1. Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 mei

Wat spelen we dit weekend? 30 en 31 mei

Beetje Prey, beetje AC, beetje Harvest Moon

Weer een lekker weekendje vanwege tweede pinksterdag. Dat betekent een extra dagje om te gamen! Dus wat spelen we dit weekend...? En wat spelen jullie?

Michel Musters

Animal Crossing kost mij tegenwoordig hoogstens een uurtje per dag, Final Fantasy 7 Remake is al lang en breed uit en met The Witness op PS4 boek ik lekker progressie. Ik ben daarom begonnen aan de reboot van Prey, waar ik maar goede dingen over blijf horen. Het begin had ik ooit al eens gespeeld tijdens een preview-event een paar jaar geleden, maar ik moet zeggen dat de game mij vanaf het moment dat het ‘echte’ spel begint mij prima vermaakt. Ik heb dan ook zin om dit weekend er verder mijn tanden in te zetten.

Prey

Lars Cornelis

Ik speel momenteel vooral Assassin's Creed Odyssey. Legacy of the First Blade heb ik inmiddels uit, dus ik ben nu bezig met Faith of Atlantis. Dat is bijna een game op zichzelf, dus ondanks dat we weer een lekker lang weekend voor de boeg hebben, denk ik dat ik niet veel andere games zal spelen.

assassins creed

Jolien Mauritsz

Ik ga dit weekend aan de slag met Harvest Moon: Friends of Mineral Town. De remake van game komt over een maand uit en voordat die uitkomt wil ik graag ook nog de originele game spelen. Heb ik daar problemen mee? Totaal niet! Harvest Moon: Friends of Mineral Town is één van mijn lievelingsgames en ik kan niet wachten om weer naar het dorpje terug te keren.

Harvest moon

Martin Verschoor

Ik zag dat ik Super Mario Odyssey nog niet had uitgespeeld en dat kan natuurlijk niet. Mijn zoon kijkt mee, want voor hem (vier jaar) is het verhaal nog rete spannend en dat snap ik wel, want als er een konijn met een taart vandoor gaat, dan is dat alles behalve leuk. Wat wel leuk is, is de game, want ik was even vergeten hoe lekker de game speelt. Zin in om te spelen!

Super Mario Odyssey

Zoe Bonefaas

Ik ga waarschijnlijk weer een paar uurtjes in Fable 2 stoppen, daarnaast zal ik, net als Lars, ook weer in de wereld van Assassin's Creed Odyssey kruipen. Al denk ik dat ik juist even uit Faith of Atlantis ga. Het is een prachtige setting en helemaal in mijn straatje, maar ik heb gewoon enorm veel zin om weer een aantal Atheniërs in de grond te meppen. Als er dan nog ergens tijd over is speel ik misschien ook nog een beetje Pillars of Eternity.

Obsidian

Jacco Peek

Dit weekend ga ik lekker The Last of Us spelen. Was al van plan om m'n geheugen even op te frissen voor Part 2 en binnenkort ga ik het verhaal even samenvatten voor een artikel op PU.nl, dus komt mijn inmiddels derde speelsessie goed uit. Verder ben ik wel weer toe aan een potje Modern Warfare, dus die game zal ik ook wel weer ff aangooien. Fijn weekend!

The Last of US

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Xenoblade natuurlijk!
 • Van de week een Elgato HD60 Pro gekocht, dus ga een beetje uitzoeken hoe dat werkt. Het zullen dan ook verschillende spellen op verschillende systemen met HDMI aansluiting worden.
 • @Rainking
  Dus je gaat games streamen? Heb namelijk even gegoogeld wat het was:)
 • @adutchman
  Als ik heel eerlijk ben, weet ik zelf ook nog niet precies wat ik ermee wil, maar je kan er inderdaad games mee streamen, maar ook mee opnemen. Ik ben heel goed in plannen bedenken om ze daarna niet uit te voeren, hahaha.
 • @Rainking
  Ah ok. Succes er mee in ieder geval :)
 • @adutchman
  Tof, dank je wel!
 • XCom 2: The complete collection op de Switch.
 • @The Decider

  En hoe draait de game op de Switch?
 • @DefenseForceNL
  Hij is niet vrij van technische problemen maar vooralsnog blijft de gameplay overeind. Ik maak mij wel wat zorgen voor de missies met bepaalde bepaalde vijanden.
 • @The Decider

  Ok dan wacht ik nog even ermee. Was zelf bang dat de Switch het niet aan zou kunnen in zeg maar de drukkere missions.
 • Als ik aan gamen toe kom word het Assassin's Creed Unity.
 • Planet Coaster op de PC en Life is Strange 2!
 • De nieuwste DLC van Total War Warhammer 2!
  Dat zullen weer lange dagen worden.
 • Ga maar weer verder met AC Origins, de setting is echt geweldig, maar het verplicht doen van side quest om te leveren voor de main quest begint wel m'n neus uit te komen.
 • Last of us. Ik was de vorige keer dat ik m speelde ergens vast komen te zitten met nog ongeveer vier kogels en toen heb ik na uren proberen de difficulty voor dat stukje terug gedraaid. Volgens mij heeft me dat een trophy gekost. deze playthrough tot nu toe het meeste met de vuisten, met knuppels en met bakstenen gedaan en ik belandde nu met een berg aan ammo op t zelfde punt (daar waar je vast komt te zitten na het riool). Was een stuk gemakkelijker.

  Ik heb met veel plezier een groot deel van de lost levels in super Mario maker gespeeld (die jullie van de week hebben geplaatst). Die gast houd het bouwen zo simpel maar hij maakt zulke strakke levels. Inspiratiebron.

  Staat trouwens jullie level uit de stream ook online?
 • Ik ga hopelijk Doom Eternal uitspelen. Ben fan van het eerste uur van Doom en deze game is voor mij echt fantastisch!
 • @adutchman

  Leuk! Ik ben nu aan het einde van de game. Heel erg mooie shooter!
 • Animal Crossing, Minecraft Dungeons en Bug Fables: The Everlasting Sapling aangezien ik er goede dingen over hoor en hier en daar wat vergelijkingen met Paper Mario voorbij zie komen.

  En ga bezig met een level maken in Super Mario Maker 2.
 • Ik heb RE4 in de aanbieding aangeschaft voor de Switch, maar wat speelt dat kudt qua besturing! Iemand ook last van?
 • @Monojaxx

  Als je qua richten enzo bedoeld dan ja.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren