1. Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 oktober

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 oktober

Call of Duty: Modern Warfare, MediEvil en Red Dead Redemption

Oktober zit er bijna op en we zijn weer een aantal leuke games rijker. Call of Duty: Modern Warfare is vandaag uitgekomen en we kunnen ook aan de slag met The Outer Worlds, de nieuwe game van Obsidian. Bovendien staat er nog heel veel goeds op ons te wachten, genoeg om een weekend mee te vullen dus. Lees hier wat wij dit weekend spelen.

Michel Musters

Death Stranding is inmiddels helemaal uit voor de recensie op zustersite Gamer.nl, dus dit weekend ga ik mij op een andere grote release gooien: Call of Duty: Modern Warfare. Ik heb de CoD-serie een aantal jaar overgeslagen, maar deze nieuwe ziet er wat mij betreft uitstekend uit. Ik ga eerst de campagne doorspelen en mij dan op de multiplayer en Spec Ops storten. Hopelijk is de mapdesign dik in orde, daar valt of staat veel mee. Ik heb er in ieder geval zin in, niet in de laatste plaats om die nieuwe engine op m'n nieuwe Oled-televisie te aanschouwen!

modern warfare

Wesley Akkerman

Ik heb eindelijk Link's Awakening uitgespeeld (ja, ik weet het, duurt lang), dus dit weekend ga ik lekker aan de slag met twee andere games: MediEvil en The Outer Worlds. Beide games moeten gerecenseerd worden en heb heel de zaterdagmiddag hiervoor vrijgehouden. Zin in beide games, dus het wordt nog lastig om te bepalen welke game meer tijd gaat opslokken. Maar als ik kijk naar andere games in mijn achievements- en tropylijsten, met terugkerende namen als Mass Effect, Fallout, Elder Scrolls en meer van dat soort spellen, dan denk ik dat MediEvil het onderspit moet delven. Misschien moet ik vrijdagmiddag het sporten maar even skippen, jongens...

MediEvil

Lars Cornelis

Ook ik kom even humble braggen dat ik Death Stranding uit heb, na zéér intensief spelen. Op de review moet je helaas nog even wachten (1 november staat 'ie op InsideGamer!) maar ik zit nu wel met het probleem dat ik een beetje in een gat val. De afgelopen dagen stond ik op en ging ik naar bed met Death Stranding. Dus wat nu? Oh ja, ik zat nog ergens midden in Red Dead Redemption 2 voordat ik werd afgeleid, het is dus hoog tijd dat ik mijn paardje weer vertel wat voor good boooaahhh hij is.

Red Dead Online

Cody van den Bogert

Het wordt voornamelijk leren voor mij dit weekend. Ik ben inmiddels bezig met de laatste loodjes van mijn studie en ik hoop daar volgende week van af te zijn, keihard blokken dus. Natuurlijk verdienen we allemaal wel een pauze tijdens het leren en daarvoor heb ik Call of Duty: Modern Warfare aangeschaft. Af en toe even een potje knallen is perfect om je hoofd te legen, al is het wel even geleden dat ik Call of Duty heb gespeeld, dus ik hoop dat ik het nog een beetje kan. Ik ben trouwens heel benieuwd naar de campaign, daar gaat mijn spare time dus heen dit weekend.

call of duty modern warfare

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Heel het weekend Modern Warfare natuurlijk!
 • Modern Warfare Whoop Whoop.
 • The walking dead : The Telltale Definitive series en RDR 2/RDO.
 • Modern Warfare,als de download meezit
 • Modern Warfare nu aan het installeren,gelijk multiplayer natuurlijk! P.s. Borderlands 3&Forza horizon 4 uitbreidingen gister avond alllebei nog ff gespeeld,zijn recht toe recht aan uitbreidingen in mijn ogen. Fijn weekend!
 • Afgelopen week weer eens aan Batman: Arkham Origins en Heavenly Sword begonnen, beide op de PS3. Voorlopig vind ik 't verhaal van Arkham Origins nog wel leuk, maar de open wereld vind ik nogal saaiig. Heavenly Sword speelt wel lekker. Badass redhead met aardig vechtsysteem. Framerate had alleen iets hoger gemogen.
 • Grid, Monster Hunter, PES, Fifa en misschien nog wat Borderlands 3.
 • Links awakening en mss tetris
 • Modern Warfare en PES
 • Ik ben deze week eindelijk eens begonnen aan life is strange, dus die ga ik dit weekend uitspelen.
 • The Outer Worlds en YS VIII Lacrimosa of Dana!
 • Weer verder met Mass Effect 2.
 • Pes en wat outer world makkelijk de gamepass op de Xbox x

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren