1. Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 juni

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 juni

E3 komt er bijna aan en het lekker weer. Kortom: we genieten. Maar welke games passen daarbij? We vroegen het de redactie weer.

Wat speel jij dit weekend? Laat het weten op Inside.Gamer.nl.

Michel musters

Ik probeer nog Halo 5 door te spelen, maar die game is mij een partij saai! Dat had ik echt niet verwacht. Hoogstwaarschijnlijk speel ik niets. Ik heb het druk met over de versoepelingein in de horeca schrijven en wil daarbuiten vooral mijn rust pakken om eind volgende week opgeladen aan E3 te beginnen. Zin in!

Lars cornelis

Ik ben nog even zoet met Ori and the Will of the Wisps (wat een 4K HDR OLED porno is die game hey, goeiedag zeg) maar eigenlijk kriebelt het alweer om andere spelletjes te spelen. Ik was al een tijdje benieuwd naar Psychonauts en na de Reload van Thijs afgelopen week ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden. Het is dus goed mogelijk dat ik die game dit weekend opstart!

Psychonauts 2

dennis mons

Heb het genoegen dat de previewcode van F1 2021 nog werkt, en aangezien het raceweekend is ga ik gewoon nog even door in de carrièremodus. Maar juist ook omdat het raceweekend is (en Lucas als het goed is langskomt) ben ik bang dat ik weinig aan gamen toekom. Helpt ook niet dat zondag óók het WK Pool begint én het bloody lekker weer is. Het wordt sowieso een drukke maand met het volgen van E3, de WK Pool, de F1, de EK, de WWDC én de release van Loki. Waar ga ik in godsnaam de tijd vandaan halen? (Mijn vriendin heeft nu al een hekel aan me.)

Jacco peek

Het einde van Mass Effect 2 komt na een uur of 30 in zicht. Hoewel ik geen haast heb, is het doel wel om de game voor eind volgende week af te ronden. Naast dat E3 dan natuurlijk begint, komt ook nog Ratchet & Clank: Rift Apart uit. En wat heb ik me toch een partij zin in die game!

Dit artikel delen

Over de auteur