1. Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april

Wat spelen we dit weekend? 6 en 7 april

Van World of Warcraft met garnalen tot Four Swords

We gaan weer flink genieten van dit weekend en daar komen ook weer toffe games bij kijken. Lees snel wat wij spelen dit weekend en vergeet niet in de comments te delen wat jij speelt dit weekend!

Jacco Peek

Ik ben level 30 in The Division 2, dus het wordt tijd om de endgame te gaan verkennen. Washington D.C. weet me nog steeds te boeien dankzij het prachtige interieur van de binnen-omgevingen en de begroeide stukken. Naast m’n inmiddels vaste portie loot shooten ga ik met Lucas en twee andere Zelda-maniakken Four Swords spelen. Ik ken de game niet en kwam er laatst pas achter dat je er vier GBA’s, linkkabels en een GameCube voor nodig hebt (vind je het gek dat niemand de game heeft gespeeld), dus ik ben erg benieuwd.

Zelda: Four Swords

Lucas May

Jacco heeft het voor mij dus al verklapt, we gaan Zelda: Four Swords spelen! Dat wordt vet leuk. Nu nog even nadenken wat voor snacks ik in huis moet halen. Verder heb ik gisteren What Remains of Edith Finch voor het eerst doorgespeeld (wat een meesterwerk!), waardoor ik op zoek moet naar een nieuwe Walking Simulator. Misschien dat ik iets bedenk terwijl ik me kapot aan het vouwen ben met speciaal Nintendo-karton. Er is nog wel een ultieme uitdaging die ik aan moet gaan. Mijn vriendin heeft namelijk alle high scores op mijn naam uit de Top 10 van m'n Tetris Micro Card geschopt. Crapzooi!

Tetris

Romée Scholten

Dit weekend heb ik helemaal niks te doen (zoals elk weekend, want ik heb geen sociaal leven), dus dat betekent dat ik dag en nacht achter mijn trouwe game-pc te vinden ben. World of Warcraft speel ik al sinds lancering en mijn guild gaat weer lekker die-hard raiden dit weekend. De garnalen, knoflooksaus en tomatensap staan al klaar, want ik heb wel een gevuld maagje nodig natuurlijk. Tussen het WoW-en door ben ik trouwens ook nog bezig met het verven van m'n Warhammer-miniatuurtjes. Ik heb bijna mijn duizendste mannetje klaar!

Warahmmer

Bert de Vries

Resident Evil 7 heeft me helemaal ingepakt. Wat een fantastische game! Ik ben er bijna doorheen en ben heel benieuwd naar het einde (al heb al zo'n idee wat de twist gaat worden). Verder ga ik weer verder met The Division 2 en Borderlands 2. Dat laatste als voorbereiding op deel 3 wanneer 'ie uitkomt in april 2020 op Steam.

Het zou ook zo maar eens kunnen dat ik de season pass voor Resident Evil 7 koop, om daar nog even mee door te kunnen gaan. Keuzes, keuzes. Heerlijk! Fijn weekend, iedereen.

Borderlands

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik ben bezig met LA Noir. Had de game vroeger links laten liggen maar vorige week voor een zacht prijsje kunnen kopen, erg fijne game. Verder wat potjes Mario Tennis op de Switch.
 • Ik ga beginnen met de nieuwe Borderlands (deel 1) remaster. Zin in !
 • Ik heb nog € 65,- aan eShop tegoed. Aanraders?
 • Ik ben weer helemaal in de wereld van Assassin's Creed 3 gezogen. Ik wil soms wel stoppen maar de game laat mij niet gaan.

  Een remaster zoals een remaster moet zijn.
 • @Meta_coola

  Is die remaster alleen 'grafisch' wat beter of hebben ze ook wat aan de gameplay, missies, etc. wat gedaan? Ik ben zelf bezig met het origineel en heb eventueel interesse om de remaster ooit aan te schaffen.
 • @okidokie

  De missies zijn in de basis het zelfde, ze hebben hier en daar wel wat getweaked. Het word nu allemaal iets beter aangeduid. Oh ja en ze hebben de homestead missies en het crafting systeem aangepast. Wapens die je voorheen enkel kon kopen, kan/moet je nu craften (en dat kan alleen door de homestead missies te doen)
 • @Meta_coola

  Bedankt voor je reactie!
 • You Died: Bloodborne Edition. Nou alweer ruzie met Father Gascoine. I know, I know, I suck.
 • Goed bezig Romée!
 • Vet man Four Swords met meerdere GBA's. Heb Four Swords alleen moeten spelen, omdat ik de enige was met een GBA en een Gamecube destijds. En vond het toen al een leuke game, maar met meerdere spelers wordt het elkaar helpen met de puzzels en elkaar naaien met het graaien naar rupees.
 • @SmartTies cool, ik ga er helemaal blind in, dus ben erg benieuwd. Ik hou wel van dat soort maffe partygames.
 • Weer Trails In The Sky SC voor mij.
 • Ik denk een paar potjes Call of Gideon van der Steen en misschien als ik tijd heb een potje Pro evolution scouting: de Mallegatsloot editon. Maar druk weekend voor de boeg aangezien ik een date heb met Lobke. We gaan morgen officieel 1 jaar met elkaar. Om dat te vieren pakken we flink uit. Zo heb ik een miniatuur versie van de toren van Pisa gekocht. Ze is namelijk helemaal weg van de stad Pisa en het is haar droom om tegen de toren van Pisa te plassen. Nou gaat dat lastig tegen de echte toren maar tegen een miniatuurversie moet kunnen. Een ludiek cadeau eigenlijk. Gaat om het gebaar toch?
 • The division 2, de game laat mij echt niet los.
 • Injustice 2 en injustice 1

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren