1. Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 maart

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 maart

Van Spyro tot The Division

Ook dit weekend spelen we weer onze favoriete games. Of nieuwe games. Of stomme games. We doen het allemaal. Check snel wat onze redactie dit weekend gaat spelen!

Michel Musters

Toen ik klaar was met de Yoshi's Crafted World-recensie (voor een zustersite) ben ik voor het eerst in lange tijd naar de winkel gelopen en heb ik een hele stapel games gekocht. Het zijn er in totaal tien, waarvan een aantal games die ik in 2017 en '18 heb gemist, maar de belangrijkste (en duurste) waren Sekiro: Shadows Die Twice, Metro Exodus, Spyro Reignited Trilogy en de remake van Resident Evil 2. Ik ben inmiddels begonnen met de laatste twee games - ik wissel ze af om zo te variëren tussen vrolijkheid en pure doodsangst - en die ga ik dit weekend lekker verder spelen!

Spyro

Jacco Peek

Zeer waarschijnlijk ga ik verder met The Division 2. Level 30 begint in zicht te komen en nog steeds blijf ik genieten van de verscheidenheid aan wapens en het fantastische levelontwerp. Games als een service zijn normaal gesproken totaal niet m’n ding, maar ik zie mezelf vaak terugkeren naar de game als er meer van dit soort vette content wordt toegevoegd. Mocht ik nog een gaatje hebben ga ik ook Baba is You uitproberen. Dat is een interessante indiegame waarbij je puzzels oplost door als een soort programmeur te denken en woorden aan dingen of objecten koppelt. Baba is You, Zon is Warm en Weekend is Win!

The Division 2

Romée Scholten

Ja ik ben weer eens lekker laat, maar ik ga toch even flink bezig met Red Dead Online. Ik heb het lang uitgesteld, want ik ben niet zo van de samenwerkingen met vreemde mensen. Ik vind vooral het verhaal interessant. Ik heb afgelopen week even gespeeld, maar na de eerste ongemakkelijke missie, waarin iedereen een eigen plan trok en niemand praatte, heb ik de controller vrij snel weggelegd. Ik vraag m'n broer wel of hij online komt, zodat het net wat minder ongemakkelijk is. Hopelijk ben ik niet de enige die dit soort dingen een beetje awkward vind.

Red Dead Online

Thijs Barnhard

Sekiro: Shadows Die Twice schijnt heel erg cool te zijn, maar tot nu toe heb ik nog maar 30 minuten van die game gespeeld. Ik ben zojuist dus weer opnieuw begonnen om de mechanics weer onder de knie te krijgen. Volgens mij gaat het helemaal goed komen want de eerste paar vijanden waren makkelijk te verslaan. Ik laat het volgende week wel weten als ik hem uitgespeeld heb.

Sekiro

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Assassin's creed 3 remaster of weer verder m'n tweede playthrough van RDR 2.

  @Romèe Scholten

  RDO is zonder mensen waarmee je kan praten een ramp. Met vrienden en vc werkt het gewoon goed voor de missies.
 • GWENT en wat potjes Firestorm denk ik zo.
 • Nou niet veel want heb volgende week tentamens maar als ik ga gamen… Wolfenstein The New Order. Ik heb AC3 Remastered en wil dolgraag beginnen maar ik denk dat het slim is om even te wachten… Daarbij COD BO 4 Zombies tussendoor op de PC!
 • De hele weekend verdiepen in de grote mooie wereld in borderlands 3!
 • @Tepelstreeltje

  Borderlands 3?
 • @xcollinWas Ja early-acces demo.
 • In justice2 en seikuro toch maar proberen erg lastig. Het begin om voorbij de guards te komen is lastig.
 • Division 2. Voor 40 euro uit de ING store gehaald. Speelt een stuk beter dan de Beta (al heeft mijn oude ps4 er wel moeite mee).
 • The division 2, wat een top game. LV 26 en verveel me nog steeds niet.
 • Battlefield 1 om te proberen veel punten te halen en live streams voor mijn neefje op zijn youtube kanaal.
 • Metal slug serie op de ps4 en naar sc heerenveen-excelsior ook een leuk spel dat voetbal :)
 • Destiny 2 en Division 2
 • Heb Nioh eens opgestart. Niet dat ik ver ga komen…
 • The Legend of Heroes: Trails In The Sky SC weer verder spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren