1. Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 juni

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 juni

Super Mario Maker 2, Super Mario Maker 2 en nog meer Super Mario Maker 2

Juni zit er alweer bijna op en de warme zomerdagen komen eraan. Toch houdt dit de redactie niet tegen om dit weekend weer lekker games te gaan spelen!

Michel Musters

Ik zit nog steeds lekker diep in Okami op de Switch... die game is dan ook zo lang, daar ben ik voorlopig nog niet klaar mee. Dit weekend zal de game toch echt even plaats moeten maken voor Super Mario Maker 2. Het eerste deel heb ik niet zo uitvoerig gespeeld als ik had gewild - ik heb een paar levels gemaakt en een paar online levels uitgeprobeerd - en dat wil ik met dit vervolg rechttrekken. Ik ben van plan om eerst in de singleplayercampagne flink wat inspiratie op te doen en daarna 'realistische' Mario-levels te maken. Daarmee bedoel ik, dat ik levels wil ontwerpen die zo uit een échte Mario-game hadden kunnen komen. Niet al te gek dus of ongelooflijk moeilijk dus, maar wel origineel en niet al te makkelijk. Ik ben benieuwd of het mij gaat lukken!

mario maker 2

Dennis Mons

Fuck it, ik ga gewoon My Friend Pedro aanschaffen. Kost maar €20 en ik heb de helft al kunnen spelen met @lucasmay. Die game is echt veel leuker dan het lijkt en dat gevoel dat je snoeihard John Wick kan gaan is iets waar ik echt hard op ga. Het voelt wat klungelig in het begin, maar geloof me, dit is een snack die je wilt spelen. Pew pew pew.

My Friend Pedro

Romée Scholten

Ik ga dit weekend even rustig genieten van een paar uurtjes Red Dead Redemption 2. Helaas heb ik alleen de zaterdag, want zondag begint het EK rolstoel-basketbal en daar ga ik elke wedstrijd van volgen. Gelukkig heb ik niet alleen het weekend, want (vet helaas) is vandaag mijn laatste stagedag hier en dat betekent dat ik volgende week de hele week kan gamen. Geluk bij een ongeluk dus.

Red Dead Online

Thijs Barnhard

Super Mario Maker 2! Eindelijk kan het grote publiek ook aan de slag met deze games dus duik ik er ook weer met plezier in. Ik heb nog een heleboel ideeën voor levels die ik allemaal nog wil gaan uitwerken. Zodra ik wat af heb zal ik de levelcodes hieronder wel droppen. Red Dead Redemption 2 begin ik ondertussen steeds leuker te vinden. Ik zit nog steeds maar in het eerste hoofdstuk, maar na de extreem trage start haal ik steeds meer plezier uit de verhaalmissies en de vreemdelingen die ik af en toe tegen het lijf loop.

Mario Maker 2

Jacco Peek

Ik ga ook lekker Super Mario Maker 2 spelen! Ben zelf niet zo van het bouwen, dat laat ik over aan m'n veel creatievere broer. Ik ben erg benieuwd naar de verhaalmodus en hoe de 3D World-stijl werkt. En oké, ik zal vast een poging doen om een level in elkaar te knutselen, maar ik speel liever levels van anderen. Voeg me dus toe op Nintendo Switch Online (via Twitter gaat het eenvoudig) en gooi je levels op me!

Super Mario Maker 2

Wes Rijckaert

Na drie maanden in het buitenland geweest te zijn en enkel Smash Brothers op mijn Switch gespeeld te hebben kan ik eindelijk weer achter mijn PS4 plaatsnemen. De afgelopen periode heb ik veel toffe games gemist dus ik was vooral aan het twijfelen wat ik zou gaan spelen. Sekiro? Days Gone? Mario Maker 2? Uiteindelijk ben ik bezweken toen ik de winkel inliep en Assassin’s Creed Origins zag staan. Eens kijken of ik de serie nu wat leuker vind dan al die jaren geleden. Het eerste deel vond ik namelijk zo “leuk” dat ik sindsdien geen game in de serie heb gespeeld.

Assassin's Creed Origins

Wat gaan jullie spelen dit weekend? Laat het ons weten in de reacties!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Red dead online en misschien ook nog wel wat Assassin's Creed Odyssey (nog steeds een geweldige game die samen met voorganger Origins de Franchise weer heerlijk fris heeft gemaakt)
 • @Meta_coola
  Wat een typisch meta bericht weer….
 • @blue_blade_3
  Heeft er weer een te weinig aandacht gehad vandaag hoor. Godverdomme zeg…
 • @blue_blade_3

  Weer een typische Blue blade comment seg…
 • @CyberFl

  Meh, laat ze lekker lullen. Als zij denken dat ik aandacht nodig heb en wil krijgen laat dan lekker in die illusie leven.
 • @CyberFl
  Klopt!
 • @Meta_coola

  Lekker gedetailleerd wel!
 • Ben volgens mij bijna bij het eind van The Old Hunters uitbreiding van Bloodborne. Moet nog 2 bazen, de laatste en de optionele, maar zal verre van makkelijk zijn. Ook ben ik nog lang niet door de Chalice Dungeons heen en ik heb het idee dat ik daar nog een flinke kluif aan ga hebben. Dus mogelijk dat ik tussendoor af en toe nog wel wat anders gaan spelen, om eventuele frustratie tegen te gaan, hahaha.

  Edit: Laurence, The First Vicar is neer. Nu die laatste etter nog. Een keertje geprobeerd, maar werd met de grond gelijk gemaakt.

  Edit 2.0: Vandaag onder andere Bloodstained en Super Mario Maker 2 gehaald en ik verwacht die wel af en toe tussen de Bloodborne sessies te spelen.
 • Destiny 2 moet de titan nog op 750 krijgen inmiddels is die 742 en dan heb ik ze alle 3 op 750. Daarnaast Samurai Shodown de nieuwe en MK 11 en tussendoor f1 2019 en motogp 2019
 • Pokémon Ultra Moon. Zit te twijfelen om misschien wel Mario Maker 2 te kopen of Mario Tennis. Moet nog even wachten op fire emblem in ieder geval
 • MediaMarkt heeft mijn mario maker 2 nog steeds niet verzonden (grote storing), dus dat gaat hem niet worden helaas. Ga ik gewoon door met AC Odyssey ook geen ramp:)
 • Heb de remake van Resident evil 2 aangeschaft en die game ziet er echt prachtig uit. Game uit 1998 maar dat is aan niks af te zien. Daar ga ik dit weekend mee verder en ga ook nog wat Red Dead redemption 2 spelen.
 • @Real13
  Geweldig spel vond ik dat. Ik had het origineel ook al hoog staan, maar de remake is minstens zo goed. De gameplay is nogal anders en dat vond ik juist een goede keuze.
 • @Real13

  Het is ook geen game uit 1998. Enkel het verhaal en concept zijn uit die tijd. Aangezien die game volledig nieuw is opgebouwd en enkel de verhaallijn is gehouden kun je niet zeggen dat deze game uit 1998 is.
  De remake films van klassieker noem je toch ook niet met hun originele jaar. Dat doe je enkel als het een remaster/heruitgave is.
  En re2 remake is nergens een heruitgave of een makkelijke simpele port.
 • @watashi wa maurice desu. Je begrijpt wat ik bedoel. Hij blijft gebaseerd op het origineel uit 1998 en daarom vind ik het extra knap dat ze er zo een mooie remake van weten te maken.
 • Super Mario maker 2. Alleen ook veel andere dingen gepland. Ik hoop dst ik er aan toe kom om ff echt lekker te spelen.
 • Mario Maker 2 natuurlijk.

  Let’s build some ;)
 • Ik heb Rise of the Tomb Raider eindelijk eens uitgespeeld. Tof spel, maar Uncharted vind ik imo nog altijd veel beter.

  Nu aan de slag met Sunset Overdrive! Insomniac Games maakt toch telkens weer leuke games (buiten dat EA spelletje).
 • @Don Carpaccio Nice man, Rise of the Tomb Raider is een van mijn favoriete games aller tijden. Heb dat dus juist andersom. Vind Tomb Raider veel beter dan Uncharted.
 • @Real13

  Toch leuk dat meningen verschillen.

  Ik schrijf hieronder waarom ik het anders vind :P

  Uncharted:
  Wat ik aan Naughty Dog zo knap vind, is dat ze zelfs in één game een personage zodanig kunnen introduceren en ontwikkelen dat het lijkt alsof je hem of haar al jaren kent.
  In Uncharted 4 had ik dat met de broer van Drake.

  Rise of the Tomb Raider:

  Gameplay van Rise of the Tomb Raider vind ik wel beter. Ook de PC support en de bijhorende voordelen (framerate, beeldverhouding, resolutie, …) zijn supergoed uitgewerkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren