1. Wat spelen we dit weekend? 30 juni en 1 juli

Wat spelen we dit weekend? 30 juni en 1 juli

Een bordspeltoernooi? Dat is geen eSport!

De zon schijnt genadeloos op ons neer en, hoewel wij gamers vaak een vitamine D-tekort hebben zitten we toch vaak liever in onze gamershol te schuilen( het is een visieuze cirkel). Maar wat doe je dan? Hier zijn onze plannen ter inspiratie. Hebben jullie ook leuke plannen? Laat het ons weten in de comments.

Marcel Vroegrijk

Ik geloof het zelf ook bijna niet, maar ik speel waarschijnlijk Zelda: Breath of the Wild. Ik wil van de hoogste daken en bergen schreeuwen hoe fijn ik die game vind. En daarom ben ik al tientallen uren de hoogste bergen en daken aan het beklimmen in de game. Het duurde te lang voordat BotW klikte, maar wat is het knap hoe ze de herkenbare elementen van vorige Zelda’s opnieuw hebben vormgegeven in een compleet open wereld. Bij deze geef ik toestemming aan Martin om mijn ‘Wat spelen we dit weekend’-bijdrage tot aan het einde der tijden te herhalen, want tot die tijd ben ik nog niet klaar met deze fantastische wereld.

Breath of the Wild

Michel Musters

Ik ga weer lekker door met Fortnite op de Switch, zeker nu ik een Battle Pass heb aangeschaft. Het gaat mij niet zozeer om de unieke skins die je ontvangt als je challenges uit die Battle Pass klaart, maar meer om de challenges zelf: die dagen je uit de game op andere manieren te spelen, locaties te bezoeken die je normaal niet snel aandoet of wapens te gebruiken die je normaal links laat liggen. Ik heb nog een dikke week voor het seizoen eindigt dus er is werk aan de winkel!

Fortnite Switch

Jacco Peek

Ik heb zojuist mijn Masterscriptie ingeleverd, dus ik heb even alle tijd van de wereld. Er zijn een hoop games om te spelen, maar dit weekend ga ik kiezen tussen Hollow Knight, The Witcher 3 en de nieuwe Call of Duty-dlc. Hollow Knight staat al even klaar, maar ik heb nog niet de moed gevonden om eraan te beginnen. In plaats daarvan ben ik The Witcher 3 op m’n One X gaan spelen, dit keer met open mond vanwege de prachtige graphics. De tijd gaat zo ontzettend snel als ik die game aanzet, het is niet normaal. Tot slot ben ik ook al even in de United Front-dlc voor WW2 gedoken, en tot nu toe ben ik positief verrast over de kwaliteit van de maps.

The Witcher 3

Martin Verschoor

Deze jongeman heeft een alpha-code gekregen van Battlefield V. Ik heb er een paar potjes gedaan en er zitten een paar fijne verbeteringen in ten opzichte van Battlefield 1. Ook nog een paar dingen waarvan je nu al weet dat die er in de bèta uitgesloopt zullen zijn, maar wat een lekkere multiplayer-game weer. De battles zijn intens, de wapens hebben een lekkere impact en de audio is fantastisch. Nu alleen nog een beetje beter worden en dan word ik wereldkampioen Battlefield V, kan niet anders.

Battlefield V

Arran Winmai

Natuurlijk ga ik weer aan de slag met Monster Hunter World. Arch-Tempered Vaal Hazak is een flinke uitdaging en ik moet hem nog een paar keer verlsaan om al zijn armor te kunnen craften. Verder ga ik zaterdagavond Borderlands spelen met wat vrienden. We zijn bezig met de Pre-Sequel. Ja, het is het minst leuke deel, maar de Claptastic Voyage is toch best wel vermakelijk. Tenslotte is er zondag een toernooi van het bordspel Ticket to Ride en ik overweeg nog erheen te gaan. Deelnemers krijgen allemaal een exclusieve set treintjes en deelname kost helemaal niet zoveel.

Ticket to Ride

Dennis Mons

Ben keihard aan het genieten van Mario+Rabbids: Kingdom Battle Donkey Kong Adventure. Het origineel is echt briljant en heb ik flink wat uren plezier aan gehad. Er was eerst wel wat andere dlc die wel oké was, maar dit is een nieuwe story. En alleen al zo'n beetje alles kunnen gooien als Donkey Kong is gewoon briljant.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Pablo Bool

Na die nieuwe Overwatch-update ben ik wel heel benieuwd naar de nieuwe hero en rework van Symmetra. Ik ga dit weekend dan ook die hard Overwatch spelen, ook om beter te worden. Tot nu toe wordt ik namelijk echt keihard afgemaakt. Daarnaast ben ik ook erg blij met het nieuwe ‘endorsment’-systeem. Medespelers schijnen wel een stuk minder irritant te doen daardoor. Ook ga ik proberen verder te komen in God of War, maar weet je wat het is; Ik heb altijd het gevoel dat ik wel echt een paar uur moet stoppen in God of War om er van te genieten terwijl ik Overwatch zelfs een klein half uurtje kan spelen tussen door. Maar uiteindelijk ben je dan toch een paar uur verder met twintig potjes achter je kiezen en denk je; shit, had ik net zo goed God of War kunnen opstarten. #weekenddillema’s #choices #Icanteven

Overwatch

Thijs Barnhard

Hollow Knight, mensen. Wat. Een. Game. Ik kan er geen genoeg van krijgen en voorlopig lijkt er ook nog geen einde aan te komen. Ik heb de afgelopen week ook Lumines Remastered aangeschaft en tot nu toe heb ik die nog maar nauwelijks gespeeld. De gameplay heb ik nog niet helemaal onder de knie, maar als ik er dit weekend wat tijd in steek komt dat vast helemaal goed.

Hollow Knight

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ga dit weekend lekker in de tuin zitten met een goed boek, waarschijnlijk The Sword of Shannara trilogy of Assassin's Creed Origins : Desert Oath.
 • Ik ga ook de tuin in. Wel met de Switch incl Hollow Knight :)
 • Crewing up in Crew 2 . Maakt mij niet uit hoeveel mensen deze game afkraken, ik vind het echt super rijden en duik er dit weekend lekker fanatiek in. Mogen zeker nog wel wat dingen aan verbeterd worden en terug gehaald worden uit het origineel, trouwens.
 • @Fukushu

  Vind het ook gewoon een leuke game, maar vond ik van deel 1 ook.
 • Hitman op de ps4.
 • Harvest Moon Light of Hope, the Crew 2 en verder nog wat Destiny 2 en Monster Hunter World.
 • Digimon Cyber Sleuth: Hacker's Memory voor mij! Tot nu toe weer net zo fijn als het origineel
 • Wolfenstein 2. Verrast door het goede verhaal en soms lekker pittig
 • Mario Odyssey verder 100% completen. Daarbij krijg ik morgen mijn aller eerste zelda ervaring breath of the wild dus ik ben benieuwd. Ook een paar potjes Mario kart en vooral genieten van het weer. Fijn weekend allemaal!
 • @xcollin

  Succes met Mario, het is mij laatst gelukt om 999 moons te verzamelen. Het touwtje springen, echt, te lang over gedaan…
 • @Silverwolf Thanks! Het is nog een hele klus om alles zelf te vinden, dus af en toe een hint hier en daar gebruiken.
 • Wolfenstein: the new order en wanneer ik die uit heb door met Wolfenstein 2: the new collossus. Van de week beide binnen gekocht en van wat ik tot nu toe van 1 heb gespeeld, smaakt alleen maar naar meer!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren