1. Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei

Wat spelen we dit weekend? 29 en 30 mei

Het wordt lekker weer, eindelijk! Maar gaat de redactie nog wat spelen? We mogen hopen van wel...

Wat speel jij dit weekend? Vertel het op Inside.Gamer.nl!

Lars cornelis

Ik hou het denk ik vooral bij Ori and the Will of the Wisps. Ik stond al vaker op het punt om daar aan te beginnen en heb al meerdere keren door de intro gehuppeld, maar nu is het echt zover. Returnal heb ik immers uit en zo onvergeeflijk als die game kan Ori niet zijn. Toch? TOCH? Bring it.

Ori and the will of the wisps

Jacco peek

Ik ben aanbeland bij Mass Effect 2! Wat een fantastische game is dat toch. Ondanks dat ik hem grofweg al anderhalf keer heb gespeeld, ontdek ik met de context van het eerste deel steeds meer. Ook het combat-systeem is een hele opluchting na het eerste deel, dat gewoon veel soepeler en moderner aanvoelt. 

Naast Mass Effect speel ik ook Minecraft met m'n broertje. Na recent in de geschiedenis van de franchise te zijn gedoken kreeg ik opeens weer zin om te spelen, dus zodoende zijn we een nieuwe realm gestart. Ook hier leer ik een hoop, want wat dat betreft ben ik echt nog een leek op Minecraft-gebied.

mass effect legendary edition

Michel Musters

Resident Evil Village heb ik alweer een tijdje uit, dus ik ga rustig door met alle mainline Halo-games uitspelen ter voorbereiding van Halo Infinite. Ik heb gisteren toevallig Halo 4 uitgespeeld en op dit moment staat Halo 5 dus te installeren. Als ik dan nog tijd over heb, pak ik Reach en misschien ODST ook nog mee, maar ik moet eerlijk zijn: ik denk niet dat ik dat ga halen met Ratchet & Clank: Rift Apart, Zelda: Skyward Sword en E3 in het vooruitzicht.

Halo 5 Guardians

cody van den bogert

A bit of this, and a bit of that. Zo ben ik nog altijd bezig met het voltooien van alle request in New Pokémon Snap, daar ga ik dit weekend zeker even mee verder. Verder staat er nog een avondje Outriders op het programma. Toegegeven, die game had nog wel een jaartje testing kunnen gebruiken, maar het is een prima lootshooter voor een avondje met twee maten.

outriders

Dit artikel delen

Over de auteur