1. Wat spelen we dit weekend? 29 februari en 1 maart

Wat spelen we dit weekend? 29 februari en 1 maart

Beetje AC, beetje Horizon Zero Dawn, beetje Pokémon Go!

Hopsa! We houden ermee op, we scheiden ermee uit. Het is weekend en hoog tiojd om onze consoles of pc's aan te slingeren. Maar Wat spelen we dit weekend? En wat spelen jullie?

Zoë Bonefaas

Ik ga deze week Assassin's Creed Black Flag weer eens oppakken. Dat spel heb ik al een tijdje niet meer gespeeld. Misschien ga ik nu wel proberen om een 100% synchronisatie te krijgen... Wie hou ik voor de gek, daar heb ik niet genoeg concentratie voor. Ik ga lekker het verhaal spelen, wat redcoats neerslaan, het duiken volledig negeren (ik heb een hekel aan die haaien) en een paar gebouwen beklimmen.

Black Flag

Dennis Mons

Tijdens de 12 uur-stream van afgelopen woensdag heb ik met Ron even een stukje Horizon Zero Dawn gespeeld en ik moet toegeven: ik schaam me dood die ik die game nog niet eerder heb gespeeld. Het is sowieso een stukje Nederlands trots, maar de game speelt ook uitstekend en ziet er weergaloos uit. Was een beetje bang dat het te 'rpg-ig' voor me zou zijn, maar dat valt reuze mee. Dus ik sluit me dit weekend even lekker op en ga flink wat meters maken in die game!

Gears 5

Michel Musters

Ik zeg het nu al een maand, dus echt spannend is het niet: ik ga weer verder met The Switcher 3. Ik zit inmiddels al over de 80 uur, heb een aantal mastercrafted Witcher-pakjes en ben bezig met de laatste act. Ik kijk er naar uit om hem uit te spelen, want dan kan ik eindelijk voor het eerst de uitbreidingen spelen.

Jolien Mauritsz

Ik ga weer aan de slag met Skyrim. Ik heb echt zin om dit weekend even terug te keren naar Tamriel. Ik ben misschien van plan om een nieuwe save op te starten en weer even vanaf het begin te beginnen. Misschien ga ik eindelijk iets anders worden dan een mage of boogschieter (waarschijnlijk niet).

Skyrim

Wesley Akkermans

Ik ga dit weekend verder met de verschillende Pokémon-games op de Nintendo Switch, Nintendo 3DS, misschien zelfs Nintendo DS en Gameboy Advance, maar vooral ook op m'n smartphone. Door Pokémon Home zit ik weer helemaal in Pokémon Go, een 'game' die ik vier jaar geleden afgezworen had. Een echte game kan ik het nog steeds niet noemen, maar het achteloze vermaak biedt comfort aan in drukke tijden.

pokemon go

Lars Cornelis

Voor mij staat dit weekend Gears 5 op de planning. Samen met Alicia heb ik de afgelopen maanden de gehele serie erdoorheen gejast. Om de een of andere reden was Gears bij ons allebei zo'n serie die we wel ooit wilden spelen, maar nooit hebben gespeeld. Dus lang leve couch coöp!

Gears 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Sowieso de Nioh 2 trial uitproberen. Vanmorgen een klein stukje gedaan en het ziet er weer goed uit. Verder zie ik het wel.
 • Ben net ook weer verder gegaan met horizon. Ik ben nog steeds blij dat ik de game toch gekocht heb.

  Vanavond komt een vriend langs met mk11.
 • Vooral heel veel Assassin's Creed Brotherhood en misschien ook nog wat RDO.
 • Two Point Hospital, Farm Together en Stardew Valley. Misschien nog even wat Plants vs Zombies BfN of Pokemon Shield.
 • Net star wars uit, was een prima game.
  Dit weekend nog meer eens de last of us doen…
 • Net 4 seizoenen Star Wars Rebels gekeken. Zo vet.

  Ik heb weer zin in een game. Alleen is er weinig op de Switch of Xbox nu te spelen, dus we gaan alle 11 SW films nog maar eens kijken.
 • @DopieJopie1
  Niet de Holiday Special vergeten, anders zul je nooit weten of het "stur, stur, whip" of "whip, whip, stur" is.
 • @Rainking

  Haha ik ben dus zo n Nerd die een dvd van The Holiday Special uit Amerika liet komen.

  Gewoon om te hebben.
 • @DopieJopie1
  Hahaha, geweldig. En ik maar denken dat ik een flauwe grap kon maken. Blijkt het gewoon de keiharde waarheid te zijn.
  "The empire is shutting us down!"
 • Kijken hoe ver ik kom met Hollow Knight. Daarna wil ik nog even wat uren maken in Two Point Hospital of Borderlands 3 voordat over anderhalve week Ori uitkomt. Het aftellen daarvoor is nu echt begonnen.
 • Ik zit nog steeds in black flag voor de switch.
 • Battlefield V op de pacific maps. Heerlijk nostalgisch klaarkomen in Wake Island.
  Dat is ook vooral wat ik hier lees. Mensen die games van eerdere jaren spelen. Veel backlog inhalen omdat er dit jaar echt bijna geen kut meer uit komt.
  Ik denk dat 2020 het trieste jaar in de geschiedenis van gaming gaat worden.
  Dat volwassen mensen het hier over Animal Crossing gaan hebben zegt ook al genoeg toch?
 • Backlog wegwerken. Ni no kuni 2, rise of the tomb raider, everybody's gone to the rapture en bioshock infinite dit jaar al gedaan. Nu borderlands 2 aan het doen nadat ik de game in 2015 begonnen ben en in 2017 nog een keer kortstondig opgepakt heb.
 • Borderlands 3, Smash Ultimate en laatst weer eens Banjo & Kazooie Nuts and Bolts opgepakt. Nooit uitgespeeld en nu Banjo een van m'n favoriete characters is in Smash, toch extra kans geven opdat ik alle spelen heb gespeeld.

  Hopelijk volgende week Team Sonic Racing binnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren