1. Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 juli

Wat spelen we dit weekend? 28 en 29 juli

Ondanks dat hitte gaat het in ieder geval zaterdag met bakken uit de hemel komen. En dus is binnen blijven een uitstekend idee. Maar wat spelen we dan dit weekend? Onze gebruikelijke titels, of misschien juist hele lome games waar we bar weinig voor hoeven te doen? En wat gaan jullie spelen?

Bert de Vries

Ik heb Rise of the Tomb Raider gekocht en dat is een dikke tip! Niet alleen is het een hele toffe game, het speelt zich ook volledig af in snoeierkoude omgevingen. Dat leidt lekker af van de werkelijk belachelijke temperatuur in en rond mijn huis. Verder ga ik weer aan de slag met Fortnite, want er zijn weer nieuwe challenges om te voltooien.

Shadow of the Tomb Raider

Dennis Mons

Ik hoop dat ik buiten ga spelen en een waterballonnengevecht kan houden of iets dergelijks dit weekend. Of sleetje rijden in Lapland (meh daar zal het ook wel 30 graden zijn). Maar goed, binnen zitten is geen optie. Dus als het een beetje droog is ga ik op mijn dakterras beginnen aan Inside op Switch. Die ik dan buiten speel. Snap je 'm? Hoe dan ook: ik heb echt genoten van Limbo en kan niet wachten om ook in Inside te duiken. Die donkere stilistische sfeer vind ik enorm vet en sowieso blijft iedereen me die game steeds aanraden. Enorm zin in

Inside

Thijs Barnhard

Weet je waar het pas echt warm is? Op de planeet die ik momenteel aan het verkennen ben in No Man's Sky. Voor de laatste update heb ik deze game nog niet echt gespeeld, maar ik vermaak mij er nu helemaal prima mee. Ik ontdek mooie werelden, ik bouw hier en daar wat en ik vlieg met mijn ruimteschip tegen asteroïde aan. Als het binnen niet meer te harden is ga ik wel op het balkon zitten met WarioWare Gold. Ik ben heel bij dat er eindelijk weer een echte nieuwe WarioWare is want deze game is precies wat deze wereld nu nodig

No Mans Sky

Marcel 'Link' Vroegrijk

Ik speel weer Zelda: Breath of the Wild. Het is lastig om daar verder nog wat over te melden, want alle avonturen die ik beleef zijn volledig afhankelijk van mijn spelervaring. Laat ik in ieder geval zeggen dat ik inmiddels vrij ver ben. Ik heb weliswaar maar één Divine Beast verslagen, de rest is al vrijgespeeld en met 13 hartjes, 3 volledige staminacirkels en de twee keer geüpgrade sterkste uitrusting in het spel maakt niemand me meer wat. Of en wanneer ik Breath of the Wild uitspeel, is nu echt helemaal mijn keuze

Zelda Breath of the Wild

Derek Taal

Het is ontzettend warm, dus heb ik geen zin in ingewikkelde games of een verhaal waarbij ik moet opletten. Daarom komt de laatste update van No Man’s Sky als geroepen. Een heerlijk rustgevende game om gewoon wat in rond te wandelen, wat mineralen uit de grond te mijnen of aan mijn rustieke huisje aan het meer te werken. Verder maak ik waarschijnlijk een begin aan Yakuza Kiwami, want gezien deel twee er bijna is, is dit een uitstekend moment om de remake eens te herspelen. Het is eigenlijk altijd een uitstekend moment om een Yakuza-game te spelen.

Yakuza Kiwami 2

Jacco Peek

Ik ben nog altijd bezig met Octopath Traveler, die ik zo nu en dan speel terwijl ik podcast luister of een film of serie kijk. Zo nu en dan moet je wel even opletten als gevechten echt pittig worden of als het verhaal weer verdergaat, maar over het algemeen is het een heerlijke game om lekker achterover geleund te spelen. Daarnaast heeft mijn broertje een Realm gekocht in Minecraft, in de hoop dat ik weer terugkeer naar de game. Ik ben uiteraard de kwaadste niet, dus heb ik nu een huis met een bar, een vijver waarin eenden zwemmen en een ezel die is vernoemd naar Lucas. Lachen hoor, dat Minecraft

Minecraft

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Smite
 • Eigenlijk geen goed idee met dit weer maar ik ben begonnen aan dark souls remasterd. Mijn 1e souls game dus ik ga zweten zelfs met de regenbui die voor verkoeling zorgt zaterdag.
 • Ik ga dit weekend lekker medieval 2 total war en wolfenstein the new order spelen.
  En over 4 a 5 dagen komen mijn kinderen eindelijk weer in Nederland…..dus dat gaat ook tof worden…ik ben al aan het aftellen.
 • Ik ben opnieuw begonnen met No Mans Sky. Wat een verandering! Een van de beste games uit 2018 komt uit 2016. Mind blown.
 • @casartelli De moeite waard? Ik twijfel om hem te kopen…
 • Paladins op de Switch
 • @Silverwolf Toffe game! Vermaak mij er ook prima mee op de Switch!
 • @xcollin

  Jazeker, de hele avond met een vriend gespeeld. Voor we het wisten was het middernacht, gewoon de bloedmaan gemist!
 • Volop bezig met Lightning Returns FFXIII. Van deel 1 en 2 heb ik al de platinum trophy, enkel nog deze en dan is het verhaal van Lightning - jammer genoeg - voorbij.
 • Ik ga spelen, Zelda, Paladins en Iron Sight. Daarbij twijfel ik om No Mans Sky te halen. Ziet er tof uit in de ruimte vliegen etc.
 • Ik weet het nog niet als ik ga gamen met die hitte. Maar als ik dat ga doen wat Destiny 2 en Monster Hunter World en moet eigenlijk nog aan Sonic Mania Plus en Crash Bandicoot trilogy beginnen.
 • Ik speel Overwatch het vrije weekend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren