1. Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 september

Wat spelen we dit weekend? 26 en 27 september

Hades, Mario en meer!

Het is weekend! Dat betekent dat we weer een hele hoop gaan spelen. Wat speel jij?

Thijs barnhard

SPELUNKY 2

Spelunky 2

Jacco peek

Ik ben sinds vorig weekend lekker bezig met Super Mario Galaxy, en dat is uiteraard genieten. Het is allemaal zo vrolijk! En de levels zijn zo creatief ontworpen, je hebt nooit het gevoel hetzelfde te doen. Tussendoor speel ik Hades, die ik ook gedwongen heb gekocht. Niet dat het een straf is hoor; het is een uitstekende game. Lekker hack 'n slashen met - gelukkig - een gevoel van progressie. De loop begint me langzaam binnen te halen, dus wie weet raak ik dit weekend wel hooked.

Super Mario Galaxy

Bert de vries

Wat had ik het goed geregeld! Ik had namelijk een gouden regel: één spel per platform totdat 'ie is uitgespeeld. Werkte perfect. Prey uitgespeeld op GoG, The Evil Within op Steam. Ni No Kuni op de Switch en God of War op de ps4. En toen deed ik wat heerlijk doms: ik heb gamepass ultimate aangeschaft. Mijn gouden regel is inmiddels al opgeschort... Ik speel dit weekend Felix the Reaper, The Surge 2, The Master Chief Collection, Destiny 2, Blair Witch, Gris en nog veertig andere titels. Eigenlijk wel heel erg leuk. (edited)

Dennis mons

Ik ben altijd een groot fan geweest van tennisgames en bood me dan ook enige tijd geleden graag aan om naar Parijs te gaan om 'op' Roland Garros World Tour Tennis te checken. Niet alleen bleek die game behoorlijk gaar, maar ik heb die legendarische tennistempel niet eens gezien omdat de presentatie bij de trainingsveldjes was. Ugh. Maar goed; dit weekend poging nummer twee met Tennis World Tour 2 voor een review voor Gamer.nl. Even geduld dus voor mijn eindoordeel.

Tennis World Tour 2.jpg

michel musters

Ik ben sinds vorig weekend bezig met Super Mario 3D All-Stars. Ik heb besloten de drie games op chronologische volgorde te spelen. Voor alle drie de platformers geldt dat het een lange tijd geleden is dat ik ze heb gespeeld. Ik zit nu nog middenin Super Mario 64. In het begin moest ik echt weer even wennen aan de besturing - zeker de camera - maar inmiddels voel ik mij al weer redelijk acrobatisch in het spel. Wat is het heerlijk om al die herinneringen op te halen. Super Mario 64 speelde ik fanatiek in 1996, toen ik 12 was. Wanneer ik het nu weer speel, zie ik mijzelf haast weer in mijn slaapkamer op het bed zitten, aan de buis gekluisterd.

Super Mario 3D All-Stars

martin verschoor

Ron heeft me gedwongen om Hades te kopen en dat heb ik dus gedaan. Voor zover nog geen spijt van gehad en ik ben lekker aan het hakken en het zagen door de vrije wereld van deze roguelike. Ik heb het nog te weinig gespeeld om je nu te zeggen dat je het ook moet kopen, maar net genoeg om je wel te kunnen vertellen dat de game verdomd lekker speelt. Lekker genoeg om Apex aan de kant te leggen...voor eventjes dan.

hades

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik denk dat Ik al mijn game tijd ( wat waarschijnlijk dit keer niet zo heel veel is) dit keer aan AC odyssey ga besteden. Met RDO ben ik in ieder geval weer voor een tijdje klaar, de laatste rol had ik acht weken geleden al voltooid en afgelopen maandag heb ik outlaw pass no. 3 gemaxed dus die game gaat weer de kast in tot er een nieuwe rol en/of nieuwe outlaw pass is.
 • Super Mario 64 via 3D All Stars en Donkey Kong Country 2 via SNES Online!
 • Ik wilde dit weekend ook nog wat completen, SW battlefront 2 campaign, ik kan er niet echt van genieten (vind de kwaliteit van de campagne redelijk maar niet meer dan dat) maar het stoorde me enorm dat ik m niet afgerond had. Daarnaast nog wat verder met Men of Medan.
 • Mafia Remake. Kijk ik al lang naar uit dus kwa gamen word het een mooi weekend :)
 • Resident evil 7 en ori & the will of the wisps
 • ik ga de nieuwe godfather worden in lost heaven
 • Rollercoaster Tycoon 3, WWE2k Battlegrounds, Hades en misschien wat Mario 64.
 • Dit weekend ga ik beginnen met Mass Effect Andromeda. Heb eerst de officiële prequel novel gelezen. Die is vanavond uit, dus kom maar op!
 • Ik heb dit weekend ghost Recon breakpoint gekocht was in de aanbieding en had veel plezier met wildlands dus dacht wat kan er mis gaan.
  Maar helaas het is nou niet echt een upgrade van het vorige deel. Het is bijv. Een looter Shooter daar is al weinig ghost Recon aan maar goed en je kan dus dingen verzamelen en verkopen maar je kan maar 1 item per keer verkopen en ik heb 150 items dat gaat me 20 min duren haha.
  Dus ik heb ook maar is the crew 2 aangeslingert om mijn frustraties weg te cruisen tijdens een roadtrip door Amerika haha.
  Iedereen fijn weekend alvast!!!
 • VVanmiddag Giraffe And Annika, Greedfall, Death's Gambit en Super Mario 3D all-Stars gekocht, dus die zal ik allemaal wel even uitproberen.
 • Ik weet even niet waar ik het anders kan plaatsen. Maar ik word helemaal gek van die Dirt reclame. De site wordt op mijn mobiel compleet onbruikbaar. Meer mensen last van?

  On topic: Ik zit inmiddels op 111 sterren in Mario Galaxy, de laatste sterretjes worden steeds pittiger. Verder hoop ik dit weekend Hades nog te installeren, ik ben benieuwd.
 • @aupslegend

  Ik hoorde en las dat de besturing van Sunshine en Galaxy kut zijn in deze remakes en dat alle drie de games eigenlijk minder spelen dan de originele versies. Wat is jullie ervaring?
 • @Luigi1985
  Mario 64 en Sunshine spelen heerlijk vind ik. Galaxy is even wennen met de gyro controls maar inmiddels gaat het wel. Het is wel aan te raden met de pro controller te spelen. In handheld zeggen mensen dat het een drama is en de joycons werkt ook niet lekker. Alle spellen zien er imo echt heel mooi uit trouwens.
 • @Luigi1985

  Ik was hier ook huiverig voor. Toch moet ik zeggen dat het lekker wegspeelt. In galaxy kun je je controller steeds centreren door op r te drukken. In switch modus veranderen de bewegingsmoves in touch, dit werkt eigenlijk nog beter.

  Zojuist 120 sterren gehaald. Elke keer als ik faalde vond ik dat dit aan mijzelf lag en niet aan de controles.

  Sunshine ga ik zo opstarten, hier heb ik nog geen mening over.
 • N
  @aupslegend  Thanks. Ik wacht nog even tot ie weer in de winkel ligt.
 • Last of us 2 en Mario64 op 3D allstars…
 • Project Cars 2 met m'n nieuwe racestuur

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren