1. Wat spelen we dit weekend - 4 en 5 januari

Wat spelen we dit weekend - 4 en 5 januari

Het nieuwe jaar en het nieuwe decennium is begonnen! Hopelijk heeft iedereen tien vingertjes en hebben jullie allemaal de wilde feestjes overleefd (wij gelukkig wel!). Het is regenachtig weer buiten en warm is het ook niet echt, ideaal om dus lekker op de bank of in bed een spelletje te spelen. Wat gaan we dit weekend spelen? En wat gaan jullie dit weekend spelen! Laat het ons weten.

Arthur van Vliet

Terwijl ik lag te smoren in mijn katerzweet heb ik op nieuwjaarsdag Outer Wilds aangeschaft. Het is denk ik mijn slimste brakke aankoop die ik ooit heb gedaan: wát een game tot nu toe. Ik heb alleen al het betoverende titelscherm een goede twintig minuten over me heen laten spoelen voor ik überhaupt aan de game begon – en het is er sindsdien alleen nog maar beter op geworden. Dit weekend blijf ik binnen voor Outer Wilds.

Outer Wilds

Dagmar de Groot

Ik heb een missie. Een hele belangrijke missie...

Ik wil platinum halen in Final Fantasy XV, het is meer een serie met mijn streams dan iets anders, maar het is wel heel leuk om te doen! Dit weekend ga ik dus, wederom naast mijn schoolwerk, actief bezig met het halen van die platinum trofee! Daarnaast heb ik dan toch eindelijk Super Mario Maker 2 op de Switch, dus ook daar ga ik lekker mee verder.

Final Fantasy 15

Cody van den Bogert

Ik houd me afgelopen weken vooral bezig met Sekiro: Shadows Die Twice, maar ik werd toch weer even afgeleid door Star Wars Jedi: Fallen Order. Dat zal nu niet meer gebeuren, want ik heb gister (eindelijk) de platinum trophy ontgrendeld. De Star Wars-koek is dus op en ik kan weer lekker verder met Sekiro. Ik heb gisteravond na twee uur zweten de Guardian Ape verslagen, dus ik kan nu weer even rustig verkennen en upgraden. Ik ben zo benieuwd wat From Software nog meer voor mij in petto heeft, wat fijne game!

Sekiro: Shadows Die Twice

Jacco peek

Ik zit een beetje in een gamedip. Ik heb best wel plezier gekregen in Death Stranding, maar ik merk dat ik het max anderhalf uur achter elkaar volhoud vanwege de repetitie. Uiteindelijk ben je de hele tijd aan het lopen, zonder dat er heel veel gebeurt. Misschien moet ik daarom eindelijk eens Outer Wilds opstarten. Heb nog steeds niet echt een beeld van waarom het zo goed is, maar als ik Arthurs verhaal hoor word ik weer enthousiast voor de game.

Outer Wilds

Thijs Barnhard

Ik ben bang om een beetje in herhaling te vallen want ook ik ben bezig met Outer Wilds. Ik game die game voor deze week al vijf keer geprobeerd, maar het klikte nooit helemaal. Tot eerder deze week want nadat ik eindelijk een mysterie op Giant's Deep was het ineens raak. Deze game is tof, maar ik heb de helft van dit universum nog niet eens gezien dus daar ben ik dit weekend wel zoet mee. Ook op de planning: Cuphead! Ergens in 2020 verschijnt de dlc dus voor die tijd wil ik die game wel uit hebben.

Cuphead

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Monster Hunter Iceborne, Destiny 2, Pokemon Shield en Plants vs Zombies BfN
 • Ik wou zeggen ik ga star wars jedi : Fallen order spelen, maar ik heb die woensdag opgestart en donderdag om 22:50 zag ik na 22 uur alweer de aftiteling voorbij komen. Wel de beste star wars game sinds kotor 1/ Jedi Academy.

  Welke game ik nu dit weekend ga spelen weet ik nog niet zal wel waarschijnlijk vooral red dead online zijn.
 • @Meta_coola
  In 1 dag uitgespeeld? Fucking snel man, doe ik je niet na ;)
 • @adutchman

  Woensdag 13 uurtjes achter elkaar gespeeld en donderdag 9 uurtjes. Lang geleden dat ik een game non stop speelde.
 • @Meta_coola

  Ik mag van geluk spreken dat ik 2 uur per dag kan gamen, laat staan 13 uur.
 • @CyberFl

  Haha ik als ik aan gamen toekom.

  13 uur zou me ook echt niet lukken. 4 uur is uitzonderlijk.
 • @Meta_coola

  Damn man, moet je niet werken? Haha
 • @CyberFl

  Nee nog vrij.
 • @Meta_coola

  Hij is goed hè!😉
 • Ik speel dit weekend Mass Effect 1 op de XboxOne en Octopath Traveller op de Switch.
 • @adutchman Hoe bevalt OT? Lijkt mij een hele mooie game.
 • @xcollin
  Bevalt goed, best mooie graphics en goede storytelling. Was al heel lang op zoek naar een mooie deal en eindelijk zag ik hem in de eShop voor 35 euro.
 • @adutchman
  Octopath Traveler wil ik ook nog serieus voor gaan zitten dit jaar. Had al een keer een paar uur gespeeld en dat beviel uitstekend.
 • The Outer Worlds (wat een heerlijke game zeg)
  Borderlands 1 (remaster)
 • Dit weekend vooral leren en aan mijn onderzoek werken. Daarnaast wil ik nog een aantal badges verzamelen in Pokemon Shield. Halo en DOOM zijn mijn backlog games van deze periode. Misschien dat ik in de twee games nog wat missies stop.
 • I Am Setsuna (PlayStation 4) en Adventures Of Mana (PlayStation Vita).
 • Ik ga mij weer eens wagen aan LM3, 3 kwart ongeveer gespeeld, maar SW: Fallen Order en de feestdagen kwam er er tussen😁
 • Rise of Skywalker heeft mn Star Wars liefde weer terug gebracht. Nu kijk ik The Clone Wars en moet nog een uurtje of 30 dus minder gamen maar….
 • @DopieJopie1 clone wars is tof. Ben benieuwd naar het nieuwe seizoen in februari. Ik ben afgelopen week samen met mijn dochtertje begonnen aan star wars resistance. Ook een leuke animatieserie.
 • @obi-twan kenobi

  Zeker!!

  Ik mis alleen seizoen 3 in blu ray. Iemand hier waarvan ik deze over mag nemen? Niet geschoten is altijd mis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren