1. Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 augustus

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 augustus

Control-dlc, PGA Tour en meer!

Jaja, na deze drukke gameweek is het gelukkig weer weekend. Dus, wat ga je spelen?

Dennis mons

Hoe sneu dan ook, ik speel nog altijd PGA Tour 2K21 met een ongekende passie. Dat komt voornamelijk omdat ik niet alleen mijn toernooien wil pakken (ik ben ondertussen pretty damn good), maar ook omdat ik een personage heb gemaakt dat lijkt op Lemmy van Motörhead. Lemmy droeg vaak een zwarte cowboyhoed en die heb ik nu op Level 31 eindelijk unlocked. Dus nu eens afspeuren of er cowboylaarzen zijn, want dan heb ik een nieuw doel dat ik wil behalen.

PGA Tour 2K21

Michel musters

Ghost of Tsushima is eindelijk uit (zie m'n tweet - het is mijn allereerste Platinum-trofee ooit!), dus blijf ik achter met dat typische lege gevoel dat je hebt na het uitspelen van zo'n lange game. Gelukkig heb ik gelijktijdig met Ghost of Tsushima de nieuwe Paper Mario gekocht. Daar ben ik expres nog niet aan begonnen, maar dit weekend ga ik er het startschot aan geven. Op papier (snap je?) moet het in ieder geval helemaal mijn pakkie an zijn!

lars cornelis

De Alan Wake DLC voor Control is uit! Dus mijn weekend eindigt niet voor ik die uit heb. Ik schreeuw pas 10 jaar om meer Alan Wake én ik heb pas onlangs Control uitgespeeld, dus de timing van Remedy is perfect. Hamvraag is: spelen met licht uit of juist licht aan?

bert de vries

Sinds kort staat er een Xbox One X onder m'n tv en ik heb direct wat Xbox exclusives aangeschaft. Quantum Break is tot dusver erg tof en ik geniet van de simpele gameplay van Crackdown 3. Daarnaast wil ik de Gears of War games checken. Ik heb alleen deel één en twee op de Xbox 360 gespeeld en ben benieuwd hoe die andere titels zijn. Genoeg te spelen! Nu alleen nog dat onoverzichtelijke dashboard wat beter leren kennen, want tot dusver vind ik het helemaal niks.

Quantum Break

jacco peek

Er is te veel om te spelen. Ik had Spiritfarer geïnstalleerd om eraan te beginnen, maar nu bedenk ik me dat het eerste hoofdstuk van Tell Me Why uit is . En eigenlijk krijgen Dontnod-games voorrang, zeker omdat de losse hoofdstukken niet zo lang duren. Ook is het zaterdag tijd voor Tenet in IMAX. Zin in dit weekend!

Tell Me Why

thijs barnhard

Ook ik ga de Alan Wake dlc van Control dit weekend spelen en daar heb ik zin in. Op de Switch sta ik op het punt te starten met Moon: Remix RPG Adventure. Deze obscure PlayStation 1 game was tot deze week nog niet in het Engels speelbaar, maar daar is nu dus verandering in gekomen. Het spel is volgens de makers een anti-rpg en om heel eerlijk te zijn heb ik nog geen idee wat ze daarmee precies bedoelen. Hopelijk kom ik daar de komende dagen achter.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Alien: Isolation op de PC verder spelen! Wat een topgame!
 • Forza Horizon 4, Flight Simulator en The Switcher 3
 • Avengers ps4
 • PGA Tour 2K21, Spiritfarer, Nexomon en Final Fantasy Crystal Chronicles. En misschien dat ik Captain Tsubasa Rise of New Champions ga halen.
 • Sowieso ga ik de demo van Tunic even proberen. Na alle stilte rondom die game is het fijn om er in ieder geval mee aan de slag te kunnen, ook al is het maar een half uurtje.
 • Dit weekend prima weer om een beginnetje te maken aan de nieuwe events van Sea of Thieves.
 • Net aanbeland bij de derde act van Ghost of Tsushima, dus daarmee verder. Morgen is het plan om a Way Out in 1 keer uit te spelen met een maat. Verder wat Gears. Fijn weekend!
 • Tell me Why chapter 1 checken. Blij dat de chapter releases nu zo dicht op elkaar zitten.
 • Sinds kort een natte poes gevonden dus sowieso daarmee aan de slag…
  Zonder gekkigheid, geen idee. Ben helemaal klaar met Modern Warfare dus zoek nog een goede vervanger. Misschien Fall Guys een poging geven.
 • @AWESOMEDUDE3

  Veel poespas voor niks dus! Fijn weekend gewenst!
 • Ik ben vergevorderd bij het laatste lint van paper Mario. Ik vermoed dat er dan nog wel wat achteraan komt, maar heel lang kan t njet meer duren.

  Als ik dat dit weekend lukt, ga ik verder met de Donkey Kong dlc van Rabbids en daarna is het tijd voor iets anders. Ik was stiekem al begonnen aan een Zelda replay (botw) en mijn vriendin wil die ‘samen met mij’ spelen (lees kijken, af en toe een stukje tot ze genoeg heeft van de camera mee bewegen).

  Heb resident evil 7 ook nog liggen.

  Waar blijft die direct trouwens :p
 • @Luigi1985

  Pas tegen 2021 denk ik? Haha
 • @Catelina

  Waardeer ik zeker
 • Fall Guys en Flight Simulator!
 • Dit jaar is FFXIV 2.0 al 7 jaar oud en dat word de nieuwe event spelen ;).

  De meeste mensen op het web vinden de remaster van FF crystal nogal slecht en gelijk hebben ze, maar toch kan ik niet stoppen met het spelen van de gratis versie.
 • @ShadowhunterrX

  Ja ik blijf ook maar spelen, maar ook knap van Square dat ze het voor elkaar hebben gekregen een game slechter te maken dan het orgineel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren