1. Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 april

Wat spelen we dit weekend? 3 en 4 april

Het weekend is extra lang! Tijd om dus lekker in oude of nieuwe games te duiken. Wat speelt de redactie?

Laat ook weten wat je speelt op Inside.Gamer.nl!

Martin verschoor

Jedi: Fallen Order ben ik mee bezig op de Xbox, maar mijn oog wordt steeds getrokken richting Apex: Legends. Sorry, dit is en blijft gewoon een heerlijke game en er moet elke dag minimaal een potje gespeeld worden. En jij weet ook heel goed hoe dat gaat...een tweede potje is snel opgestart.

Star Wars Fallen Order

Jacco peek

Ik mag zeggen dat ik Nier Replicant speel, maar niet veel meer. Ik geniet in ieder geval intens van de game en heb dit weekend nog een hoop te spelen. Mocht ik daar eerder dan verwacht klaar mee zijn, dan start ik waarschijnlijk Outriders even op. Heb echt nog geen idee wat de consensus rondom die game is, maar het ziet er wel aardig uit. Bovendien staat ie op Game Pass!

thijs barnhard

Disco Elysium is sinds deze week verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en 5 dus het moment is voor mij eindelijk aangekomen om die game te spelen. Ik heb er nu nog maar 90 minuten gespeeld en ik begin voorzichtig een beeld te vormen van wat voor game dit nou precies is. Verder op de planning: Hitman 3. De eerste missie in Dubai is dit weekend gratis te spelen dus doe er je voordeel mee! Verder sluit ik mij aan bij Martin. Apex Legends is top en ik ga het dit weekend vast ook spelen.

Disco Elysium

lars cornelis

Ik ga dit weekend Outriders eens lekker aan de tand voelen. Ik ben altijd in voor een goed potje knallen en hij staat gewoon al meteen op Game Pass, dus waarom niet? Verder zal ik PES2021 en Dirt 5 ongetwijfeld opstarten; mijn go-to games om onderuitgezakt gewoon even lekker te chillen.

outriders

Cody van den Bogert

Ik zal dit weekend vooral Pokémon Shield spelen. Ik trok onlangs de stoute schoenen aan en besloot mijn oude save te verwijderen en compleet opnieuw te beginnen. Ik heb inmiddels de zesde gym verslagen en doe mijn uiterste best om de Pokédex helemaal vol te krijgen. Mijn uiteindelijke doel is om de Shiny Charm binnen te hengelen en een playthrough te gaan doen met enkel shiny pokémon! Verder ga ik lekker uitrusten met een boekje en een drankje. Fijn weekend! 

Michel Musters

Hij lag hier al een tijdje, maar ik ben met Pikmin 3 Deluxe begonnen. Ik heb het origineel op Wii U ook uitgespeeld, maar dat is inmiddels al weer dusdanig lang geleden dat ik niet uit mijn hoofd perfecte runs ken om zoveel mogelijk uit één dag te halen. Hoewel ik weer erg van de game geniet, start ik dagen vaak genoeg opnieuw op om toch maar zo weinig mogelijk Pikmin te verliezen en zoveel mogelijk fruit binnen te halen als dat het krappe halfuurtje dat een in-game dag voorstelt mij toelaat. Nog steeds erg leuk!

Pikmin 3 Deluxe

Dit artikel delen

Over de auteur