1. Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 mei

Wat spelen we dit weekend? 5 en 6 mei

Boy!

April is voorbij en mei is begonnen. Dat betekent dat de lente in volle gang is en het weer is schitterend. Niet dat dat voor ons gamers veel uitmaakt, want gamen doe je meestal binnen. Hier alvast een spoiler: We spelen God of War! Gaan jullie ook weer met spellen aan de slag? Laat het ons weten in de comments.

Bert de Vries

Dit weekend ga ik samen met m'n oudste aan de slag met Nintendo Labo. Ik ben super benieuwd hoe dat gaat! Hoewel ik nog een tikje sceptisch ben over de stevigheid van alle Toycons en hoe lang het leuk blijft, werd ik al helemaal enthousiast toen ik het welbekende logo van Nintendo op de doos zag. M'n dochter was echter nog enthousiaster dan ik (vooral over het bubbeltjesplastic waar 'ie netjes in verpakt zat), dus we gaan sowieso flink wat lol beleven aan dit mooie vouwpakket.

Nintendo Labo

Michel Musters

Ik wil niet in herhaling vallen, maar doe het toch. Ik ben nog altijd bezig met God of War nadat ik afgelopen weekend voor een review van Nintendo Labo met karton aan het spelen was. Ik ben werkelijk alles aan het doen in GoW en het zou zomaar eens mijn allereerste game kunnen worden waar ik een platinum Trophy voor haal. Zo tof vind ik het. Ik heb het verhaal uitgespeeld en nu ben ik al het resterende aan het doen.

God of War

Thijs Barnhard

Ik ga ook weer in de weer met God of War want sinds het vorige weekend heb ik nauwelijks wat van die game gespeeld. Zonde want naarmate ik verder kom begin ik steeds meer van die game te waarderen. Ik ben vooral ook heel erg benieuwd welke richting het verhaal nog neemt. Er is alleen een andere concurrent op mijn PlayStation 4 en dat is Overwatch. Er is namelijk een nieuwe map uitgekomen en tja, die moet ik natuurlijk een keer of tien gaan spelen.

Overwatch Retribution

Dennis Mons

Ik heb nog een hele hoop sidequests liggen in Far Cry 5 waar ik dit weekend even lekker mijn tanden in ga zetten. En sowieso blijf ik in Amerikaanse sferen, want na het zien van de nieuwe trailer van Red Dead Redemption 2 , én er een HD-update is voor het eerste deel, ga ik ook daarmee aan de slag. Misschien moet ik mijn Stetson even mee naar huis nemen en een fles bourbon scoren. Dan is het plaatje helemaal af.

far cry 5 meme

Lars Cornelis

God of War. Ik speel 'm op Hard (traditie bij deze serie) én heel grondig om ieder kistje te vinden, dus tja, daar ben ik nog wel een paar uurtjes zoet mee. Als de LABO-set op tijd arriveert ga ik vast dit weekend ook even knutselen met karton.

God of War

Arran Winmai

Dit weekend gaan wat vrienden en ik verder met de Dungeons and Dragons kerstspecial. Jawel, de kerstspecial. We begonnen halverwege januari en nu is de tweede sessie. Ondertussen heeft mijn Bard Jingle the Jangle de Bell of Jingling gevonden, dus dat is nu uiteraard mijn favoriete wapen. Het evenement loopt weer het hele weekend dus dat wordt lekker veel onze fantasie gebruiken en dobbelstenen rollen. Hohoho!

De Kerstman

Jacco Peek

Ik zit weer in zo’n fase waarin ik geen idee heb wat ik eigenlijk wil spelen. De afgelopen dagen heb ik gewoon een aantal games opgestart waar ik regelmatig naar terugkeer, maar niets hield me vast. Ik twijfel om toch Donkey Kong Country: Tropical Freeze te halen voor de Switch, omdat ik nog een rekening te vereffenen heb met die zeehond. Blijkbaar is er ook een manier om als Donkey Kong met wat extra levens te spelen, zonder dat je die funky aap in moet schakelen. Mocht het niets worden, dan ga ik wel verder met mijn sportschool bouwen in Minecraft. Blokken liften is namelijk ook zwaar!

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Eline Oosterloo

Ik ga lekker Secret of Evermore spelen op de SNES. Nou ja, lekker, er mankeert echt een hele hoop aan die oude game. Niet alleen dingen die onder het kopje "limitaties van de hardware" vallen, maar flauw level design. In het begin worden jij en je hond naar een andere wereld geport door een mysterieus apparaat. Daar kom je een soort prehistorisch alchemistendorpje binnen en wordt je gevraagd een groot alchemist op te sporen en terug te brengen naar het dorp. Op de weg eraan moet je door een zandlevel waar allemaal gaten in de grond onder je voeten verschijnt. Met de gelimiteerde snelheid van "the fastest feline" die een speciale armband je geeft moet je deze gaten ontwijken. Maar in het begin weet je helemaal niet waar de gaten gaan komen en druk je je power gewoon te laat in. Dat voelt, zeker als het de tiende keer gebeurt, super flauw. De rest, moet gezegd worden, is gelukkig wél super tof en daar heb ik dan ook wel zin in.

Secret of Evermore

Brian Artiles Govita

Helaas heb ik het momenteel druk met afstuderen, maar mocht ik eraan toekomen dan ga ik weer verder met Kingdom Hearts Final Mix. Ik heb de Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix-collectie al ruim een jaar liggen en besloot recentelijk de gehele serie door te lopen in afwachting van Kingdom Hearts 3. Los van de verouderde besturing is het een heerlijke rpg met meer dan genoeg nostalgische waarde. Mocht de rest van de reeks me net zo goed bevallen dan is Kingdom Hearts 3 een no brainer voor mij.

Kingdom Hearts Final Mix

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • God of War en misschien wat Fortnite. :-)
 • Niet zo heel veel tijd dit weekend. Misschien dat ik nog wat God Of War ga spelen hier en daar, maar veel zal het niet zijn. Verder wil ik morgen nog een keer naar Avengers: Infinity War en zondag is er weer Strips Op De Markt in Gouda. Schijnt goed weer te worden, dus dan is 't altijd wel gezellig.
 • Of assassin's creed syndicate of Middle-earth Shadow of War of pokemon sun.
 • God of War 4 en verder nog maar even zien.
 • Turok en misschien turok 2 op de n64. :D
 • Dkctrf
 • @kaassouflee30

  Ik heb hem ook maar weer gehaald Kaas (ik had hem al op de Wii-U)
  Heb jij ook ook het gevoel dat het allemaal soepeler speelt?
  Of is dat maar een idee..
 • @deftones

  Ja hij speelt soepelere plus je bent van de tergende lange laadtijden af plus hij ziet we mooier uit.
 • Stormblood met 55% korting gekocht dus ik ga verder met FFXIV
 • @adutchman

  Hopelijk moet je niet al te lang wachten voor een Duty. Game is een beetje rustig op het moment.
 • Shin Megami Tensei IV, nog nooit zoveel moeten opzoeken voor een game op internet. Echt een hardcore JRPG zonder genade voor de speler.
 • - Donkey Kong Tropical Freeze

  - Pinball FX 3
 • Gisteravond toch maar eens aan de originele Nier begonnen.
 • Cod ww2 cod Black ops3 en nog far cry 5
 • Sleutels van m'n nieuwe huis gekregen, dus ik ben voornamelijk aan het klussen.
  Als ik wat tijd over heb zal m'n hoofd waarschijnlijk geen zin hebben en verhaallijnen en wordt het Overwatch of PUBG.
 • Hunt showdown
 • Voor mij 2 dagen camping. Maar wat gaat er mee ? De keuze is Vita of Switch #luxeprobleem.
 • @ShadowhunterrX
  Toen ik jouw reactie las dacht ik van, WAT TRIEST!

  Ga lekker van het mooie weer genieten. Je bent op de camping. Je gaat dan toch niet met een Vita of een Switch zitten gamen…… Gamen kan wel weer als je terug bent.

  Leef, leef en leef!!!
 • @Buzzard Zo, dat moet 'ie lekker zelf weten. Wat is er mis met in het zonnetje zitten met een Vita of Switch? Er zijn zat mensen die in plaats daarvan een stapel tijdschriften of een boek meenemen. Je kan ook zeggen tegen die mensen: lezen kan wel weer als je terug bent.
 • @Buzzard
  Als een dood musje in de zon zitten of gamen in de zon ? Ik krijg jeuk van niks doen.

  Ben meer van kouder weer dan van het warme ;).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren