1. Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 april

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 april

Naast Avengers Endgame wordt er ook tijd gemaakt voor bijvoorbeeld Cuphead en Days Gone

Het is dit weekend koningsdag, maar we hopen dat jullie ondanks de drukte ook tijd vrijmaken voor jullie favoriete games. Geen inspiratie? Check dan even wat onze redactie speelt!

Lars Cornelis

Ik richt me eerst even op Avengers Endgame als je het niet erg vind. Al de hele week loop ik op mijn tenen op het internet, bang voor spoilers. Dit weekend kan ik 'm eindelijk zelf kijken en daarna durf ik weer eindelijk mijn browser te openen. Als ik klaar ben met stuiteren ga ik waarschijnlijk nog even verder overleven in Days Gone, want hoewel niet iedereen het met mij eens is vermaak ik mij erg goed met die game!

Avengers Endgame

Martin verschoor

Zaterdag in de ochtend ga ik ook eerst Endgame checken als je het niet erg vindt. Daarna heb ik een sloot aan Beat Saber high scores die verbroken moeten worden. Er is op de redactie een soort van gekke competitie ontstaan en we staan nu allemaal met licht-zwaarden te slingeren. Competitief als ik ben moet ik bovenaan alle leaderboards staan. Moet wel lukken

Beat Saber

Bert de Vries

Ik heb net een gloednieuwe pc, en die moet natuurlijk goed getest worden. The Witcher is altijd een mooie test, en ook The Division 2 kan ik nu op ultra zetten. Wordt genieten. Verder heb ik nog een paar kleine titels op de plank liggen, zoals Forgotten Anne. Ook ga ik verder met Everspace, wat een heerlijke game is dat!

the division

Dennis Mons

Heb gelukkig helemaal niets met Koningsdag en aangezien het ook nog eens regent (want als de zon schijnt wil ik zelfs met Koningsdag nog wel eens een rustig obscuur terrasje pakken), ga ik dit weekend mijn Switch niét loslaten. Ik heb er namelijk drie games op staan die ik de hele tijd aan het afwisselen ben: de intens frustrerend maar oh zo mooie en sfeervolle Cuphead, die ervoor zorgt dat ik extra polsstraps nodig heb, zodat ik mijn console niet kapot ga gooien. Maar daarnaast ben ik ook bezig met de lieve puzzelgame Boxboy + Boxgirl. Én als ik echt bloed wil zien, kan ik Mortal Kombat 11 erop aanslingeren. Want zeker door die laatste moet ik op een gegeven moment toch wel redactiekampioen kunnen worden, me dunkt!

Cuphead

jacco peek

Nu ik helemaal in de Avengers-sferen ben ga ik voor het eerst sinds tijden Fortnite opstarten. Het cross-over-evenement lijkt me ontzettend tof, vooral vanwege de wapens die je in handen kunt krijgen. Lekker rondvliegen met Iron Mans blasters of in het wilde weg slaan met Thors Stormbreaker lijkt me erg leuk!

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Gisteren avengers endgame gezien dus ik hoef niet meer bang te zijn voor spoilers, dus ik durf nu weer op YouTube te komen (tot 30 mei want dan komt qua films het hoofdgerecht oftewel Godzilla :King of the Monsters uit en als die gespoiled word voor mij dan gaan er koppen rollen) om muziekjes aan te zetten en Assassin's Creed Black Flag te gaan spelen (bijna mee klaar)
 • Borderlands 2 en Cuphead
 • Cuphead. Ben al best ver en ik moet zeggen dat t qua moeilijkheidsgraad wel meevalt. Ik ga wel vaak dood, maar de leercurve is niet zo stijl. Je komt wel echt iedere keer verder.

  Denk dat Hollow Knight en Celeste mijn skills wel hebben verbeterd. Geweldige gane!
 • Days gone als het kroos slaapt en op de momenten dat ze wakker zijn verder met ac origins.
 • Endgame voor de 2de keer bekijken.
 • Hmm the Evil Within 2 (toffe game, kan ook vrij eng worden maar zit nu in een gedeelte waarin de game wat minder indrukwekkend en repititief wordt) en in bed ff lekker op de Switch ; mijn boerderij uitbouwen (kom maar konijntjes doe maar..) met Stardew Valley, en Tetris 99 (fucking verslavend en erg leuk om te spelen al ben ik er totaal niet goed in ; #4 hoogste notering :p)
 • Dit weekend staat in het teken van werken, avengers endgame en Battlefield 5! En ook nog even tussendoor AC3 Remastered eventueel.
 • Mortal kombat 11 en Destiny 2
 • Ik ga voor MK11 op switch.
  Daarstraks gekocht en na een goede download tijd nog wat kunnen spelen. Speelt lekker soepel. En het viel in tutorials meteen wel op dat de game niet helemaal scherp is, maar naderhand een tower tegen een terugvechtende tegenstander valt het al veel minder op.

  En ik ga voor cuphead als alternatief.

  Of als zondag lekker weer is niet veel gamen maar de real life app: onkruidwieden. Lol
 • Dit weekend modern combat 5 op de pc spelen.
  wat bo4 op de ps4 en beginnen met far cry new dawn.
  en uiteraard morgen naar Avengers endgame!!!
 • Wordt lastig met koningsdag en maandag new york voor de deur. Maar mocht er nog tijd overblijven, dan toch verder met assissin’s creed Odyssey. Bovendien Guild Wars 2 van de week ook weer opgepakt. Al zo’n 5 jaar bezig een legendary weapon te craften. xD
 • 24/7 Mortal Kombat 11
 • Voorlopig niks. Gisteren 2 keer naar Avengers geweest en vanmorgen belde er één of ik wilde helpen schuren. Helaas ben ik te goed voor deze wereld…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren