het precies aan heeft gelegen, maar na een pauze van een paar maanden heb ik die game na mijn tweede run ineens uitgespeeld. Voor mijn gevoel ben ik alleen nog lang niet klaar dus reken maar dat ik die game dit weekend nog een paar keer opstart. Ik speel waarschijnlijk ook nog een compleet andere dungeoncrawler. Dicey Dungeons is van wat ik er tot nu toe gespeeld heb een hele leuke rpg met dobbelstenen die je inzet voor aanvallen en spreuken. Het stijltje is leuk en het speelt lekker weg dus ik vermaak mij wel.
Dead Cells

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga verder met Mutant Year Zero: Road to Eden en daarnaast weer Sea of Thieves. De year one update is geniaal. Zowel pve als pvp is weer van nieuwe impulsen voorzien.
 • Ik ga verder met de dot hack serie voor de ps4
 • Weer lekker verder met m'n 2e playthrough van Bloodborne. Gisteravond Dat gebeurde vorige keer niet, dus vandaag maar eens kijken waar dat op uitloopt.
 • Rage 2 :)
 • Dit weekend ga ik vooral Assassin's Creed Syndicate spelen (en als het een beetje mee zit dit weekend ook uitspelen) het blijft een geweldige game alleen is hij sinds Odyssey uitgekomen is wel uit m'n top drie AC games gevallen.
 • @Meta_coola vind Syndicate ook echt een topgame. Samen met Black Flag men favoriete Assassins creed en een van mijn favoriete games aller tijden. Vond de Jack the Ripper dlc ook zo heerlijk.
 • @Meta_coola

  Gaaf, ik ga ook dit weekend weer lekker de wereld van Odyssey induiken.
 • @Meta_coola

  AC inmiddels nog steeds niet zat? Hoe hou je het vol ;)
 • @benjaminben

  Nope. En i don't know, maar tja zo weet ik ook nog steeds niet hoe ik het elk jaar vol hou om de volledige star Wars, lord of the rings/the hobbit, Evil Dead, Godzilla en MCU films te kijken.
 • @Meta_coola

  Ik herken het terugkomen naar franchises wel hoor. Zelda en Heroes of Might and Magic 3 blijf ik spelen tot mijn dood, Lotr kijken tot mijn graf en Harry Potter lezen tot miin einde. Ik heb alleen veel langere pauzes tussen mijn 'heroppakkingen' zitten dan jij hebt. De drang is er bij mij pas na enkele jaren van links laten liggen, jij lijkt ze in reeksen achtereen te ervaren. Prima verder hoor ;)
 • @benjaminben

  HARRY POTTER <3

  Ik kijk soms per schijf naar de LOTR. Dat zijn er met de extended dus 6. Dan rek ik het wat uit zodat ik langer plezier aan heb :D.
 • @Meta_coola

  LOTR <3
 • Ben bij Chapter 13 van A Plague Tale Innocence dus daar ga ik mee verder en moet zeggen dat dit echt een van de beste games is die ik ooit gespeeld heb. Knap van zo een kleine ontwikkelaar met beperkt budget. Raad hem iedereen aan als je van een goed verhaal houd.
 • Voor mij nog steeds cuphead. Wederom weinig tijd gehad deze week. Ben nu bij King Dice.
 • Dit weekend staat voor mij in het teken van Stardew Valley. Wat een rustgevende game is dat en vooral op de Switch. Daarnaast ga ik nog een paar keer naar de spiritsboard van Smash Ultimate. Misschien dat AC3 nog aan bod komt maar dat denk ik niet. Gotham wil ik ook verder kijken dus genoeg te doen en zo weinig tijd. Fijn weekend allemaal, geniet er van!
 • @xcollin

  De Switch biedt echt een meerwaarde met zijn handheldmodus voor deze game. Ff in bed wat mayonaise maken (jahaaa dat klinkt behoorlijk fout), koetjes voeren en luisteren naar de zelfmedelijden en mensenhaat van die zwerver. Echt tof. Ervaar jij ook lag? Met name met regen? Stoort wel een beetje. Al legendary fish gevangen?
 • @benjaminben Bied zeker meerwaarde! Stardew Valley is lekker om relaxed te spelen. Ik heb de game niet zo lang en ik ben zeker nog niet heel ver. Legendary fish heb ik nog niet en nog niet eens de mayonaise machine. Ik ben nog aan het kijken hoe ik zo efficient mogelijk aan de slag kan gaan! Ik ervaar soms een stutter maar dat is zeer zelden met mooi weer. Verder heb ik geen lag met regen of de bloemetjes die vallen. Ben nu echt pas aan het minen. Ben al wel effe bezig maar deze game heeft naar mijn idee geen haast dus ik ook niet :)
 • Mortal Kombat 11 en de nieuwe Sonic racer.
 • @DefenseForceNL

  Hoe is SR?
 • @benjaminben

  Een degelijke leuke game, maar wel iets minder dat het vorige deel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren