1. Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 februari

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 februari

Na een vrij turbulente game-week is het gewoon weer weekend. Tijd om even tot rust te komen en lekker even te gamen. Wat speel jij?

Wat speel jij? Laat het weten op Inside.Gamer!

martin verschoor

Team Koude Kermis (Cody en ondergetekende) doet mee aan een Warzone-toernooi, dus als we die willen winnen, zal die game sowieso aan moeten. Dus Warzone gaat aan. Daarnaast ben ik bezig met Ori and the Will of the Wisps op de Xbox Series X. Blijft een heerlijke game. 

Warzone

Dennis Mons

Alles! Ik ga ALLES spelen! Ben sinds vorige week de gelukkige eigenaar van een LG CX OLED en het is absurd prachtig. Ik denk dat ik alle 4K- en 8K-content op Youtube nu heb gezien, heb de Planet Earth II-4K UHD-Blu-rays gebinged en trek Disney+ (en dus ook Star) en Netflix leeg. En dit weekend ga ik een rondje games spelen die ik heb, en eens kijken wat er nu te vinden is op GamePass. Ik vermoed echter dat ik in Red Dead Redemption 2 en Ori and the Will of the Wisps ga blijven hangen.

Red Dead Online

lars cornelis

Ik hoop dat Dennis ook nog even Tetris Effect opstart, want je hebt pas OLED ervaren als je Tetris hebt gespeeld. Misschien dat ik die game zelf dit weekend ook nog even opstart, want ik 'speel' niet echt een vaste game. Ik ben wel van plan Dirt 5 even te checken, nu die toegevoegd is aan Game Pass. Ik stond eigenlijk op het punt die game te kopen, toen werd aangekondigd dat 'ie naar Game Pass kwam, dus ik ben best wel benieuwd.

Dirt 5

Jacco peek

Ik zit geïsoleerd in m'n kamer, maar helaas heb ik regelmatig te veel hoofdpijn om echt te gamen. Een potje Warzone gaat hopelijk wel lukken, en misschien dat ik nog verderga met Pokémon Platinum.

michel musters

Kort maar krachtig: ik ben nog steeds bezig met Super Mario 3D World + Bowser’s Fury!

mario 3d world bowsers fury

Dit artikel delen

Over de auteur