1. Wat spelen we dit weekend? 31 augustus en 1 september

Wat spelen we dit weekend? 31 augustus en 1 september

Astral Chain, GTA V en Control

Het wordt dit weekend alwéér mooi weer, althans, zaterdag wordt het praktisch 30 graden. Lekker genieten van het weer dus, en dan kunnen we zondag gewoon de hele dag gamen aangezien het dan minder mooi is buiten. Wij zijn benieuwd wat jullie dit weekend gaan spelen en als je erg zelf nog niet uit bent, dan vind je in dit artikel een hele hoop inspiratie! Lees snel wat wij gaan spelen dit weekend.

Michel Musters

Ik heb vorig weekend Crash Team Racing gekocht, maar ben daar eigenlijk alweer ver klaar mee. Alle tracks een keer uitspelen en een paar keer online spelen en ik heb mijn dosis kartracen wel weer gehad. Mocht vlak voor het weekend een recensie exemplaar van Link’s Awakening binnenkomen dan ga ik daar mijn volledige aandacht op richten, maar zoniet dan pik ik dit weekend Astral Chain op. Hoe dan ook, die Switch gaat warm worden dit weekend.

Astral Chain

Sam Beesems

Eigenlijk had ik gepland om het hele weekend in een hoekje te gaan zitten huilen dat de release van Cyberpunk 2077 nog 33 weken van ons verwijderd is, maar toen las ik de InsideGamer-review van Control. Twintig minuten en twee trailers verder ben ik toch maar naar de spellenboer gereden om 'm aan te schaffen. Eens zien of met meubilair smijten therapeutisch werkt en we Cyberpunk 2077 even kunnen vergeten.

control

Cody van den Bogert

Astral Chain, ik ga mijn gametijd dit weekend in Astral Chain steken. Ik ben heel benieuwd hou dit spel mij gaat bevallen, in tegendeel tot spellen als Cyberpunk 2077 of Link's Awakening heb ik helemaal niet per se afgeteld tot Astral Chain. Sinds een week is het toch gaan prikkelen en nu die in de winkel ligt, kan ik me portemonnee niet dichthouden. Eens kijken hoe ver ik kan komen in één weekend.

Astral Chain

Dagmar de Groot

Het originele idee was om dit weekend Decay of Logos te spelen, maar mijn ideeën gaan eigenlijk nooit volgens plan… Dus speel ik dit weekend The Legend of Zelda: Breath of the Wild, gezien ik deze op de Switch kan spelen en eigenlijk het hele weekend wel in de trein te vinden ben. Ik weet dat ik er laat mee ben, maar ik heb nu al ruim wat uren achter de rug, als ze er nu ook voor kunnen zorgen dat ik niet iedere keer op zoek hoef naar mijn paard dan is het helemaal top.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Wesley Akkerman

Zondag komt er een goede vriend langs en gaan we verder met LEGO City Undercover op de Xbox One. Als echte coöp buddy's hebben we al heel wat games verslonden en dit is en blijft één van de leukere LEGO-spellen van de laatste jaren. Mocht hij in de loop van de dag ineens de notificatie krijgen dat mijn Xbox-controller uitgevallen is, dan moet hij er niet raar van opkijken als ik ondertussen bezig bent met Astral Chain op de Switch. Lang leve de handheldmodus.

Lego City Undercover

Thijs Barnhard

Ter voorbereiding op DOOM Eternal ben alle voorgaande games weer aan het spelen. De eerste DOOM heb ik voor het eerst helemaal uitgespeeld en nu ben ik aan het vervolg begonnen. Het is geen wereld van verschil, maar er zijn subtiele verschillen die deze game toch net even anders maken. Het grootste verschil: de super shotgun. Wat een topding. Misschien vind ik DOOM II daarom al beter dan het origineel.

Dennis Mons

Hoewel ik man of Medan al heb uitgespeeld (er zijn twee mensen gesneuveld van de groep van vijf) heb ik best wel zin om de game vanaf een bepaalde save point nog even een nieuwe slinger te geven. Ben namelijk best wel benieuwd in hoeverre de eindes van elkaar kunnen verschillen. En aangezien ik toch al helemaal in de horrorsferen ben: ik ga voor Power Unlimited Blair Witch reviewen, dus heb even een dikke gaminglaptop geleend. Heel benieuwd of het die scare factor van de eerste film een beetje weet te benaderen. Daarnaast moet ik toegeven dat ik GTA V ook weer aan het spelen ben. Dat was vooral omdat ik casino wilde checken, maar toen ik de tutorial speelde besefte ik me hoeveel ik eigenlijk alweer vergeten was van de game en ik het wederom enorm naar mijn zin heb. Dus ja: ik ga gewoon ook 'oude meuk' spelen dit drukke weekend.

GTA5

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Sowieso World Of Warcraft Classic (op het moment lekker traag aan het levelen met een holy priest) en waarschijnlijk ga ik morgen Spider-Man op de PS4 halen, dus daar zal ik nog wel even in rondslingeren.
 • Van de week de main content van AC Odyssey na 121 uur en 26 minuten uitgespeeld. Daarna gelijk verder gegaan met de gratis en betaalde DLC, de Lost Tales of Greece ( de gratis DLC) had ik binnen 10 uur en 17 minuten uitgespeeld en damn in de meeste van die missies zitten heel erg veel goede diepgang. En ben nu bezig met eerste episode van legacy of the first blade en dat smaakt naar meer. Heb sowieso het gevoel dat deze DLC, Odyssey en de rest van de franchise perfect met elkaar gaat verbinden.
 • @Meta_coola

  Voor de lol in de Ubiclub gekeken: ik heb alles op 100% in 138 uur en 47 minuten. Hoewel de DLC erg tof was ben ik er nu ook echt wel helemaal klaar mee. Ik start pas weer een AC op zodra er een nieuwe is :-P
 • @Erik07

  Volgens uplay heb ik er nu in totaal 340 uur en 11 minuten in zitten, maar daar zitten ook uren in dat ik alleen opverkenning ben gegaan na m'n eerste playthrough.
 • @Meta_coola

  Dude, ik was net trots dat ik er meer uren in had zitten en dan schoffel je dat zo onderuit :P
 • @Erik07

  I is sorry. :P
 • Observer, erg toffe game!
 • Men of Medan vandaag binnen gekregen dit weekend even uitspelen. Net anderhalf uur gespeeld en tot nu toe vind ik het best tof.

  Verder CTR spyro event en New Star Manager. Met daartussen door aantal potjes MK11 en Wreckfest.
 • Dragon Quest Builders 2. Vooralsnog mijn GOTY.
 • Wreckfest!
 • Ik ga zo een begin maken aan Astral Chain.
 • Borderlands 2 dit weekend spelen. Eens kijken of ik deel 3 wel moet kopen ;)
 • Thea op de Switch, en ook Okami
 • @benjaminben Thea: the awakening? Hoe is de leercurve daarvan? Hij lijkt mij best wel interessant.
 • @The Decider

  Ja die, hij is in de aanbieding op de Nintendo e-shop en kost je een tientje. Ik moet hem nog spelen maar begreep wel dat hij niet ''pick up and play' is. We gaan het zien ;) voor deze prijs wilde ik mij er wel aan branden ;)
 • @benjaminben en? Hoe is die?
 • Nog steeds aan het wachten op borderlands 3…
 • Weinig aan gamen toe gekomen dit weekend.
  Vrijdag begonnen aanThe Dark Kristel op Netflix en daarna niet meer kunnen stoppen.
  Geweldige serie voor iedereen die van fantasy houd.
  Knap ook hoe ze het oude van de film verwerken met geweldige graphics van deze tijd!
 • @jdl82raw

  Kracht van die serie is het feit dat de enige CGI die gebruikt word CGI is om de puppeteers te verwijderen voor de rest is alles practical effects.
 • @Meta_coola

  Oké, dat wist ik niet. Practical effects ga ik eens opzoeken wat dat precies is. Ziet er in ieder geval gigantisch mooi uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren