1. Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 juni

Wat spelen we dit weekend? 27 en 28 juni

The Last of Us: Part 2-dip

Het is weer weekend en dat betekent dat de gameschema's van de InsideGamer-redactie weer klaarliggen. Alleen zitten een paar redactieleden in een kleine game-dip na het uitspelen van The Last of Us: Part 2. Jij ook?

Dennis Mons de wonderspons

Burnout Paradise op de Switch! Mijn liefde voor Burnout kent geen grenzen, ook vanwege de heerlijke soundtrack. Moet wel toegeven dat die sexy 60fps op de Nintendo-console niet echt wordt aangetikt. Dan nog is het wel fijn om die game te spelen op schoot, in de brandende zon. En het brandt dan ook een beetje in mijn ziel: Ik ben faliekant tegen remasters omdat het zo makkelijk cashen is, maar als ik dan weer een game speel waar ik zo van hou, dan moeten ze ook niet stoppen met het opnieuw uitbrengen van oude IP. Maar mogen we alsjeblieft ook een nieuwe Burnout?

Burnout Paradise

Zoë Bonefaas

Ik ga verder met Kingdom Hearts dit weekend. Ik ben nog niet heel ver in het spel en ben pas net op de planeet van Tarzan aangekomen en blijf maar naar beneden vallen bij de lianen. Ik sta dus echt nog aan het begin van dit spel, maar heb enorm veel zin om al mijn favoriete Disney-figuren tegen het lijf te lopen.

kingdom hearts 3 remind

Jacco Peek

Ik heb The Last of Us: Part 2 uitgespeeld, dus ik ga even niks meer spelen. Moet het even laten bezinken, spoilercasts kijken, erover praten, en dan gewoon nog een keer beginnen. Bovendien is niks meer goed genoeg. Je hebt het vast al honderd keer gehoord, maar het is echt fenomenaal, iets wat ik nog niet heb meegemaakt.

last of us, last of us 2, last of us part 2

MarcelVroegrijk

Wat Jacco zegt. Ik kan toch niks meer spelen zo. Wat ga ik doen na The Last of Us: Part 2? Lekker een potje Overwatchen? Slay the Spire eens proberen. Voor de duizendste keer Symphony of the Night doorspelen? Ik denk dat ik een maand lang gewoon niet ga gamen en dan hoop ik dat ik er tegen de tijd dat Ghost of Tsushima uitkomt weer puf voor heb.

last of us, last of us 2, last of us part 2

Jolien Mauritsz

Ik ga weer verder met Harvest Moon: Friends of Mineral Town en Animal Crossing: New Horizons. De release van de remake van Friends of Mineral Town komt steeds meer in de buurt en ik kan niet wachten om de game in handen te krijgen en weer te beginnen. Ik wil ook weer een aantal dingen doen op mijn eiland in Animal Crossing: New Horizons. Ik heb een paar weken niet meer kunnen spelen, dus moet ik mijn eiland waarschijnlijk gaan bevrijden van een grote laag onkruid...

Harvest moon

Lars Cornelis

Tja ook ik heb The Last of Us 2 uit en ook ik weet niet meer zo goed wat ik nu moet spelen. Ik ben er eerlijk gezegd nog niet over uit of ik The Last of Us 2 nou heel erg goed vindt of juist niet, en juist daarom voel ik me nog niet klaar om met iets nieuws te beginnen. Joel en Ellie spoken nog teveel door mijn hoofd, ik probeer alles nog steeds te verwerken en een plekje te geven. Het is in ieder geval een game die je aan het denken zet en voer voor discussie biedt.

last of us, last of us 2, last of us part 2

Lucas May

Oh hee! Ik ben gelukkig nog lang niet klaar met The Last of Us 2. Ik zit er zo'n twaalf uur in en maak me nu al zorgen voor het diepe gat waar ik in ga vallen als het avontuur van Ellie afgelopen. Persoonlijk kan ik de game niet in hele lange stints spelen, want het is veel te intens. Ook de gameplay met combat en looten is voor mij leuker als ik het in korte speelsessies doe. Wel heb ik nog een ander klein pareltje gevonden waar ik af en toe in zal duiken: Among Trees. Deze pc-game is nog in bèta en alleen nog in de Epic Games Store te vinden, maar is al behoorlijk veelbelovend. Among Trees is een survivalgame, maar dan eentje met heel weinig stress. De visuals zijn alleen maar te vergelijken met Firewatch en daar kan ik enorm van smullen!

Among Trees

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Door het enkele audio fragmentje van de week heb ik weer Halo Wars opgestart, om daarna verder te gaan met deel 2. Uncharted gaat even in de ijskast, en Nier Automata hoop ik later in 't jaar weer en keer op te starten (als dat nog gaat lukken).
 • De nieuwe dlc voor Borderlands 3! Gister avond al even gespeeld, naar mijn mening de beste dlc tot nu toe.
 • Ben ook met TLOU2 bezig. Zit er nu denk ik een uurtje of drie/vier in. Ik vind op dit moment nog minder spannend dan deel 1. Ben er nog niet aan gewend dat de gebieden zo groot zijn vergeleken met het redelijke recht toe recht aan eerste deel. Ik ben namelijk bang om dingen te missen. Maargoed. Ben nog niet ver dus t verandert vast nog. Tot nu toe vind ik de hoeveelheid actie en spanning laag vergeleken met het rondlopen en verkennen.
 • @Luigi1985

  GA naar de bank wanneer je in Seattle aankomt.. Enige tip die ik je geef ;p
 • AC Syndicate en ook wat Atlas ( een game met honderden flaws maar toch ook honderden keren leuker dan Sea of thieves)
 • @Meta_coola honderden keren leuker nog wel en dat met honderden flaws. Overdrijven is een vak apart zie ik weer.
 • @xevulutionx

  Toont in ieder geval wel aan hoe slecht ik Sea of Thieves vind.
 • @Meta_coola
  Dat lijkt wel zo ja. Ik heb Atlas nooit gespeeld. Maar Sea of thieves is wel aardig, vermakelijk echter ook behoorlijk repetetief voor mij al blijven ze de boel verbeteren. Alleen t genre en alles met piraterij spreekt me niet echt aan. Maar honderden keren klinkt voor mij nogal bizar. Een van de beste games ooit TLOU1 zou ik niet in mijn schaal over kunnen zeggen dat ik die bijvoorbeeld een veelvoud van factor 70 beter vind dan een average niet zo vermakelijke game. Dan houd t wel op bij 5.
 • @Meta_coola
  Jammer, heb je het wel met vrienden gespeeld? En wat vind je er dan zo slecht aan?
  Ik heb er nu al een aantal weken mega veel plezier mee!
 • @jo_joost
  Heb het nu een tijd neergelegd, maar wil het weer oppakken. Zo veel nieuws toegevoegd, maar idd met vrienden is het echt een onwijs leuke ervaring.

  @meta wanneer speelde je voor het laatst? En anders mag je altijd je gamertag droppen, misschien kunnen we dan een keer een IG crew bij elkaar krijgen. :)
 • @That Mr Awesome
  Bij mij scheelt het dat ik nu een maandje bezig ben. Speel ook nu met een vaste crew van 3 en een 4e die 1x in de zoveel tijd meedoet.
  Tot nu toe één van de beste ervaringen die ik heb gehad in een game.
 • Smash ultimate. Verdet studeren.
 • Verder met tlou2. Ik vermoed dat ik soort van halverwege zit op basis van de uren (10-12) die ik er nu in heb zitten. Al staat nog niet vast dat ik tijd ga hebben.
 • @xevulutionx

  Dat dacht en hoopte ik zelf stiekem ook maar duurt nog wel effe 😂
 • Weer lekker genieten van Sea of Thieves, wat een geweldige game is het toch!
 • The Last of Us 2 is uitgespeeld. Ik heb de leaks van een paar weken geleden zojuist gelezen en ik ben blij dat ik er niets van meekreeg. Dat zou voor mij echt de game hebben verpest.

  De ophef omtrent politiek-correcte personages slaat nergens op en heeft totaal niet gestoord. Volgens mij ben je dan echt op zoek om kritiek op de game te kunnen leveren. Niet dat de game alles foutloos doet..
 • @Silverwolf

  Klopt het verhaal was gewoon erg sterk en het einde erg emotioneel. Ik vond daarintegen wel deel 1 wel een mooier geheel.
 • @smaakmaker deel 1 is voor mij ook niet overtroffen, maar deel 2 is zeker weten een van de betere games van deze generatie.
 • @Silverwolf

  Dat is dan ook de hypocrisie van die anti-social justice warriors.
 • Animal Crossing, Burnout Paradise, Pokken Tournament. En verder ga ik Football Manager 2020 en Command and Conquer remake spelen op de pc. Verder heb ik best ook wel weer zit om Torchligt 2 of Diablo 3 te spelen, maar goed zoveel vrije tijd om al deze games te spelen in dit weekend heb ik nou ook weer niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren