1. Wat spelen we dit weekend?

Wat spelen we dit weekend?

Alweer Tony Hawk

We beginnen een beetje in herhaling te vallen, want Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 is weer razend populair bij de redactie dit weekend. Maar goed, wat gaan jullie spelen?

Michel Musters

Ik ben weer helemaal verslingerd aan Tony Hawk's Pro Skater, deeltje 1+2 nu welteverstaan. De eerste paar uur voelde het alsof ik honderd keer slechter was dan vroeger, maar inmiddels heb ik eindelijk de revert en manual helemaal onder de knie en begin ik beter dan ooit te worden. Wat verslavend is het toch weer! Hopelijk brengt Activision deeltje drie als dlc voor de game uit.

lars cornelis

Ik heb de laatste tijd Marvel's Avengers redelijk stuk gespeeld. Er zijn nog een paar missies die ik echt wil doen, maar daarna parkeer ik 'm denk ik even tot er nieuwe content aan wordt toegevoegd. Daarna ga ik weer eens kijken naar het stapeltje current gen games die ik wil uitspelen. Metro Exodus ligt vooralsnog bovenop.

MARVEL AVENGERS

jacco peek

Ook ik ga weer aan de slag met Tony Hawk. Ik werk op m'n gemak alle objectives af, soms met de soundtrack op een iets te hard vollume, soms met een podcast of iets dergelijks. Dat laatste vind ik ook megafijn, gewoon lekker een beetje rondskaten terwijl je iets anders volgt. Het wordt ook tijd om weer eens verder te gaan met Avengers, die me toch niet helemaal heeft weten te pakken. Hopelijk binnenkort wel dus.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

cody van den bogert

Ik timmer lekker aan de weg met mijn mannetje in NBA 2K21. Het verhaal van MyCareer is niet perfect, maar ik vermaak me er zoals gebruikelijk prima mee. Verder ben ik wel benieuwd naar Spellbreak, de vergelijkingen met Avatar: The Last Airbender vind ik erg gewaagd, zelfs een beetje frustrerend. Maar ik kan er natuurlijk niet over oordelen zonder de game gespeeld te hebben.

NBA 2k 21

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hotshot Racing en ik ga daarnaast Inertial Drift uitproberen. Daarnaast begint eindelijk de voetbal competitie weer dus ga ik even Football Manager 2020 spelen en op tv 1 of 2 wedstrijden zien.

  Had NBA 2k21 gekocht, maar daar heb ik eigenlijk wat spijt van.
 • Assassin's Creed odyssey, gisteren weer mee begonnen en ik weet gelijk weer waarom ik het de beste AC vind. De gameplay is geweldig , gfx wise is de game erg mooi, het verhaal is interessant en de keuzes die maakt hebben impact en de wereld map is groot, levendig, sfeervol en variërend. Ja hier ga ik wederom 100+ uur van genieten.

  Eens kijken of ik dit


  In 500+ kan veranderen :D
 • @Meta_coola En ik maar denken dat ik er al bizar veel tijd in heb zitten met mijn 150+ uur (1 playthrough waar ik zo een beetje alles heb gedaan wat je kan doen + 100% achievements)
 • @Real13

  Eerst te playthrough was 157 uur. 2de 179 uur ( was wel inclusief alle free en payed DLC) en heb ook samen met een vriend een sessie gedaan ( een maat en ik spelen vaak dezelfde game tegelijkertijd en zitten via discord, psn of Whatsapp commentaar te geven op de game. Zo weet ik nu ook dat de keuzes in AC odyssey daadwerkelijk impact hebben op het verhaal, omdat die maat van mij andere keuzes maakte dan mij )

  Maar ik troll echt niet als ik zeg dat ik AC geweldig vind. Ik steek met liefde zoveel tijd in deze franchise dat lijkt mij nu wel duidelijk ;) :P.
 • @Meta_coola Dat is wel duidelijk idd haha. Heb ook wel weer zin in Valhalla, Odyssey was top idd en die keuzes voegde meer toe dan ik van tevoren dacht. Daarnaast is Kassandra een van mijn favoriete ac characters geworden.
 • Ik ga wat games spelen die ik al uitgespeeld heb. Waaronder Botw. Verder een beetje Mario kart.
 • Ben bij de 2e chapter van Tell Me Why en de 3e chapter is er ook al dus ik kan gelijk door. Verder wat Gears 5 en Wasteland 3 op de PC. Prettig weekend!
 • Destiny 2 denk ik en misschien SpellBreak uitproberen.
 • Avengers en Mortal Shell wat toch wel echt een goede soulslike game is van zo een kleine dev.
 • Sowieso verder met de Avengers, maar natuurlijk ook de nieuwe vaults in Sea of Thieves even uitproberen.
 • @Nol
  Ben ook benieuwd naar de vaults! Heb je al een hond? :)
 • @That Mr Awesome
  Ook nog niet. Ben niet zo van de viervoeters, maar deze wil ik wel proberen.
 • Verder met Avengers en ik heb vandaag een boek (je weet wel, zo'n ding met papieren pagina's) binnen gekregen, daar wil ik wat in lezen dit weekend.
 • @Rainking
  LEZEN??!! What kind of madness is this! ;) ik heb ook nog steeds IT op de plank staan om een keer te lezen. Ben iets te lui om te beginnen.
 • Misschien toch ff Tony Hawk downloaden. Vroeger dagenlang gespeeld. Jeugdsentiment pur sang… Anders zal het wel weer een potje COD worden met de maten of een planeetje bezoeken in No Man’s Sky.
 • Een switch kunnen lenen een paar dagen terug, het weekend vrij dus ik duik lekker weer in Zelda Botw.
 • Vandaag The Witcher 3 voor het eerst uitgespeeld. Morgen waarschijnlijk een begin maken met de Heart of stone dlc.

  Mijn einde was trouwens dat Ciri een Witcher werd en dat the Northern kingdom's gewonnen hebben. The bloody Baron heeft helaas zelfmoord gepleegd en op Skellige is cercy(?( De koningin geworden. Redelijk tevreden met het einde😊
 • Zelda a Link to the past en Thea op the Switch. Heb net een huis gekocht, dus ben druk zat ;)
 • @benjaminben

  Proficiat, bij mij net hetzelfde.
 • @LosPilotas

  Dank je, jij ook gefeliciteerd!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren