1. Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 december

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 december

Laatste weekend van het 2018

Het is zover, het laatste weekend van 2018 is aangebroken en dat betekent een mooie kans om het jaar af te sluiten met een paar goede games. Terwijl we proberen onze consoles niet geheel vies te laten worden door oliebollen en appelflappen, met welke games gaan we dan 2018 afsluiten?

jules schlicher

Dit weekend speel ik ein-de-lijk Red Dead Redemption 2. Ik heb de game eerder deze week aangeschaft, ‘m snachts gedownload (wanneer anders?), en na het eerste uur ben ik meteen opnieuw begonnen. Die malloot van een Arthur smoorde uit het niets iemand die ik verdomme wilde sparen. Het is me ook meteen duidelijk waar de klachten over gecompliceerde knoppendingetjes vandaan komen. Wat een gedoe. Maar wat een sfeer, die grijpt je meteen bij de lurven. Nu maar hopen dat die je ook niet wurgt als je weer eens een verkeerde knop indrukt...

Red Dead Redemption 2

thijs barnhard

Ik heb mijzelf voorgenomen dat ik voor het einde van dit jaar Dragon Quest XI heb uitgespeeld. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan want deze game gaat maar door en zo tegen het einde van mijn quest moet ik toch echt iets meer gaan grinden om verder te komen. Dat kost natuurlijk tijd dus zo zeker ben ik niet over het feit dat ik het einde ga halen dit weekend. De kans is waarschijnlijk groter dat ik dit weekend Katamari Damacy Rerolled uitspeel. Die game is een stuk korter, sneller en speelt bovendien heerlijk weg op de Switch.

Dragon Quest XI

jacco peek

Ik heb mezelf ook wat voorgenomen, namelijk dat ik eindelijk ga beginnen aan Thronebreaker: The Witcher Stories. De game staat al sinds release klaar op m'n Xbox One en het wordt tijd om die eens op te starten. Ook ga ik verder met de dlc van Spider-Man. Hopelijk is het laatste deel beter dan de tweede, want die vond ik qua inhoud en verhaal toch wat tegenvallen.

Thronebreaker: The Witcher Stories

michel musters

Ik ben nog wat 'oppoetswerk' aan het doen. Ik heb nog zo'n twintig personages in Smash Bros. Ultimate vrij te spelen en speel ook Pokémon Let's Go, Eevee. Verder doe ik tussendoor wat potjes Tetris Effect. Tot de nieuwe releases eind januari komen blijf ik gewoon lekker bezig met hier en daar, heel ongedwongen, een paar uurtjes gamen, zonder enige vorm van druk. Heerlijk!

Super Smash Bros. Ultimate

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Afgelopen dinsdag Final Fantasy VIII uitgespeeld na 82 uur en 40 minuten, dus om de tijd te doden tussen nu en 29 Januari ( Kingdom Hearts III) ben ik weer begonnen met Assassin's Creed 1.
 • Prey. Laatst goedkoop op PSN kunnen aanschaffen. 10 uur gespeeld, wat een game. So intens spannend en heerlijk sci-fi!
 • Dit weekend me ingame kerstkleren shop opdoeken in FFXIV. Daarnaast Octopath traveler, Warframe en Smash.

  Heeeeeel misschien voegen we Soul calibur 6 toe.
 • Monster Hunter World en Destiny 2 en de ps classic mini ff testen. Was 50 euro en dat vond ik een mooie prijs.
 • Ik ga verder met Destiny 2 en ook zeker even griezelen met Until Dawn: Rush of Blood en The Exorcist: Legion VR
 • Heb smash vorige week toch gekocht. Ben er blij mee. Al heb ik nog niet het idee dat ik er goed in kan worden. Wat een chaos. Ik hoop dat ik snel personages als megaman, sonic en luigi vrij speel.
 • @Luigi1985
  Als je snel characters wilt vrijspelen kan je gewoon 1 stock tegen CPU spelen en dan krijg je een challenger. Wanneer je die hebt verslagen (of niet) kan je de game afsluiten en opnieuw opstarten.

  Als je dat doet heb je na elke game een challenger. Ik vond dat wel handig want ik kreeg in het begin precies de characrers die ik niet wil spelen.
 • Na 2,5 keer de nieuwe God Of War doorgelopen te hebben, wou ik weer eens terug naar het begin, dus heb ik 't origineel op de PS2 weer eens uit de kast gehaald. Helaas wilde m'n PS2 niet lekker contact maken met m'n controllers, dus heb ik maar een emulator en een ROM gedownload. Dat vloekt een beetje met een Xbox 360 controller, maar het werkt tenminste.

  Edit: Vandaag eindelijk Terranigma voor de Super Nintendo weten binnen te hengelen. Die ga ik dit weekend ook nog even uitproberen.
 • Van de week heb ik alvast voor mijn verjaardag second sight gekregen voor de ps2,en ik ga verder met spyro 2 en wat shantae risky's revenche directors cut voor steam.
  En me zoon heeft spiderman en battlfield 1 gekocht dus een tof druk weekendje
 • Xenoblade 2, Mario Kart 8 Deluxe en Rollercoaster Tycoon Deluxe voor mij
 • Dit weekend is het tijd voor Pokemon lets go en mario rabbids en misschien nog wat AC Odyssey.
 • Battlefield 5

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren