1. Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 juli

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 juli

Hollow Knight, Marvel Ultimate Alliance 3, Steep

Voor inspiratie kan je altijd bij ons terecht. Check snel wat iedereen dit weekend speelt!

Michel Musters

Ik begin in herhaling te vallen, maar zit nog steeds middenin Hollow Knight. Ik begin wel bij het einde te geraken merk ik, want heb nu alle gebieden ontdekt en ben vooral de pittigere uitdagingen aan het klaren. Ik heb er inmiddels zo’n 40 uur inzitten denk ik. Wat een avontuur! Mocht je het nog niet gespeeld hebben, kan ik het je van harte aanraden.

Hollow Knight

Marcel Vroegdijk

Ik speel met de gedachte om mezelf in te laten vriezen. Verder ben ik on hiatus. De afgelopen weken heb ik drie games gespeeld en dat is ver boven mijn gemiddelde, dus ik neem even wat gas terug. Ik zou ook niet weten wat ik moet spelen en wacht daarom maar gewoon tot Astral Chain eind augustus verschijnt.

astral chain

Cody van den Bogert

Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga spelen dit weekend. Ik denk dat ik even het casino in GTA Online ga bekijken, daar ben ik toch wel benieuwd naar geworden. Ook al heb ik in dat soort spelletjes over het algemeen meer pech dan B100... Wellicht duik ik de besneeuwde bergtoppen van Steep nog even in, misschien koel ik daar wat van af na deze tropische week. Had ik al gezegd dat ik een wintermens ben?

JAcco Peek

Het einde van Marvel Ultimate Aliance 3 komt in zicht en ik speel de game nog altijd met veel plezier. Soms met een tweede scherm als ik m’n helden level (Wolverine en The Wasp zijn vaste teamleden), en soms volledig gefocust als ik een eindbaas moet verslaan of de leuke tussenfilmpjes volg. Ook ben ik eindelijk begonnen aan Resident Evil 2, die me de stuipen op het lijf jaagt. Ik háát horrorgames en zweet met deze temperaturen zo hard dat ik na een uurtje moet kappen, maar toch geeft het een leuk gevoel van voldoening. Dus die game gooi ik waarschijnlijk ook nog even aan om een klein stukje te spelen.

Marvel Ultimate Alliance

Raplh van Dodewaard

Wat is er leuker dan het spelen van Pokémon? Het spelen van Pokémon met vrienden! Sinds ik de online game PokeMMO heb gevonden ben ik dan ook niet meer weg te slaan uit dit spel. PokeMMO bevat de eerste, derde en vijfde generatie uit de Pokémon-games en is een stuk moeilijker dan de originele spellen die ik vroeger speelde. De komende tijd ben ik dus wel even zoet met het spel, voordat ik mezelf de Pokémon Master kan noemen.

Pokemon

Lucas May

De Story-modus van Super Mario Maker 2 heb ik laatst uitgespeeld en hoewel ik het zeker leuk vind om af en toe een gek level te spelen, hoef ik niet heel veel tijd meer in die game te steken. Dat betekent dat ik niet echt meer iets heb waar ik diep in zit op dit moment. Wel heb ik deze week Hyper Light Drifter gekocht voor de iPhone. Die had ik al meerdere keren voorbij zien komen op pc en Switch, maar nooit gehapt. Inmiddels heb ik al een uurtje of twee erin gestoken en kan met zekerheid zeggen dat dit een briljante game is. Niet alleen de stijl is subliem, ook de gameplay voelt erg fijn (zelfs met een touchscreen!). Voor de moeilijk eindbazen ga ik toch maar proberen een controller aan te sluiten, want voor de hardcore gedeeltes heb je die precisie wel echt nodig. Aanrader dus!

Hyper Light Drifter

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Met de aan houdende hitte zeer waarschijnlijk heel erg weinig games maar als ik game is het of Assassin's Creed Odyssey of RDO.
 • Fire Emblem three houses. Ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden. Voor mij de eerste fire emblem game die ik ooit heb gespeeld.

  Natuurlijk ook nog door met shiny hunten in Pokémon. 222 shinies op dit moment.
 • @blue_blade_3 Ook ik ga zo een start maken met Fire Emblem. Ongelooflijk veel zin in. Nu maar hopen dat de baby vanavond een keer wel slaapt (voor de broodnodige verandering) want anders wordt er weinig gespeeld, vrees ik.
 • Bloodborne! Bijna klaar met de chalice dungeons…. Amygdala, wat ben je moeilijk…
 • Destiny 2, PES 2019 en Wargroove
 • Hopelijk wat GWENT. Eens kijken of we nog pro-rank kunnen halen.
 • @AWESOMEDUDE3
  Night-elfs mohawk deck?
 • @blue_blade_3
  Ja die zoek ik ook nog!
 • Ik ga verder met Battlefield V, Anthem en wil de gratis epic game limbo proberen.
 • Wss gewoon Apex legends.
 • Super Mario maker. Heb weer nieuwe levels. Ff spammen: PVJ-9TD-CQF.
 • @Luigi1985
  Gadverdamme wat een vieze zelf promotie, onmiddellijk verbannen! Scheer je weg…
 • @Luigi1985

  Wees creatief :p
 • How To Disassemble A Washing Machine So I Can Get It Downstairs By Myself And Put It Back Together So It Will Be Picked Up When I Leave It By The Side Of The Street: The Game
 • Doom 1 op de Switch. 2 en 3 ook maar binnen gekopt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren