1. Wat spelen we dit weekend?

Wat spelen we dit weekend?

Black Ops Cold War Alpha

Terwijl we nog bijkomen van de PS5-gekte is het alweer weekend. Wat ga jij spelen?

jacco peek

Er is zoals gewoonlijk weer meer dan genoeg om te spelen. Tell Me Why, Avengers en natuurlijk de Alpha van Black Ops Cold War. Hoewel ik die laatste al een avondje heb mogen spelen, kan ik niet wachten om nog even wat potjes te doen. Ook had ik gerekend op Super Mario 3D All-Stars, maar mijn pre-order zit blijkbaar niet bij de eerste lading. Toch kreeg ik een berichtje van iemand die er misschien wel een over heeft, dus wie weet lukt het alsnog!

Black Ops

marcel vroegrijk

Ik reis dit weekend af naar de onderwereld, want versie 1.0 van Hades is uit en de game is daarmee ook gelijk beschikbaar gemaakt voor de Switch. Ik draag de ontwikkelaars van Hades sinds Bastion een warm hart toe, maar Transistor en Pyre deden het niet helemaal voor mij. Ik hoop dat ik aan Hades wat meer plezier ga beleven. Een verhalende roguelike trekt sowieso mijn aandacht, want dat beviel in Children of Morta ook erg goed.

Hades

martin verschoor

Ik ga lekker knokken in WWE 2K Battlegrounds! Waarom? Nou, ik ben dus zo’n guy die dat worstelen lachen vindt, dus dan moet ik die verse game zeker effe proberen. Daarnaast wat uren draaien in de alpha van CoD: Black Ops Cold War en een winnetje halen in Apex. Hoef me in ieder geval niet te vervelen.

WWE

Thijs Barnhard

Ik ga dit weekend voor een dubbele dosis roguelikes. Deze week is Spelunky 2 eindelijk verschenen en mensen, mensen wat een fijn spel is dat. In het eerste deel was ik aardig goed, maar in dit vervolg moet ik alles weer opnieuw leren. Ik heb weer hetzelfde gevoel als toen ik Spelunky voor het eerst op de Xbox 360 speelde. Daarnaast ben ook ik begonnen met Hades op de Switch. Ook een roguelike, maar tegelijkertijd totaal anders. Ik ga dus een weekend vol willekeur tegemoet, maar als ik dat even niet meer trek start ik Super Mario 3D All-Stars gewoon even op.

Spelunky 2

Cody van den Bogert

Dit weekend staat Spelunky 2 bij mij centraal, en dat terwijl ik Super Mario 3D All-Stars hier ook heb liggen. Na 100% op op de trofeeën te hebben gehaald in deeltje 1, ben ik exact hetzelfde van plan bij deel 2. Man, man, man wat een spel. Ik ben overigens echt heel blij dat er deze keer wel een platinum aan vasthangt.

Spelunky 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Black Ops Cold War Alpha vooral, de setting ligt me wel en het blijft een Black Ops game dus hoop dat dit een goede cod word. eigenlijk ook nog Crysis Remastered maar dat is een puinhoop op de One X dus word wachten op een update of refund.
 • Ik ga Hades en Ori 2 spelen. Verder ga ik nog even bezig met Football Manager 2020. En ga ik denk ik Disgaea 1 maar weer is oppakken.

  En de vrouw heeft Mario 3d allstars binnen gekregen dus misschien dat ik Mario 64 nog even ga checken.

  En onder het typen bedenk ik me dat ik ook nog verder moet met die Command and Conquer remake pff ok teveel te doen nog.
 • Sowieso morgen eerst naar Limburg om op gepaste afstand de 83ste verjaardag van mijn oma te vieren. En dan zal het zondag wel veel RDO en/of AC odyssey worden.
 • @Meta_coola
  Gefeliciteerd en veel plezier!
 • @Meta_coola gefeliciteerd met je oma.
 • Ori off course
 • Avengers en call of duty cold war.
 • Ik hoop dit weekend COD cold war te kunnen spelen.
 • Wind Waker HD staat op het 'to game' lijstje :)
 • @GeakeMono

  Ik hoop zo dat die game naar de Switch komt.
 • Halo: MCC is klaar, behalve ODST dan. Dus wellicht dit weekend met Halo 5 beginnen, of toch even ODST.
  Daarnaast als er tijd is verder met Uncharted 2. Inmiddels bij het einde, maar de 90s actiefilm handelingen vallen een beetje in de herhaling..
  Volgens velen worden de volgende delen gelukkig beter!
 • @Gaaiz

  Uncharted 2 is nog steeds de beste uit de reeks.
 • @Gaaiz
  Haha nou als je daar moeite mee hebt bij 2 dan vrees ik voor je bij nieuwere delen. De meeste mensen waaronder ikzelf vinden deel 2 het beste. Overigens vind ik ze allemaal erg goed, al is 1 duidelijk de minste voor mij
 • @xevulutionx inderdaad allemaal goed. 2 en 4 zijn mijn favorieten en deel 3 vind ik de minste uit de reeks (hoewel de boot en vliegtuig setpieces wel erg vet zijn).
 • Nog een paar uurtjes en dan is Tell Me Why uitgespeeld. Verder Mario 64 en Left for Dead 2. Van die laatste komt er binnenkort een grote update (the last stand), daar heb ik zin in!
 • YS VIII Lacrimosa of Dana en Super Mario Galaxy :)
 • Ik ben deze week een beetje uitgeschoten met de aankopen, dus daar zal ik er wel een paar van aanslingeren.

  Celeste (PS4), Eternal Sonata (PS3), The Ratchet & Clank Trilogy (PS3) en The Legend Of Legacy (3DS) zal ik sowieso wel even spelen.

  Verder had ik nog wat spellen voor de heb. Dragon Quest III en Super Street Fighter II voor de Super Famicom en Super Mario Bros voor de Famicom, gewoon omdat die gaaf op de kast staan.

  En even kijken of Black Ops Cold War lekker speelt. Totaal mijn soort spel niet, dus even lekker uit de comfort zone, hahaha.
 • Spelunky (2) lijkt me ook echt wel leuk. Lijkt een ideale handheld game. Laat ze die ook ff voor switch uitbrengen
 • Ben benieuwd of ik kan gamen of het slechts bij wat websurfen en film kijken moet houden. Vandaag geopereerd aan mijn been en moet redelijk plat nog komende dagen.
 • @xevulutionx

  Beterschap kerel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren